VICHY...

• Začetnik teme Začetnik teme Kanna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne doživljavam Vichy kao neko epohalno otkriće, sigurna sam da postoji i mnogo bolja kozmetika , kao i mnogo lošija, a opet sve zavisi šta kome prija...

Koristim Vichy oligo 25 - zelenu, i prezadovoljna sam.Probala sam neke druge kremice, ali su mi bile premasne ( npr. Aqualiatermal, oligo 25 - ona u boji breskve) i izlazile su mi bubuljice, iako imam čist ten i ne tako osetljivu kožu.Odgovarale su mi i neke Eucerin-ove kreme.

Koristim i Vichy šampon - narandžasti ,a ponekad žuti i zadovoljna sam.

Mini...istu muku sam mucila do skoro...tj do normaderma !

Nikako kremu da nadjem koja me ne masti , tonici mi ili premasni, ili previse suse...Mislila sam da za mene nema spasa , ni kreme , al onda se hrabro
upustih u kupovinu Normaderma kao zadnje nade ... Dakle ko svi štreberi kupila sam sve, uši su mi otpale od cene ( spremis jedno 100 evra ) al nisam se pokajala..

Dakle ..posle mesec dana rezultati su sledeci...
Prvo mi je lice bilo kao da me dohvatila lossssssaaaaa kozmetičarka, bukvalno su mi izbijale bubljice manijački, čak i tamo gde sam mislila da ih nema ...onda sam ja to cedila, isto manijački, pa pravila kraste, onda jedan dan kažem sebi dosta je , koristi samo kupljeno i ne diraj...i za dve nedelje čudo se dogodilo! :shock:

Ja sam zapanjena ...dakle bubuljice su se povukle, pore očistile, malo smanjile, nisam imala ni jednu bubuljicu u pms- sto je nemoguca misija bila za mene ...
Kad vidim bubljicu , iscedim se , namazem kremu na to mesto , ujutru - ništa. Ako se napravim pametna pa iscedim po danu za sat vremena je sve ko da se nisam dirala...

Moj sistem je ...ujutru pranje lica gelom bez granula !
Nakon toga dnevna krema ...na celo lice !
Negde oko 19 h ...ako se nisam sminkala samo tonikom ocistim lice , a ako jesam opet gel za lice bez granula , i pred spavanje ili negde oko 22 h noćna krema ..
.

Na mesta koja mi deluju da bi mogla da se upale - stavljam periodicno koncentrisano to cudo za bubuljice ...

Kupila sam i gel za lice sa mikrogranulama , al piling jos nisam radila ...

Uglavnom...efekat sa normadermom nakon mesec dana je takav da mi j e lice ČISTO!
I sto je još ludje - puder sam izbacila...stavim samo malo sjajnog pudera na obraze umesto rumenila i ja spremna za zavodjenje ...:lol:

Planiram da kupim i puder vichy ...probala sam jako mi prija...

Eto...ako ti je ovo dovljno drago mi je ...ako ne ..pitaj!

pa treba ceo dan a se mackam :( a jel vredi samo taj magicni isusivac da uzmem,pa samo po potrebi da ga koristim... smaraju me kreme i gelovi za ciscenje i tonici i zanm da necu moci takav rezim mackanja da ispostujem ...

normaderm dnevna krema je bila sasvim ok, nocna mi se nije dopala....nije vichy toliko dobar kolika mu je cena....avon je tri puta jeftiniji (krema za masnu kozu) ali nije tri puta gori.....

Ja sam Vichy-jem generalno jako zadovoljna... Mom licu prija... Pre svega Aqualia thermal light za lice, Normaderm tonik (za čišćenje, leti posebno) i njihovi puderi... U zavisnosti od doba godine, koristim različite linije pudera, ali za negu lica oni su mi najbolji...

Probala sam Eucerin i Roc, ali mi Vichy više prija...

