Vidimo da Vučić regrutuje horde rusofoba u vlasti sa ciljem da ga zaštite kada uvede sankcije Rusiji

Moj problem, sine, ste vi koji mislite da su vam neki ljudi neprijatelji i neki prijatelji, a ne vidite dalje od svog nosa i činjenice da svako samo gura svoje interese.
Ti si kao neka baba kada joj je umro muž govorila na grobu nema struje,vode mrtvom mužu.
NEPRIJATELJ I PRIJATELJ ĆE UVEK POSTOJATI KADA JE U PITANJU OPSTANAK.

Вучић почео чистку проруских кадрова у службама, креће прогон свих родољуба“​

21:30 05.05.2022.
5

Издајник Александар Вучић је отпочео чистку проруских кадрова у службама, медијима, а спрема се и велики прогон свих српских родољуба и русофила у титоистичком стилу. Ово у великом интервјуу за "Србин инфо" открива Млађан Ђорђевић, лидер покрета Ослобођење и наглашава да ће хајка уследити као припрема терена за увођење санкција Русији, званичне издаје Косова и Метохије и Републике Српске и увођења земље у злочиначки НАТО пакт.​

Njemu se Vucic prividja i dok sere. Covek ocigledno nije bas sav-svoj.
Pogledaj sebe prvo.
Ti i dok spavaš ponavljaš da ja nisam sam svoj.

Priča neke nebuloze, ne mogu da povežem.
Povezuj ti imaš li išta pametno da uradiš a da to nije bezuslovna podrška Vučiću.

AUTORSKA
Ko ovo sada ne vidi on može biti samo Rusofob i pronatovac.Sada su sve karte otvorene i niko ne može sakriti ko je i na čijoj je strani.
Važno je da narod pogotovo Srbi budu svesi ove činjenice da nam Predsednik Srbije sprema zaveru protiv naše duhovne braće.
Znam da su vam prazni džepovi i da želite da ih napunite ali nemojte zato birati i činiti nečasna dela.
Uvodjenja sankcija Rusiji ce predstavljati pocetak veoma brzog kraja Srbije i srpskog naroda.

Danas je Djurdjevdan, dan kada su pravi Srbi isli u 'ajduje i umesto da bude neki ustanak protiv okupatora na Kosmetu, jos jedna autorska.:rotf:
USTANAK NA KOSOVU KADA VUČIĆ POSTANE KNEZ LAZAR,.JOŠ OSTAJE DA GA TI UBEDIŠ.

Ako mi daš jednu jedinu moju rečenicu koja je podrška Vučiću imaš ručak od mene.
Dovoljno je i što si se okomio na mena a ja sam jedini koji je ovako nemilosrdno izašao na crtu hordama vučićevskim.

Dovoljno je i što si se okomio na mena a ja sam jedini koji je ovako nemilosrdno izašao na crtu hordama vučićevskim.

U, bre, pa ja sam mislio ti neki lakši slučaj... Pre svega, nisi jedini, posle svega, nisi ti izašao nigde na crtu i nikome nego piskaraš na nekom forumu pod nikom i slikom šahovskih figura. Nemoj veličati svoje bitisanje ovde i glumiti Jovanku Orleanku pošto sediš za tastaturom i vređaš ljude koji te samo navode da malo sagledaš realnije sliku.

U, bre, pa ja sam mislio ti neki lakši slučaj... Pre svega, nisi jedini, posle svega, nisi ti izašao nigde na crtu i nikome nego piskaraš na nekom forumu pod nikom i slikom šahovskih figura. Nemoj veličati svoje bitisanje ovde i glumiti Jovanku Orleanku pošto sediš za tastaturom i vređaš ljude koji te samo navode da malo sagledaš realnije sliku.
Vidi ja tačno znam tvoj psihološki profil na osnovu tvojih poruka ovde.
Nisi dostojan da ti posvećujem više pažnju prvo zbog figura šahovskih jer sam zvanično i FIDE majstor u šahu.
A forum koristim zapravo zbog takvih likova sa samarom kao kod konja kočijaškog.
Od sada si i ti na nevidljiv ignore kod mene.
Aj sad zbogom.

Vidi ja tačno znam tvoj psihološki profil na osnovu tvojih poruka ovde.
Nisi dostojan da ti posvećujem više pažnju prvo zbog figura šahovskih jer sam zvanično i FIDE majstor u šahu.
A forum koristim zapravo zbog takvih likova sa samarom kao kod konja kočijaškog.
Od sada si i ti na nevidljiv ignore kod mene.
Aj sad zbogom.

FIDE majstore, napiši lepo ime i prezime, izađi na ulicu, reci nešto, nemoj samo pisati po forumu "ovi izdajnici kme".

Za Srbiju je najbolje i najpametnije da se drzi po strani neka se tuku ameri i rusi oni su vele sile sta ce nama da trpamo nos gde ne treba.Ko pobedi sa njim cemo uspostaviti diplomatske odnose.
Kako smo to životati po strani kada sve podržavamo što donosi nacistička EU?

Danas je Djurdjevdan, dan kada su pravi Srbi isli u 'ajduje i umesto da bude neki ustanak protiv okupatora na Kosmetu, jos jedna autorska.:rotf:
Šta poručuješ da urade cigani pošto je Djurdevdan više njihov?

Претресају га до голе коже?! Дамњану не дају да уђе у Србију по повратку из Русије​

11:04 06.05.2022.

По повратку из Русије Дамњан Кнежевић је на аеродрому "Никола Тесла" у Београду од стране царинске контроле задржан скоро сат времена а да му нису саопштени разлози задржавања.​

У једном тренутку полицијски органи су чак и претресли Кнежевића тражећи од њега да се скине до голе коже што је он одбио.

Back