- Poruka
- 54.990
Koristila sam Vichy Normaderm i nisam nesto zadovoljna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mini...istu muku sam mucila do skoro...tj do normaderma !
Nikako kremu da nadjem koja me ne masti , tonici mi ili premasni, ili previse suse...Mislila sam da za mene nema spasa , ni kreme , al onda se hrabro
upustih u kupovinu Normaderma kao zadnje nade ... Dakle ko svi štreberi kupila sam sve, uši su mi otpale od cene ( spremis jedno 100 evra ) al nisam se pokajala..
Dakle ..posle mesec dana rezultati su sledeci...
Prvo mi je lice bilo kao da me dohvatila lossssssaaaaa kozmetičarka, bukvalno su mi izbijale bubljice manijački, čak i tamo gde sam mislila da ih nema ...onda sam ja to cedila, isto manijački, pa pravila kraste, onda jedan dan kažem sebi dosta je , koristi samo kupljeno i ne diraj...i za dve nedelje čudo se dogodilo! :shock:
Ja sam zapanjena ...dakle bubuljice su se povukle, pore očistile, malo smanjile, nisam imala ni jednu bubuljicu u pms- sto je nemoguca misija bila za mene ...
Kad vidim bubljicu , iscedim se , namazem kremu na to mesto , ujutru - ništa. Ako se napravim pametna pa iscedim po danu za sat vremena je sve ko da se nisam dirala...
Moj sistem je ...ujutru pranje lica gelom bez granula !
Nakon toga dnevna krema ...na celo lice !
Negde oko 19 h ...ako se nisam sminkala samo tonikom ocistim lice , a ako jesam opet gel za lice bez granula , i pred spavanje ili negde oko 22 h noćna krema ...
Na mesta koja mi deluju da bi mogla da se upale - stavljam periodicno koncentrisano to cudo za bubuljice ...
Kupila sam i gel za lice sa mikrogranulama , al piling jos nisam radila ...
Uglavnom...efekat sa normadermom nakon mesec dana je takav da mi j e lice ČISTO!
I sto je još ludje - puder sam izbacila...stavim samo malo sjajnog pudera na obraze umesto rumenila i ja spremna za zavodjenje ...
Planiram da kupim i puder vichy ...probala sam jako mi prija...
Eto...ako ti je ovo dovljno drago mi je ...ako ne ..pitaj!
pa treba ceo dan a se mackama jel vredi samo taj magicni isusivac da uzmem,pa samo po potrebi da ga koristim... smaraju me kreme i gelovi za ciscenje i tonici i zanm da necu moci takav rezim mackanja da ispostujem ...
Friki ja sam i dalje nekako sigurna da od normaderma nisam imala bolju kremu i tonik, samo treba vreme da se prodju one prve faze kad sve izbacuje na povrsinu a to je strahota.
Od kad koristim antibebi pilule i normaderm u kombinaciji skoro da se ne secam sta je to bubuljica .
Friki ja sam i dalje nekako sigurna da od normaderma nisam imala bolju kremu i tonik, samo treba vreme da se prodju one prve faze kad sve izbacuje na povrsinu a to je strahota.
Od kad koristim antibebi pilule i normaderm u kombinaciji skoro da se ne secam sta je to bubuljica .
Eeee moja MirkaNemoj da prestaješ sa pilulama ako može NIKAD
Ja prestala i ne daj ti bože na šta ličim, proživljavam drugi pubertet samo 10x jači... i vratila sam se normadermu (posle dermatologa i 10001 predloga) i mackam se nekih 2 nedelje i boga molim da mi se sredi situacija....
i jas to isto prosla,poslije pilule je nastao haos!!!i to ne 10x vec 100 x gori pubertet.
nikom je ne bi preporucila ali to je samo moje misljenje.
Хм Нормадерм..мораћу да нађем негде
Колико отприлике кошта?