Video & Audio Tools

Ja sam ovde nov i ne znam kako da otvorim novu temu
Hteo sam samo nesto da pitam. Oborio sam sistem pa sam ga podigo ponovo instalirao sam drajvere ali nece da mi radi zvuk. Nece ni da otvori onu ikonicu za zvuk u donjem desnom uglu. Sta da radim? Hvala unapred

Sent from my Telenor Smart Pro 2 using Forum mobile app

Ja nisam nov na 4umu,ali sam neupucen u programe i laik sto se njih tice. :dash:
Snimao sam telefonom i snimke prebacio na komp.Snimci su u MP4 formatu.
Snimci kao snimci su extra,jedino sto kad sam ih prebacio na komp su okrenuti za 90'stepeni pa malo boli vrat dok ih pogledas. :think::think:
Kako da ih namestim da budu normalno okrenuti tj da ih okrenem za 90 stepeni?
Hvala unapred!!! :worth:

Skini Adobe Premiere Elements 10 i u njemu mozes veoma lagano da rotiras video. Njega stalno koristim, pa mi je on prvi pao na pamet. Ako imas problem kako i gdje da ga skines posalji mi PM pa cemo nesto iskombinovat.

pozdrav svima,nov sam na forumu inace sa racunarima radim bas dugo sto se tice opravke,prodaje i sve ostalo.U poslednje vreme me zanima da li mogu iz nekog filma ili kratkog video klipa zameniti samo glavu glumca(lika na tom snimku )pr.da ubacim svoju ili bio ciju

Elem, nedavno sam uz pomoć članova sa ovog foruma, uspela da poskidam kodeke i da mi napokon proradi mkw fajl....i HVALA im. i radilo je sve ekstra, bez problema ikakvih.. medjutim od bukvalno pre tri dana šta god pokušala da skinem,filmove, uopšteno, skidala sam i neke spotove da bih proverila....u kojem god playeru da pustim, snimak uvek kasni za tonom .... do sad mi se to nije dešavalo, kontala sam da je u pitanju možda greška na videu ,ali ipak nije.... Šta tu mogu da uradim? Da li se nešto možda pobrkalo u kompu.....?

jer, kao što rekoh proradio je i mkw file, plus naravno avi i ostali, a sada sve radi a ništa baš kakko treba.... svuda je pomalo usporen snimak, dovoljno da se titl ne poklapa... kad uključim film , radi možda minut-dva kako treba i onda uspori.... Šta to može biti....? samo jednom je snimak išao kako treba ali je zato ton kasnio.... uf... o čemu se radi... ? Pomagajte, u fazi sam sređivanja sistema.....takoreći...

izvinjavam se na kopiranju teksta, sad sam videla ovu temu, inače sam već postavila pitanje na drugoj pa gde odgovorite..

Hvala unapred...

ne mozz to bez kaabla miljenko ;pP
pa treba ti jedan kabl..sa jedne strane ti treba ona mala 3.5mm banana a sa druge zavisi sta ti je od konektora na soniju.
kabal ti treba dvozilni..
inace ako oces digitalne zajebancije spdif I to..to ti treba na obe strane.

Hvala! I, ne bi mi trebalo nekakvo pojacalo da bih sa desktop racunara slusao muziku preko zvucnika sa mini linije?

linija bi trebalo da ima ugradjeno pojacalo zar ne..ako ppvezes linisjki izlaz iz racunara na linisjki ulaz mini linije to bi moralo prolaziti kroz njeno pojacalo..

ili ako linija ima npr mikrofonski ulaz onda na njega mozes povezati izlaz iz zvucne kartice na koji su ti sada povezani zvucnici,
neces se naslusati muzike ako ne prolazi kroz pojacanje..mislim zvuk..zvucna kartica moze da obezbedi napajanje za slusalice ali ne za zvucnike od 50W
mada kazem svaki ulaz na toj mini liniji bi morao prolaziti kroz njeno pojacalo.

Back