Vidikovci u Srbiji

Isto, neka želja je bar 5 do 10 mesta godišnje da obiđem. Nije lako nama iz Vojvodine :lol:
Prošle godine sam imao sreću da budem na službenom putu u nišu i Aleksincu 3 nedelje, pa sam uspeo da obiđem Ozren, Ripaljku (koja je na žalost presušila tad), Nišku i Sokobanju, Bovansko jezero... Takođe i veće gradove usput, poput Kragujevca i Jagodine, koja me je baš razočarala... Samo izvikano mesto na tv-u :(

Jako malo se radi na promociji Srbije, čak i otkako je korona krenula. Eto ja sam pokrenuo sajt i instagram profil Srbija pod lupom, na kom pišem o mestima koja sam obišao, ali i osnovne informacije u drugim mestim na osnovu podataka sa sajtova turistički organizacija i iskustava ljudi koji me prati na instagramu. Evo za nekih godinu dana dostigao sam posetu od 15.000 ljudi mesečno, što dovoljno govori koliko ljudi žele da znaju o Srbiji, a nemaju mesto gde mogu pronaći sve informacije...

Što se tiče urbanizacije, nadam se da planine neće prolaziti kao Zlatibor, mada vidim da su Divčibare sledeće na meti :(
ekstra ti je sajt! instagram nemam...
nego reci ti meni...kako je moguce da ti iz Vojvodine nemas nista o Palickom jezeru? :D
gledala pod Jezerima i nemaaa ga :D

ekstra ti je sajt! instagram nemam...
nego reci ti meni...kako je moguce da ti iz Vojvodine nemas nista o Palickom jezeru? :D
gledala pod Jezerima i nemaaa ga :D
Hvala, hvala :D
Hmmmmm, sad si me uhvatila. 🤣
Mislim da sam ga posetio baš dosta puta, pa me ne privlači da istražujem mnogo, ali će biti do leta sigurno jedan tekst o jezeru i zoo vrtu 😆
Jedna od letos, sa Palićkog

Prilozi

• 273872971_5175033405914745_2092074664968553378_n.jpg
    273872971_5175033405914745_2092074664968553378_n.jpg
    50,1 KB · Pregleda: 8
valja da se promovise i Palicko...:zper:a kud si bas njega izostavio...a to ti je valjda tu najblize...:mrgreen:

nesto lepooo napisiiii :D
Jedno malo, lepo, roze jezerce mi je bliže :p
.
Potrudiću se, al ne smem da preteram, da ne proba neko da se okupa u onoj vodi :andjeo:
.
Šalu na stranu, ekstra mesto za izlet, a za svaki slučaj, pre objavljivanja dobijaš tekst na proveru, da ne bude nešto kako ne treba :lol:

iskreno mi je drago da postoji tako jedno mesto sa sveobuhvatnim informacijama o Srbiji :) mogli bi eventualno i da ostavljamo recenzije kod restorana, eventualno smestaja...vidim da imas jedan restoran u Odzacima tamo :)
To je dobra ideja, pala je i meni na pamet, ali trebam prvo poraditi na marketingu i sve ostalo... To mi je slaba tačka, tek trebam početi da učim :dash:
.
.
Jedan mnogo dobar. Ako svratiš nekad, ne propusti priliku da probaš ”opanak” 😋😋😋

To je dobra ideja, pala je i meni na pamet, ali trebam prvo poraditi na marketingu i sve ostalo... To mi je slaba tačka, tek trebam početi da učim :dash:
.
.
Jedan mnogo dobar. Ako svratiš nekad, ne propusti priliku da probaš ”opanak” 😋😋😋
za pocetak mozes besplatno ono...po grupama na fb za putovanja...pa na instagramu, tik toku...mislim svidjalo se to tebi ili ne...to je buducnost :)

za pocetak mozes besplatno ono...po grupama na fb za putovanja...pa na instagramu, tik toku...mislim svidjalo se to tebi ili ne...to je buducnost :)
Istina. To sam radio u početku, a sad sam već naučio lepo da radim sa optimizacijom sajta, tako da svaki mesec dobijem 10-15.000 ljudi direktno sa gugl pretrage. :super: Na instagramu uskoro prelazim 10k. Kažu da to K donosi dobre stvari :lol:
Ostaje mi da učim kako da reklamiram svoje usluge koje nudim itd...
Mada dajem sebi fore da obradim još tema, da bude što popunjeniji sajt, sa što kvalitetnijim sadržajem.

Evo jednog od malopre, da ne pobegnemo mnogo sa teme :lol:

Vidikovac Kapija Podrinja - Planina Povlen

https://www.srbijapodlupom.com/vidikovac-kapija-podrinja/

273866289_2032243490293387_1162254781507941675_n (1).jpg

Istina. To sam radio u početku, a sad sam već naučio lepo da radim sa optimizacijom sajta, tako da svaki mesec dobijem 10-15.000 ljudi direktno sa gugl pretrage. :super: Na instagramu uskoro prelazim 10k. Kažu da to K donosi dobre stvari :lol:
Ostaje mi da učim kako da reklamiram svoje usluge koje nudim itd...
Mada dajem sebi fore da obradim još tema, da bude što popunjeniji sajt, sa što kvalitetnijim sadržajem.

Evo jednog od malopre, da ne pobegnemo mnogo sa teme :lol:

Vidikovac Kapija Podrinja - Planina Povlen

https://www.srbijapodlupom.com/vidikovac-kapija-podrinja/

Pogledajte prilog 1104504
?

Trem, Suva planina

Trem je najviši vrh Suve planine, sa oko 1.800 metara nadmorske visine. Uspon je uglavnom moguć tokom cele godine, a posebno je zanimljiv onaj tokom zime. To je i jedna od najzahtevnijih staza jer je uspon oko 1.000 metara, ali vole je i iskusni planinari i početnici. Kad se konačno popnete, sva težina iz nogu će nestati jer će vam se učiniti da odatle vidite ceo svet. U daljini se naziru Rtanj i Stara planina, kao i Svrljiške planine.

Osim Trema, u blizini su i vrhovi Mosor i Sokolov kamen, odakle takođe puca vrtoglavi pogled na obronke Suve planine. Oni koji bi da pomere sopstvene granice osvajaju sva tri vrha u jednom danu.

(nova.rs)

4.jpg

41143583.jpg

Back