Vilenjenje nakon duge veze

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e još ne znam da su u školi cenili stidljivu i dobro uvezanu 3 godine s nekim!

Pa potencijal za dobru majku... a i tuđa je... može im se desiti da im neko polupa glavu ako verbalno ne poštuju...:lol:

- - - - - - - - - -

pa sta je sad tu lose ne razumem , sta je problem ?

Pa bila je stidljiva, sad više nije... poštovali je ljudi, a sad bi da je ispoštuju, al' teško da mogu...:lol:

Inače, to je samo primer, možemo pričati uopšte, verovatno su skoro svi imali tu fazu :D

Koji principi, nisam iz opisa videla da je bilo sta zlo ili lose uradila, mislim da joj doslo iz dupeta u glavu sto se kaze, osetila se slobodnom i neopterecenom iako je u toj skajpovskoj vezi sve poslo po zlu...a ona mlada, neizivljenja, zeljna provoda, druga stvar bi bila da je pocela da orgija, a to iz opisa nisam primetila.

Samo mi je poznanica, tako da ne mora biti isključeno :lol:

Pa tako sto je ono...bila sa deckom ona bila verna njemu on ***** sta mu dodje pod ruku
kad je to otkrila raskinuli su..i onda je ona bila sa svakim ko je nije hteo....i eto :D

- - - - - - - - - -

Pa tako sto je ono...bila sa deckom ona bila verna njemu on ***** sta mu dodje pod ruku
kad je to otkrila raskinuli su..i onda je ona bila sa svakim ko je nije hteo....i eto :D

nije bitno sta je ona svatila
verovatno nije ništa
samo joj došla faza
neko zanimljivo je
kako se ljudi vaspitavaju
ako neko navikne ljude šatro fin je miran povučen isl
onda je skandal kad se baci u promet
ako je neko/a profuknjača
onda se uvrede ako ona reši da se upošteni
pa i odbije...
nikad se ne zna

Znači situacija, duga veza, zaljubljenost, romantika i sve slično... I desi se nekako da pukne, šta ti ja znam. I obično jedna strana tuguje, a druga skroz povileni. Evo primera: Devojka, drugarica iz gimn i koleginica sa faksa, dobra riba, ali još karakterističnije i važnije za ovu temu, izuzetno dobra i stidljiva devojka(svi smo je muškarci u školi cenili zbog toga) je bila sa dečkom 3 godine. Bili zajedno par meseci i on otišo u SAD da nastavi školu. Dopisivala se sa njim preko skajpa i sve to, ostala mu verna tokom čitave veze, dok se za njega šuškalo da nije bio takav. I pukne stvar. I odjednom ta devojka poludi, krene da organizuje žurke, partija, juri muškarce, priča erotske šale na svoj račun i sl, da ne nabrajam. E sad, pitanje za forumaše: Šta mislite da uzrokuje ovakvu promenu?
Mentalno osvescivanje?

Znači situacija, duga veza, zaljubljenost, romantika i sve slično... I desi se nekako da pukne, šta ti ja znam. I obično jedna strana tuguje, a druga skroz povileni. Evo primera: Devojka, drugarica iz gimn i koleginica sa faksa, dobra riba, ali još karakterističnije i važnije za ovu temu, izuzetno dobra i stidljiva devojka(svi smo je muškarci u školi cenili zbog toga) je bila sa dečkom 3 godine. Bili zajedno par meseci i on otišo u SAD da nastavi školu. Dopisivala se sa njim preko skajpa i sve to, ostala mu verna tokom čitave veze, dok se za njega šuškalo da nije bio takav. I pukne stvar. I odjednom ta devojka poludi, krene da organizuje žurke, partija, juri muškarce, priča erotske šale na svoj račun i sl, da ne nabrajam. E sad, pitanje za forumaše: Šta mislite da uzrokuje ovakvu promenu?

Ситуација је та да људи са ових простора још увек виде жене онако како су оне раније себе продавале, као фине, као не би мрава згазиле, узорне мајке, жене итд итд, и онда кад се деси овако нешто онда буде "ју, откуд то", шта откуд, па узми и врати филм у глави колико истих тих "финих и стидљивих" је било фино и стидљиво кад су се опустиле кад су схватиле да могу да буду оно што јесу? Кога ви за*ебавате... Па и оне имају жељу да се одеру од алкохола, да изје*у неког рандом лика само зато што добро изгледа, и оне имају сексуалне фантазије (не желимо само ми да их лупамо каром по фаци, да оне то не воле не би ни пристајале на то) итд итд... И противник сам дугих веза уопште а нарочито оних кад имају по 15, 16, 17 година, јер уместо тад да се спрдају они тад глуме неке бракове па после дивљају са 30... Тако да нема ту неке промене, она је једноставно постала оно што јесте...

pa prosto...veza joj je bila stega, postalo joj mučenje, al iz nekog razloga nije želela ili smela da prekine prva...

Uzrokuje ga duboko, duboko razočarenje. Ljudi se pogube i razočaraju silno. Samo je u načinu filtriranja istog. Neko će da poludi i povileni, pa da srlja, a neko će da ostane sam i da se sabere. Pokuša da se pribere. Ja sam u ovoj drugoj "kategoriji" . Možda to tako i biva, znaš, kada nešto silno gizdaš, kuješ u zvezde i takvom silinom bubneš, da en možeš više dobrim da se sastaviš i sabereš, onda ima dva puta: srljačina ili ostaješ ono šta jesi. Ja sam ostala ono šta jesam. Doduše, promenjena, povučena i tako neke stvari. MOžda odoh u drugu krajnost, ali nisam za srljanje. Nisam za destruktivnost. Ni prema sebi ni prema drugima. Ako već mora jedno od ta dva, bolje da mučim sebe, nego druge. E, onda sma malo jel te , mučila sebe izjedanjima, razmišljanjima,krivicom, gnevom, pa zašto i kako. Nisam spavaja, jela. Ljudi su nastavljali, ja sma i dalje tapkala u mestu. Nisam znala da krenem. Ni kako ni kuda. Jednostavno, obrela sam se u nečemu, do tada nepoznatom. Povraćala, diralo me je sve ono što je rađeno, i tako. Onda sam ustala jednog dana kao bolestan čovek i rešila da sve promenim. Da ću sve da učinim, da opet to bude ona nasmejana Jelena, ono divno dete što bilo je, što moji roditelji u meni više ne gledaju. Dugo se nisam nasmejala, smejala. I to je ok. rešila sam da u samoći tadašnjoj a i sadašnjoj, zbrojim sve, izvagam, izanaliziram, poradim na sebi. Da vidim sama s sobom gde sma grešila, u čemu, što to zaslužih i zašto. Čemu i zbog čega. Morala da naučim da se nosim s nekim do tada nesretanim stvarima.

Hoću da kažem, da uvek imaš dva izbora, nakon razočarenja. Kao ker pušten s lanca još u dublju srljačinu i sebe i drugih ili ovako..strpljena, i spašena, pa makar i "ubrljana", kada sklapaš sve kockice, trudiš se i jednog dana iz svega izlaziš jači i puno spremniji na sve drugo i novo, što tek možda tek dolazi.

Ja sam izabrala ovaj drugi put. Ta cura iz etme, imam utisak da je izabrala ovaj prvi, i da će biti dobro - neće. Bojim se, da je to sunovrat. Znaš kako kažu, svaki let je u stvari u najavi...slobodan pad.

:bye:

Zurke, shale... Samo to????? Ne zna ta sta je vilenjenje... :mrgreen: :rotf:

shvatila je da je biti dobra ogromna propast i resila da bidne manje dobra

i tako i treba

Back