vidljiv pol korisnika

hirajgoagain

Zaslužan član
Poruka
127.152
mislim da bi trebalo da je vidljivije :think: meni se neko obratio mislio da sam muško, što nije nešto bitno ili je bitno, kad se svojevremeno shojka zezala da je muško bilo je tu ozbiljnih kritik a
ovde gde se manje više znamo ajde, al povremeno zađemo na druga mesta gdese ne znamo
ne znam ne bih otvarala novu temu al dok sam stigla do one vi zatvorili
možda i ne mora daje vidljivije al bilo je

nisam ga stavila hm, jesam na starom, na novom nisam podešavala dodatno, možda se zato i kod drugih ne vidi
ok
pa meni je stavljen pol, tj valjda je preslikan sa starog, ne sećam se da sam ovde dodatno to nameštala... i vidi mi se na "podaci o članu"
valjda sam navikla tamo to da konstatujem

Poslednja izmena:
Mozda moze da se izvuce tek ako se pogleda profil, ali ko ce u diskusiji (ako je vise uopste ima na ovom forumu) i u brzini odgovaranja to da radi?

Potpuno neprakticno.

Pogotovu kod korisnika koji imaju nick sa imenicom srednjeg roda kao "Metronomy" ali ima ih mnogo vise.

Pridruzujem se zahtevu i primedbi.

A čemu pol korisnika? Toliko je informacija koje nemamo o drugim korisnicima koje nas se i ne tiču, zašto je bitno da znamo je li ko m ili ž? Sem za ove koji bi da se muvaju, a ima boljih mesta za to neg krstarica što je.
Ako neko hoce da se "muva" lako je pogledati profil i saznati, ali nije to u pitanju, vec cinjenica da kad zelis da se u odgovoru obratis nekom ne znas koji rod da upotrebis, tipa "iako si napisala/napisao/naposaLO(?)"...pa na sta to lici i kako da se obratis u prepisci na temama? Da gubis vreme gledajuci u profil, da bi mu se obratio ispravno?

Zato je potpuno neprakticno, a ne iz ovih razloga koje si naveo/la/lo.

To je ipak jedna manjina koja zloupotrebljava forum i uglavnom klonovi koji se i ne nadaju duzem ostanku i smislenom pisanju, ili jedan relaivno jos manji deo korisnika koji ozb. misli da ne treba pol izraziti ili imaju problema sa sopstvenom identifikacijom, sto postujem kao odluku, licno opredeljenje i intimu.

Ali da se to ne vidi kao informacija "iz prve ruke" kad se strelicom zaustavi na avatar, smesno je jer je krajnje neprakticno zbog obracanja pa ma ko kakav pol izabrao (ili ne izabrao), jer to je osnovna kultura u obracanju, pa makar se obracali i sa "-lo" nastavkom u srednjem rodu.

To je ipak jedna manjina koja zloupotrebljava forum i uglavnom klonovi koji se i ne nadaju duzem ostanku i smislenom pisanju, ili jedan relaivno jos manji deo korisnika koji ozb. misli da ne treba pol izraziti ili imaju problema sa sopstvenom identifikacijom, sto postujem kao odluku, licno opredeljenje i intimu.

Ali da se to ne vidi kao informacija "iz prve ruke" kad se strelicom zaustavi na avatar, smesno je jer je krajnje neprakticno zbog obracanja pa ma ko kakav pol izabrao (ili ne izabrao), jer to je osnovna kultura u obracanju, pa makar se obracali i sa "-lo" nastavkom u srednjem rodu.
Već zamišljam buduće posledice te 'on-ona-ono' filozofije u stvarnom životu! Neko smatra da je ONO, a ti to ne znaš pa ga/je osloviš sa ON/ONA, a ONO se NALJUTI! :zcepanje::zcepanje:
Hoće li izmisliti i ONO frizure i odeću? :zcepanje:

Ako neko hoce da se "muva" lako je pogledati profil i saznati, ali nije to u pitanju, vec cinjenica da kad zelis da se u odgovoru obratis nekom ne znas koji rod da upotrebis, tipa "iako si napisala/napisao/naposaLO(?)"...pa na sta to lici i kako da se obratis u prepisci na temama? Da gubis vreme gledajuci u profil, da bi mu se obratio ispravno?

Zato je potpuno neprakticno, a ne iz ovih razloga koje si naveo/la/lo.

ja sma imala i zenski pol na starom 4umu, pa su mi s eobracali sa ON. :zcepanje:

Back