Video & Audio Tools

Ne znam da li je ovo pitanje postavljam na pravo mjesto... Da li mi neko moze objasniti kako da prebacim video kazetu na DVD? Imam elit dvix-094, video rekorder, komp i televizor koji ima 3 ulaza i 3 izlaza (crveni, bijeli i zuti).Da li je moguce pomocu ove opreme to uraditi? :) Ako nije, kako bi bilo najjednostavnije ovo izvesti?

Pa reč je o melodiji od 20-ak sekundi. Pošto za alarm na mobilnom mogu da postavljam samo melodije u tom formatu...
Znači u folderu music ide mp3 ali sounds (odakle jedino imam opciju da ubacim neku svoju melodiju) podržava samo MIDI format

Je l' zna neko moze li nesto skenirano da se mijenja?

I koji program poput windows movie maker-a bi mogao da se koristi za sjeckanje videa i muzike,buduci da imam windows xp? pokusala sam da skinem wmm ali kaze da radi samo na windows vista..?

U VLC player-u, u encoding opcijama nemam Central European... A hoću da namestim da slova imaju kukice [Č,Ć,Š...]. Jel postoji zamena za CE? Brdo foruma i info-a koje sam našao na netu nisu pomogli, jer svi spominju Central European, ja ga ne vidim ovde!!! Imam CE i u GOM i u KM playeru, ali ovde nema...

Ljudi, pomoc! Treba mi samo naziv programcica (mozda je i na temi) pa cu ga nekako naci sa sve uputstvom :lol:
Elem, pravim neka cuda pa bih da kacim besplatne tutorijale na Youtube posto znam koliko meni znaci kad nadjem nesto tako, pa da pomognem i ja nekom :)

A mozda se to radi u 2, 3 programa :think:

Prva stvar je da mogu da ubrzam video malo - tamo gde pravljenje nakita ide jako sporo pa da ne smaram ljude.
Drugo, mozda bih neki odradila u slikama, a u pozadini neka pesma npr. :think:

Gde se to radi?

Ajd sad mi recite da mi treba 2 god. ucenja da bih to mogla d'uradim, k'o sto muz ume da mi kaze kad mu pomenem neki program :mrgreen:

Cao, svima. Imam problem na racunaru oko zvuka, pa se nadam da ce neko moci da mi pomogne. Resio sam da reinstaliram sistem i nakon toga zvuk mi ne radi. Prvo sam instalirao Windows 8, pa sam mislio da je mozda tu problem. Medjutim, nakon vracanja na Windows 7, problem je ostao. Proverio sam drajvere, sve je ok. Probao sam da pustim radio preko neta i pokazuje da zvuk radi, ali ja ga ne cujem. Ne znam u cemu je problem. Pretrazio sam problematiku na netu i nista. Probao sam zvucnike na drugom racunaru i rade. Ako neko zna sta bi eventualno mogao biti problem, bio bih mu zahvalan na pomoci. Uzdravlje i srecna Nova svima. z:D

Sve je ok sa povezivanjem. U pitanju su bili drajveri. Windows 7 nije skinuo pravu verziju, pa sam u guglu ukucao naziv za maticnu plocu i skinuo rucno audio i cipset drajvere, instalirao i sve radi kao podmazano. :) Hvala u svakom slucaju. Nadam se da ce nekome znaciti ovo, ukoliko bude imao slican problem. Uzdravlje :)

ovih dana krenuo sam da prebacujem muziku sa jutubeta na komp, al' nikako da podesim winamp kako mi odgovara, akao sam se oko ubacivanja artwork-a u fajlove, pa onda nisam mogao lepo da namestim prozor za albumart itd...menjao sam i različite skinove da to izgleda lepo i kompaktno, al' jok...

pa sam naišao na ovaj plejer. mnogo je dobar, ima raznih opcija i lepih skinova

http://aimp.ru/index.php?do=features

E ljudi, ajde molit ću za pomoć (razna mišljenja su dobrodošla). Da skratim priču izrazit ću se "pijačnim" riječnikom, dakle treba mi da mi laptop posluži kao diktafon? Jesam skinuo juče neki softver? ali vi mi možda preporučite bolji!? a mikrofon sam našao za manje od 3evra onaj što se nakači na majcu? I na kraju materijal koji snimi (zvučni zapis) kako spremiti? planiram na eksterni disk/memoriju? Molim instrukcije!

Back