VIKEND STRUJA....

Мени су сами понудили у општини приликом подношења захтева за продужење дечијег. јер нисам ни знао да то може.. Г-дине имате право да вам као енергетско угроженом лицу умањимо рачун за ел. енергију... поднесите захтев. Радимо на минималцу, а дете дечији. Све се може.. иди у општину и распитај се.

Мени су сами понудили у општини приликом подношења захтева за продужење дечијег. јер нисам ни знао да то може.. Г-дине имате право да вам као енергетско угроженом лицу умањимо рачун за ел. енергију... поднесите захтев. Радимо на минималцу, а дете дечији. Све се може.. иди у општину и распитај се.
Hocu hvala na informaciji.

1706a04f906241ee9518b39407fc91a6.jpg

Не гледај то по особи. Однеси у општину задњи исечак од струје тамо у канцеларију где раде дечије додатке и одмах ћеш знати имаш ли право или не.

Ja ne primam deciji dodatak :)
Mislim da ja to treba na nekom drugom mestu da proverim. Hvala.

u svakom slucaju u opstini u kojoj zivis. nosis poslednji odrezak od penzije (tj. dva poslednja jer je penzija iz dva dela) i poslednji racun od struje. tamo ti kazu sta ti sve treba... u mojoj opstini su procenili da je 13 000 dinara mesecno po clanu domacinstva granica. komsinica bila juce da proveri. mora da donese potvrde iz poreskog, iz katastra i jos trista cuda... i ne zna da li ima pravo dok to sve ne preda...

Back