ВИКАО "АЛАХУ АКБАР" И ПРЕТИО ДА ЋЕ СВЕ ЗАКЛАТИ: Ужасна сцена у Рашкој - полицајац му пришао, он кренуо на сниматеља

Ma jok... u RaškI (Raškoj je do daljnjeg rasprostranjeno i nije ispravno, Raški je ispravno), imate bradonje i ove i one veroispovesti, stopilo se to sve, svi kao Jala Brat i to...
Ja ne verujem da je ovo neka ozbiljna stvar.
Plus je izabrao zgradu i prolaz gde ljudi retko svraćaju pa je mogao da šašavi koliko hoće.
Vidi se da nije imao intenciju nikoga da povredi.
Kakva jeftina fora!
Zapravo, mislim da se ovo desilo u Novom Pazaru, ono iza je mnogo fensi mesto za Rašku.

Ево га нож да кољем свија вас! Је*ем ли вам мајку четничку српску" виче мушкарац.

Isn't it ironic. Don't you think...

Isn't it ironic. Don't you think...
Na provokaciju ovog tipa je najbolje odgovoriti šalom.
Ne d'o Bog da se Četnik digne, ne do Bog da se mečka koju žacka ova sila od junaka probudi.
Braća Sandžaklije nisu ovakvi, ovo je jedan ispad... izvinite, ne pravite od toga medijski boom!
Njima je sutra veliki praznik, bio im njihov veliki Alah milostiv, srećno im sve, srećan im Bajram!

Pa ja zivim u drzavi u kojoj svako malo netko uzvikne: "Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji!"

Ljudi lupetaju svasta.

Meni je ovo cuti kad vidim snimku crnca da razbija izlog i krade patike, najnormalnija pojava na svijetu.

Prica mi nas stari srpski kapetan gde god se pojave Srbi utihnu sve vojske.

Povlace se svi pred Srbima. Kada vam izgase bondstil nek vam je bog u pomoci.
Toga se vi bojite. Znate da pada americka imperija i da se ostre mladi Srbi i Rusi.

Nemoj Četnike da prozivaju. Čast svim divnim dobrim muslimanima!
Gledamo ih, poštujemo ih: Ramadan Mubarak! Allah im veliki, pomogao Allah i njima i nama kao što Bog pomaže nesebično!
Ka' što su i oni nama nazvali Srećan Vaskrs!

ALAHU EKBER RASHKA
They are the largest.png

@Motorcyclist, šta to znači?

Na provokaciju ovog tipa je najbolje odgovoriti šalom.
Ne d'o Bog da se Četnik digne, ne do Bog da se mečka koju žacka ova sila od junaka probudi.
Braća Sandžaklije nisu ovakvi, ovo je jedan ispad... izvinite, ne pravite od toga medijski boom!
Njima je sutra veliki praznik, bio im njihov veliki Alah milostiv, srećno im sve, srećan im Bajram!

Паз, ништа од тога код мене не пролази. Све је то политика. У нормалној држави такав провокатор би ишао у затвор.

Не може неко тек тако да јавно пропагира арапске обичаје и слави њихове празнике на територији где је та култура стотинама година терорисала и остаљала траг крви. Замисли да је неки Трећи рајх трајао 500 година, да су подигли Хитлера на ниво месије, и да онда након Холокауста и ослобађања групе Немаца покушавају да иду у Израел да славе месијин рођендан читајући свој "Мај Библокуран Кампф" у коме на крају сваког пасуса вичу Heil Hitler. Ништа више људи није убијено у његово име, него у име Ислама.

На исти начин не треба ни овде да буде дозвољено да се слави неки лик и његово дело у чије име је током историје мучки страдало небројено наших људи. Ко стварно хоће да верује у бога ради то у својој кући, а ово је класичан рад страних обавештајних служби. Време је да се то демистификује код вас који нисте о томе учени.

Back