Mada Roc ima mnogo bolji preparat protiv celulita od Vichy-ja... Nešto između mleka za telo i gela, dok Vichy-jevi su jako gelasti, a samim tim i suvi... Bar za moju kožu...

da li je neko u skorije vreme koristio vichy????? help ..........:dash:
meni je koza neverovatno masna....da ne pominjem mojih uskoro 31 godina...:besna:
narocito je naveci problem u tzv T zoni. pomagajte ljudi ko boga vas molim!!!!!!!!!! ranije sam koristila vichy normaderma, ali nesto i nisam videla rezultate , osim da jeko lepo mirise. ljudi svasta pisu, pa sam htela da probam avene. cula sam da je nekim ljudima "cuda" cinio..........:dontunderstand:

ja sam koristila normaderm, ne znam da li ta krema stvarno u pocetku izbacuje sve na povrsinu ili mi nije prijala pa su mi bubuljice i akne vise izlazile ali ja sam prestala da je koristim jer nisam docekala poboljsanje o kome svi pricaju!!!:(

fino je matirala kozu,nisam se sjajila iako je vruce ali drugo nista..
tonik je po meni prepun alkohola a gel isto nije nesto. umjesto njih sam kupila afrodita pjenu za umivanje koja je duplo jeftinija a mom licu i duplo bolja,skroz je blaga,umiri kozu..
koncentrat isusi ali su meni od njega ostajale fleke:dash:

sad mi se lice mnogo popravilo,isla sam na tretmane IPl-om, prskam lice aktivnim kiseonikom i navece stavim cinkovu pastu. poneku dobijem pred pms,ali jakooo dugoooo treba da prodju pa me to nervira. vise su ostali oziljci i fleke od njih koji me nerviraju.

preporucite mi neku kremicu za masnu kozu a da je blaga,please

Friki ja sam i dalje nekako sigurna da od normaderma nisam imala bolju kremu i tonik, samo treba vreme da se prodju one prve faze kad sve izbacuje na povrsinu a to je strahota.

Od kad koristim antibebi pilule i normaderm u kombinaciji skoro da se ne secam sta je to bubuljica .

Friki ja sam i dalje nekako sigurna da od normaderma nisam imala bolju kremu i tonik, samo treba vreme da se prodju one prve faze kad sve izbacuje na povrsinu a to je strahota.

Od kad koristim antibebi pilule i normaderm u kombinaciji skoro da se ne secam sta je to bubuljica .

da li ti je palo na pamet da je to zbog pilula?
i meni je bilo super dok sam bila na piluli..
ono mozda tebi ta kremica i jeste super i pomaze,nismo svi isti..

Da li je tebi palo napamet da citas lepo sta ja pisem.
Dakle ....sam normaderm mi je bio super nakon sto sam rpezivela sve ono sto je izaslo na povrsinu pod njegovim uticajem.

A kada sam na sve to ukljucila i pilule efekat je potpun.

Sam normaderm kao ni same pilule nisu bili korisni 100 % .
U kombinaciji su vrh.

Ne preporucujem ( jer to nije univerzalni, vec samo moj recept ) nego samo komentarisem.

Eeee moja Mirka :lol: Nemoj da prestaješ sa pilulama ako može NIKAD :lol: Ja prestala i ne daj ti bože na šta ličim, proživljavam drugi pubertet samo 10x jači... i vratila sam se normadermu (posle dermatologa i 10001 predloga) i mackam se nekih 2 nedelje i boga molim da mi se sredi situacija....

Eeee moja Mirka :lol: Nemoj da prestaješ sa pilulama ako može NIKAD :lol: Ja prestala i ne daj ti bože na šta ličim, proživljavam drugi pubertet samo 10x jači... i vratila sam se normadermu (posle dermatologa i 10001 predloga) i mackam se nekih 2 nedelje i boga molim da mi se sredi situacija....

i jas to isto prosla,poslije pilule je nastao haos!!!:dash: i to ne 10x vec 100 x gori pubertet.
nikom je ne bi preporucila ali to je samo moje misljenje.

Koristila sam Vichy kremu, sta ga znam, nije nista bolja ni losija od Eucerina ili Niveinih proizvoda.
Nemam bore, lice mi je potpuno cisto, ako sada ne izmalerisem nesto, ali meni je najbolja Nivea Q10 anti ejdz, obzirom na moje godine...

Има ли Vichy неку добру хидратантну крему за масну кожу, да је онако лаганија крема. Има ли неко таквих искустава :)

Back