- Poruka
- 70.757
ekstra ti je sajt! instagram nemam...Isto, neka želja je bar 5 do 10 mesta godišnje da obiđem. Nije lako nama iz Vojvodine
Prošle godine sam imao sreću da budem na službenom putu u nišu i Aleksincu 3 nedelje, pa sam uspeo da obiđem Ozren, Ripaljku (koja je na žalost presušila tad), Nišku i Sokobanju, Bovansko jezero... Takođe i veće gradove usput, poput Kragujevca i Jagodine, koja me je baš razočarala... Samo izvikano mesto na tv-u
Jako malo se radi na promociji Srbije, čak i otkako je korona krenula. Eto ja sam pokrenuo sajt i instagram profil Srbija pod lupom, na kom pišem o mestima koja sam obišao, ali i osnovne informacije u drugim mestim na osnovu podataka sa sajtova turistički organizacija i iskustava ljudi koji me prati na instagramu. Evo za nekih godinu dana dostigao sam posetu od 15.000 ljudi mesečno, što dovoljno govori koliko ljudi žele da znaju o Srbiji, a nemaju mesto gde mogu pronaći sve informacije...
Što se tiče urbanizacije, nadam se da planine neće prolaziti kao Zlatibor, mada vidim da su Divčibare sledeće na meti![]()
nego reci ti meni...kako je moguce da ti iz Vojvodine nemas nista o Palickom jezeru?

gledala pod Jezerima i nemaaa ga