limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.109
Meni je lijep vidikovac na Zaovinama na Tari.
Imam i sliku,samo ako je mognem naci.
Imam i sliku,samo ako je mognem naci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da,meni je zastao dah od ljepote.A ne desava mi se to cesto.divnooo
eeeehhhh tu isto planiram da odem vec neko vreme....lepo je...Vidikovac Kovilovo - Nacionalni park Đerdap
https://www.srbijapodlupom.com/vidikovac-kovilovo/
Pogledajte prilog 1042425

NP Đerdap i Stara planina su na prvom mestu među destinacijama koje bih obišao na više dana....eeeehhhh tu isto planiram da odem vec neko vreme....lepo je...![]()
jel si ti mozda bio na ovim vidikovcima?Vidikovac Sokolarica - Tara
https://www.srbijapodlupom.com/vidikovac-sokolarica/
Pogledajte prilog 1101837
Pre par godina sam posetio taj glavni vidikovac u sklopu turističke ture. Za ostale vidikovce, koji se računaju pod tim imenom, sam čuo tek nedavno.jel si ti mozda bio na ovim vidikovcima?
a bila bi lepa tura da se obidje svakiPre par godina sam posetio taj glavni vidikovac u sklopu turističke ture. Za ostale vidikovce, koji se računaju pod tim imenom, sam čuo tek nedavno.

Definitivno! A čuo sam da ima i medveda, tako da ni adrenalina ne bi manjkaloa bila bi lepa tura da se obidje svaki![]()

valjda cu ove godine stici u juzni deo Srbije...pa kada uslikam kacimDefinitivno! A čuo sam da ima i medveda, tako da ni adrenalina ne bi manjkalo![]()
a pregledacu ovu temu gde ici 

Isto, neka želja je bar 5 do 10 mesta godišnje da obiđem. Nije lako nama iz Vojvodinevaljda cu ove godine stici u juzni deo Srbije...pa kada uslikam kacima pregledacu ovu temu gde ici
![]()

Jako malo se radi na promociji Srbije, čak i otkako je korona krenula. Eto ja sam pokrenuo sajt i instagram profil Srbija pod lupom, na kom pišem o mestima koja sam obišao, ali i osnovne informacije u drugim mestim na osnovu podataka sa sajtova turistički organizacija i iskustava ljudi koji me prati na instagramu. Evo za nekih godinu dana dostigao sam posetu od 15.000 ljudi mesečno, što dovoljno govori koliko ljudi žele da znaju o Srbiji, a nemaju mesto gde mogu pronaći sve informacije...Ja sam nazalost malo obisao Srbiju,skoro nista.Nisam ni znao da ovakva lepa mesta postoje,
Uzivam dok gledam ove prelepe slike.Priroda je svuda prelepa,samo da se ne urbanizuje previse.![]()