Vidimo sada zasto su svi pobegli od Srbije

sutra kad studenti zavladaju i uvedu preke sudove za sav radikalni olos a kako je uvek bilo sa radikalima u istoriji, sve hrabrise iz srpske ce trkom nazad plivajuci preko drine.

i bice im bolje siguran sam u pocetku nego nama.

mi cemo imati zestokih problema prve dve godine.

ali posle bute videli.

Pobegli bi danas i Srbi, da smeju i imaju mogucnosti.
Ma okej, stoji to, nego odakle ti to da Bosanci, Makedonci i Arnauti žive bolje?
Screenshot_20250820_170505_Chrome.jpg

Slovenci, Hrvati, Bosnjaci, Albanci, Crnogorci, Makedonci.

Svi pobegli, i danas im je 13-43 puta bolje nego pre.

Stvarno cudno sto su pobegli, nece da im neka udbasko-mafijaska jajara, neki Drug Gvozden, bije decu po ulicama :think: :cepanje:
Isto kao što su svi pobegli od Rusa. Onda kad vidimo kako dosta srpskog naroda voli upravo te i takve Ruse, logično je.
Samo nemojte onda da kukate. Bolje nismo ni zaslužili.

Isto kao što su svi pobegli od Rusa. Onda kad vidimo kako dosta srpskog naroda voli upravo te i takve Ruse, logično je.
Samo nemojte onda da kukate. Bolje nismo ni zaslužili.
Ukrajinci grebu i rukama i nogama, i ratuju, samo da ne budu diktatura raspalog KGB-a.

Nasi genijalci po drustvenjackim fakultetima, 40 godina lupetaju o zlom zapadu, nekim ruskim interesima, i ubijanju studenata na Tjananmenu kao nekoj pobedi

Mi smo dno.

Ja ne znam ko bi ih krivio, pri zdravoj svesti i cistoj pameti?
Krivili bi nekog trećeg, sve samo ne sebe.

Pogledaj samo ko se buni protiv Vučićeve udbaške prçije - Vojvodina, Beograd i nešto zapad Srbije. Ovi južnije i istočno em se ne bune, em glasaju po 80% za Vučića i još dolaze da mlate ljude koji se bore za slobodu.

Ko normalan želi da bude s njima u državi.

Tacno tako.

Sada Srbi nemaju sa kim vise da ratuju pa poceli sami sa sobom...
Slovenci, Hrvati, Bosnjaci, Albanci, Crnogorci, Makedonci.

Svi pobegli, i danas im je 13-43 puta bolje nego pre.

Stvarno cudno sto su pobegli, nece da im neka udbasko-mafijaska jajara, neki Drug Gvozden, bije decu po ulicama :think: :cepanje:
Узрок је дубљи и не ради се о бежању.

Back