VIDEO WONDER PRO II V2

• Začetnik teme Začetnik teme Knjaz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Knjaz

Početnik
Poruka
21
Dobio sam na poklon tv\fm kartu VIDEO WONDER PRO V2, chipset bt848, Philips tuner. Koji su najbolji driveri za tu kartu, jer ove koje imam nisu najbolji i ocajan software ima. I ujedno me interesuje kakva je kartica, znam da je nesto starija, makar po chip setu. Imam kablovsku, ali mi slika nije tako cista kao na tv-u, vec ima neke horizontalne linije, nije do kabla!

Knjaz:
Dobio sam na poklon tv\fm kartu VIDEO WONDER PRO V2, chipset bt848, Philips tuner. Koji su najbolji driveri za tu kartu, jer ove koje imam nisu najbolji i ocajan software ima. I ujedno me interesuje kakva je kartica, znam da je nesto starija, makar po chip setu. Imam kablovsku, ali mi slika nije tako cista kao na tv-u, vec ima neke horizontalne linije, nije do kabla!

pa kartica jeste zastarela ali generalno moci ce da ti posluzi.. sto se tice drajvera mozes slobodno da koristis one koje si dobio uz karticu.. mada je preporuka da ih update-uje svezijom verzijom sa sajta proizvodjaca...

e sad softver koji Genius isporucuje uz karticu jeocajan.. pa ti za to preporucujem da malo potrazis po net-u nesto drugo.. ja licno koristim kombinaciju ChrisTV Lite 4.10, BorgRadio za FM i Borg Remote za daljinac. Mada naravno ima razlicitih ukusa.
Za softver mozes da pogledas sajt http://radiator-fm.com.ru/indexuk.htm
Tu mozes da se obavestis i o ostalim stvarima a koej su vezane za karticu

Back