Ja sam imao priliku da se nagledam razno raznih laznih vidovnjaka koji su samo gledali da izvuku sto vise para od ljudi medjutim slucajno sam cuo za jednog hodzu sto zivi u Svedskoj tako da sam cisto iz radoznalosti stupio sa njim u kontakt.Tip je cudo od covjeka, sve pogadja ravno u sredinu.Meni je licno pogodio sve ali bukvalno sve i naravno moze puno pomoci sto se tice ljubavnih problema tako i poslovnih.Otkako sam njega upoznao sve mi ide kako treba.Sto se tice placanja jednostavno ne naplacuje kao ovi drugi samozvani vidovnjaci.Covjek uzima ono sto mu das od srca.Jedan primjer: krenuo sam kod njega sa 200 eura u dzepu i zamislio sam sebi da cu kupiti cigarete,rucati u gradu i kupiti sebi cipele od 80 eura a ostalo cu njemu dati medjutim poslije razgovora sa njim toliko sam bio frapiran njegovim znanjem moje situacije da sam ostavio svih 200 eura na stolu da bi kad sam dosao do vrata me pozvao i reko uzmi od ovih para sebi cigare pojedi nesto i kupi sebi cipele jer su ti te na nogama stare.Katastrofa tip je fenomen,ljudi treba ga sresti da bi verovali.Ogroman broj ljudi ga svakodnevno posecuje i cesto putuje ,Minhen,Austrija ko zna gdje vec ne radi.Za vas koji imate problem da se vidite sa njim moja preporuka je da ga kontaktirate preko maila dr_filipovic@yahoo.se a uplate mozete izvrsiti preko opcije placanja PAYPAL na istu adresu.Ja bar tako radim i funkcionise odlicno.Ljudi ovo je stvarno vredno pokusati.Procenite sami.