VIDEO/LA SAM...

videla sam 2kg jagoda u mom frizhideru....
winknudge.gif

slavishans:
Odlučio sam se da otvorim ovu temu gde možemo da podelimo ono što smo u toku dana ili nekad videli što je nama bilo zanimljivo,stašno,smešno ili neobično.
Evo ja ću kao što red nalaže prvi:
-Juče po nejvećem pljusku tip se kroz ulicu vozika motorom.Kako se ono kaže-LUDAK NA KIŠI!!! :lol: :lol: :lol:
shta je tu chudno?Kod mene ovde vrlo chesto mozesh videti po onom najvetjem kijametu da neko voda kuche...

Video sam kako mi sisata plavusha pricha da joj je vruce, otkopchava neshto shto joj drzi sise, i pita me da li me smara, a ja joj rekoh ne, i odoh da se ispovracam zbog prevarivanja. Kada sam se vratio nisam mogao da povratim onaj osecaj koji sam imao kada sam bio strejt. Pogledam joj facu, izgleda mi debilno. Pogledam joj u sise, nije loshe, ali mi zakazao arsenal.

tema ti je super ,
ja bash volim dobodovstine da pricham kad ih imam a imam ih vrloMlao..:roll:..( :lol: )
kad se setim regrutacije .... :roll:
secham se na regrutaciji gde jedan plavushan nije znao da je 6 x 8 daje 48 ...
ciga...i ochi...sdama jooooooOOoojj...ne mogu :lol:

ili neki testovi najvishe je bilo pod n,m...tachnih mozda j.. :lol:
au bilo ih je mLogooo :roll: :arrow: :lol: :lol: :lol:

Pre neki dan, idem čaršijom... prolazim pored nekog grand čirokija... i savse nešto zamislio u sebi... "******** štoe ovo dobra mašina... bla-bla... "... dolazim kući... kad ono grand čiroki u dvorištu... jase uživeo... :roll:...

Back