Vidi je kako se ponasa ccc

Poruka
21.519
Cuo sam od jedne starije gospodje kako komentarise svoju dosta mladju rodjaku u stilu: jaoj kako moze s roditeljima pred svet sa tolikim dekolteom, svuda ide s deckom, spava kod nje kuci, a nisu se vencali, itd... Sta mislite vi o ovome? Jel to sudar generacija? Ljubomora na mladost, lepotu i slobodu? Ili jednostavno briga sta ce drugi da kazu za nekog njenog?

Poslednja izmena:
Uh, koliko ja to čujem od starijih žena u prevozu. Mislim da su samo neosvešćene i razmišljaju iz nekih zaostalih obrazaca koje nikad nisu preispitale.

Meni je gora ona koja se sa 30 zavije u crkvenu maramu, i proćerda svoju inteligenciju, potencijale i kreativnost da bi joj glupava institucija govorila šta da radi sa životom, nego ona koja izbaci sisu.

Cuo sam od jedne starije gospodje kako komentarise svoju dosta mladju rodjaku u stilu: jaoj kako moze s roditeljima pred svet sa tolikim dekolteom, svuda ide s deckom, spava kod nje kuci, a nisu se vencali, itd... Sta mislite vi o ovome? Jel to sudar generacija? Ljubomora na mladost, lepotu i slobodu? Ili jednostavno briga sta ce drugi da kazu za nekog njenog?

Ljubomora. Vaspitanje. Iracionalni strahovi.

Postolje ljudi koji se vode ogovaranjima i pričanjima iza leđa. Takvih imaš i ovde na forumu koliko hoćeš, a pred drugima se smeše.

Ljudi su čudni i gadni ponekad. To je sve.

Uh, koliko ja to čujem od starijih žena u prevozu. Mislim da su samo neosvešćene i razmišljaju iz nekih zaostalih obrazaca koje nikad nisu preispitale.

Meni je gora ona koja se sa 30 zavije u crkvenu maramu, i proćerda svoju inteligenciju, potencijale i kreativnost da bi joj glupava institucija govorila šta da radi sa životom, nego ona koja izbaci sisu.

al baš ih je puna

Zatupast narod. Zbog takvoh tetki strina kevi i oceva ja ovde pizdim sto su mlade pice pogubljene. Presvuku se one da nadoknade modu, natrpaju kilo sminke ko ovi mutanti iz rijalitija a sve neke narogusene face ko da je kosila livadu ceo dan.

Ja mislim da je staroj gospodji dosadno i da treba da nadje sebi neku razonodu i optereti misli nekim drugim stvarima.
Ako roditelji nista ne kazu, sto se pa ona opterecuje...

• Podržavam
Reactions: Red

Back