"Videli smo stare demone Novaka Đokovića"

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
392.132
15764654566544b92046def451417122_w640.JPG

Kamil Pin, bivša francuska teniserka, a danas analitičarka Eurosporta, prokomentarisala je težak meč koji je iza Novaka Đokovića.
Srpski as je morao da preokreće u duelu sa Talonom Griksporom, u meču osmine finala Mastersa u Parizu.

Novak je savršeno počeo meč, poveo 4:1, ali onda naprasno stao, izgubivši pet gemova u nizu.

"Videli smo, čini mi se, stare demone Novaka Đokovića. Odlično je počeo meč i rekli smo: ‘U redu, prošetaće se’. I odjednom je došlo do sloma njegove igre, što mu se događalo i u prošlosti", rekla je Pin i dodala:
"Grikspor je bio odličan, fizički je odolevao Đokovićevim napadima, verovao je da ima šansu, tim pre što se radi o igraču koji je u poslednje vreme stekao dosta samopouzdanja".

Novak je prethodnih dana imao problema sa stomačnim virusom, ali je smogao snage da preokrene.
"Novak se na vreme oporavio, bio je veoma jak, posebno u taj-brejku drugog seta. Bio je ovo poseban meč", rekla je ona.

Đoković naredni meč igra protiv Holgera Runea u 19.30.
link

Novak Đoković morao je da uloži golem napor da preskoči osminu finala Mastersa u Parizu, iako je preko puta sebe imao svoju staru "mušteriju" Talona Grikspora, da bi posle puno potrošene energije za 157 minuta igre u "Bersiju" - 1:2 (4:6, 7:6, 6:4) ostao u konkurenciji za još jedan trofej vredan 1.000 ATP bodova u svojoj impresivnoj karijeri.

Novak Đoković morao je da uloži golem napor da preskoči osminu finala Mastersa u Parizu, iako je preko puta sebe imao svoju staru "mušteriju" Talona Grikspora, da bi posle puno potrošene energije za 157 minuta igre u "Bersiju" - 1:2 (4:6, 7:6, 6:4) ostao u konkurenciji za još jedan trofej vredan 1.000 ATP bodova u svojoj impresivnoj karijeri.
jel to ovo sad sto se posvadjao sa publikom?

Đoković je “ratovao” sa publikom, a pojedini navijači su se ponašali neprikladno.

"Navikao sam na takve stvari, ali je to okej. Da budem iskren, u pitanju je pre svega bio izraz nepoštovanja prema obojici igrača, u momentima kada se meč lomio. Međutim, šta je – tu je. Meč je bio uzbudjliv, to je podstaklo ljude, poželeli su da utiču na njegov tok, ali je ipak tenis prevladao".

Pojedini novinari su nagovestili da je Novak možda namerno želeo da isprovocira navijače kako bi pronašao motivaciju za preokret.

"Dakle, vi smatrate da sam ja provocirao publiku, a ne ona mene? Šta vi mislite, iz vaše stolice na tribinama? Ne bih se uopšte složio sa vama, jer smatram da nisam ama baš ništa uradio da bih provocirao publiku. Ali tako to biva… Pariska publika je ‘veoma specijalna’ i to su dobre reči koje je opisuju, ali to je sve okej", zaključio je Novak.

za ovaj turnir karakteristična je publika po svoje nekonvencionalni ponašanje
Nista novo Francuska je generalno takva puna histerije pa dosli da se izivljavaju malo posle radnog vremena.Ne treba ih svatiti ozbiljno,nebitni likovi,prolazna stanica za šampiona.

Ko je gledao ovaj mec protiv Rubleva i ono udaranje po loptici u taj breku shvatit ce ako nije za ovih 18 godina kakav je Nole sampion.

Nije to obican sampion ko Mesi,ko Jordan,ko Magic Jonson,ko Maradona....Ovo je neki sampion iz nekih prica iz bajki.

Kao kad citate bajke o nedodirljivisti necega koje ne postoji.

A onda se stvori Nole koji 2 sata igra od umora tanko i vaskrsne u taj brejku i zavrsi mec u trecem.

Ovaj covek uistinu bijase sin boziji.
I aj sad odmori do sutra u 15sati???

Na koju foru?Ako dobije i Dimitrova u ovakvom tempu dan za dan u 36 godini zivota uistinu ce dobiti status demona (ali u svim pozitivnim karakteristikama da me moderatori kojima smeta svaki k...ne svate pogrešno)

1.Nole
2.Jordan
3.Maradona/Mesi

Back