VIDEO/LA SAM...

Grch:
Pre jedno dve nedelje vraćao sam se iz grada kući i na raskrsnici (onoj velikoj kod Banije) čekam zeleno da pređem pešački. I prelazim ja kad ispred mene... BOOOM!! Znači, najbolja keva koju sam u životu video (pod keva ne mislim žena koja ima decu nego žena od nekih 35 god - što kažu ameri M.I.L.F.). Znači crna, visoka, extra zgodna, sise mnoooogo velike i onako čvrste, uspravne i ultra uska crna majica sa izrezom. Imala je jednostavno onaj bitch - izraz lica... Ja poludeo i pogledam kad pored nje stoji i zagrlio je neki nagruvani crnčuga u rozoj košulji.... E, kakav par....
Ne znam,ali čini mi se da sam i ja danas video tu kevu,ali bez čamuge! :mrgreen:

zabranjenopusenje-1.jpg

Grch:
Pre jedno dve nedelje vraćao sam se iz grada kući i na raskrsnici (onoj velikoj kod Banije) čekam zeleno da pređem pešački. I prelazim ja kad ispred mene... BOOOM!! Znači, najbolja keva koju sam u životu video (pod keva ne mislim žena koja ima decu nego žena od nekih 35 god - što kažu ameri M.I.L.F.). Znači crna, visoka, extra zgodna, sise mnoooogo velike i onako čvrste, uspravne i ultra uska crna majica sa izrezom. Imala je jednostavno onaj bitch - izraz lica... Ja poludeo i pogledam kad pored nje stoji i zagrlio je neki nagruvani crnčuga u rozoj košulji.... E, kakav par....
crnka-1.gif
... :roll: JA & DRAGI

malopre...dve devojke koje se drže za ruke i ljube se...ali ne ni to bilo toliko čudno da jedna od te dve devojke nije u stvari bila muškarac u šortcu i nekim helankama - hulahopkama sa rozim motivima...:?

..e još sam video nekog lika kako na bulevaru cepa mali motorčić, kao iz reklame za plazmu...i to sam ga jedva prestigao...:?

..a nisam pijan...:?

Ovo sam videla juce, valjda se racuna: na pijaci, sedi stari ciga, pije kafu,chavrlja sa prolaznicima, zapalio cigaru, i s vremena na vreme uzvikne "ajmo, ajmo, otrovi protivu babashvaba, mravi,..." Pita ga neki lik "Kako je Chedo?", a on odgovara "Eto, bato, vidish, radim ko crnac!" :lol:

Back