Vijesti iz BiH

baticabg:
Cao Svima!!!
Jel ima ovde slucajno neki balija da mu "cestitam" predstojece praznike?
pozzz komsinici sa Cengic Vile.

hehe! nama srbima bi bilo malo bolje kada bismo se prestali trositi na druge i mislili malo vise na sebe...
j..ga, ja se tek sad javljam.Ljudi radim od jutra do sutra, imam radno vreme j...alo majku- od 12 do 20.
Sr..e!

A jeli komsija, a odakle ste vi ako smem da pitam...mozda se i znamo ;-)

Pitam se, da li mi mozda neko sa Pala ili iz Sarajeva moze pomoci??? Naime, upisala sam postiplomski, iz lingvistickih nauka, na Palama, ali na zalost nemam love da idem na predavanja (treba svaki drugi vikend potegnuti iz BL). Pa me zanima da li neko pohadja iste studije ili mozda poznaje nekog, sa kim bih se mogla cuti u vezi ispita i literature!
Eto...hvala vam!!!
;)

Ja sam iz Sarajeva, i rado bih da sretnem nekog od bivsih Sarajlije,ove novokomponovane,sto se nazivaju Sarajlijama i sto pocese dolaziti ovdje od 1992. pa nadalje su sve osim Sarajlije,ljetos u Trebinju kod tetke sretoh svoje stare Sarajlije,napravili smo dernek kakav ovi novokomponovani i ne znaju,bas se potrefilo dosao Kemal Monteno u Trebinje,otisli smo na koncert,joj,kad je zapjevao : Sarajevo , ljubavi moja, i srece i tuge u isto vrijeme..............

samomama:
Ja sam iz Sarajeva, i rado bih da sretnem nekog od bivsih Sarajlije,ove novokomponovane,sto se nazivaju Sarajlijama i sto pocese dolaziti ovdje od 1992. pa nadalje su sve osim Sarajlije,ljetos u Trebinju kod tetke sretoh svoje stare Sarajlije,napravili smo dernek kakav ovi novokomponovani i ne znaju,bas se potrefilo dosao Kemal Monteno u Trebinje,otisli smo na koncert,joj,kad je zapjevao : Sarajevo , ljubavi moja, i srece i tuge u isto vrijeme..............

ma u svakom gradu se zbog naseg "veselja" drasticno promenila struktura stanovnistva i za starosedeoce to nije to...ja sam banjalucanka, ali sam jedno kratko vreme pre rata zivela u sarajevu...seljakala sam se svuda po belom svetu, ali moram priznati da mi je u sarajevu bilo najlepse...mozda zato sto sam bila klinka...

Ako ste radili kao sezonac duze od godinu dana u Svajcerskoj, imate pravo na isplatu starackog osiguranja.

Mozda imate rodbine ili prijatelja, koji su radili ovde, a sada se nalaze u domovini, obavestite i njih.

Za sve dalje informacije se javite na broj +41 76 229 86 75, ili na E-Mail adresu info@bomaris.ch. Moze i vase licne podatke da nam posaljete i putem poste na adresu:

BOMARIS
Postfach 113
CH-9201 Gossau

pa ce mi sa vama da stupimo u kontakt.

Potrebni podatci su nam za pocetak:
Ime
Prezime
devojacko ime
Ime supruga/supruge
Ulica
Postanski broj
Mesto
Datum rodjenja
i ako imate broj starackog osiguranja (AHV-Broj), ako ga nemate, nije problem, to ce mi da vam nabavimo.

Ne daj te da vam novac propada, nego trazite, sta je vase.

Back