AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 38.949
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e tako vec mozePripremi za jelo, ne za termičku obradu. Pripremam se da je - zagrizem.
Malo se više raspada nego što bi trebalo

Ko zna gde on želi da nas viljuška navede! To samo on zna.па није ни сваштара ... веч кулинарство
Malo se više raspada nego što bi trebalo![]()
Pa šta ću, kada kročim na forum, ona iskače iz svakog pf-a, pošto ste ti i @Atomic™ obožavaoci njenog lika i dela.ja ne volim mas
a sto si toliko opterecena sa J J?![]()

znaci raspala riba![]()
Evo! I toliko hrani!Па црнац је то .....Ниј ени чудо ....
Amiiin!mislite da tema treba na kulinarstvo?

ja sam u poslednjih mesec dana otvorio samo jednu temu o njojPa šta ću, kada kročim na forum, ona iskače iz svakog pf-a, pošto ste ti i @Atomic™ obožavaoci njenog lika i dela.
Pre nego što se ulogujem u forum počela sam da pijem xyzal (antihistaminik), da mi ne izađe alergija od nove teme o J.J.![]()

I dosta za ovu godinu!ja sam u poslednjih mesec dana otvorio samo jednu temu o njoj![]()
mislite da tema treba na kulinarstvo?
nemoj tako o nasoj kraljici seraI dosta za ovu godinu!

Napreduješ, napreduješ... Biće jednog dana od tebe nešto, kada porasteš.ja sam u poslednjih mesec dana otvorio samo jednu temu o njoj![]()

ja sam u poslednjih mesec dana otvorio samo...![]()
da izvrši egzorcizam. 
Ne talasaj!Ћушни тему на ПДФ Пауоли ...па нек се чешка

Ne talasaj!
Šta si zapeo ljis, pa ljis? Lepo ti je ovde koliko vidim![]()
ali nema J JPogledajte prilog 1564841
Od vukodlaka, preko brufena i toalet papira, do viljuške...
Pa se onda čudiš što šaljemda izvrši egzorcizam.
![]()

Kad je noć tada se ništa ne vidi, jer je mračno, a mračno je zato što je noćМен' је ваздан .. и свуђе лијепо ...кад ми је лијепо...
Кад ми није ..онда ми није ниђе....

Kad je noć tada se ništa ne vidi, jer je mračno, a mračno je zato što je noć![]()
HaikuКад је ноћ ништа се види сем мене.
Тама