Vic dana!!!

Pricaju Hrvat i Slovenac

Kaze Hrvat:
"Jao Janez sanjao sam tvoju
Ljubljanu svu u plamenu, svuda lesevi."

Na to ce Slovenac:
"E kakvi ste vi Hrvati, samo ruzne snove sanjate.
Eto ja sanjao tvoj Zagreb
sav divan, veseo, sa svih prozora cuje se muzika,
po ulicama ljudi igraju,
sav grad izljepljen nekim plakatima...

"Pa dobro, sta pise na tim plakatima?" Pita ga Hrvat.

"Ma nisam procitao, ne znam cirilicu",
odgovara mu Slovenac.

Leže baka i deka u krevetu Baka bi da se podseti sexa, ali dedi nikako da se digne.

Kaže baka: slušaj me dobro, čula sam za neku tabletu, kad je popiješ odma ti se digne. Da odeš sutra u apoteku i da kupiš, pa da isprobamo, možda će delovati. Reče mu ona i kako se zove, nešo na v.

Deka je posluša te ode sutradan do apoteke. Uđe unutra, a tamo mlada, zgodna apotekarka. Utegnuta, dubok dekolte, čipkaste čarapice, mini suknja, tange (baš ko na slici)

Traži on tabletu za potenciju, kaže na v počinje.

Ona odgovara: a vijagra, imamo, imamo, hoćete?

Deka: pa dajte mi jednu.

Apotekarka: Evo odmah, samo da uzmem merdevine, gore je na krajnoj polici.

Uze ona merdevine i poče se peti, sevaju nožice, seva guza, a deka gleda, pa mu se diže.

Kaže joj deka: Ništa, vratite to slobodno Nije do mene, do babe je.

Piroćanac konačno nagovori devojku da sedne u njegov automobil i da odu u poznato izletište Temac 20 km od Pirota... Kada su stigli, oduševljeni prirodom i kanjonom, malim Koloradom, uhvati Piroćanac devojku za ruke i pogleda je duboko u oči.

Devojka je zadrhtala u radosnom iščekivanju, pocrveni od prijatnosti, a srce poče da joj lupa.

Piroćanac prošapta:

- Nije mi lako, ali sada ipak moram nešto da te pitam....

Devojka brzo, sva u iščekivanju:

- Neka ti ne bude neprijatno, slobodno me pitaj!

- Kad ćeš da mi daš za benzin?

Popeo se elektromonter na banderu da nesto popravi, a odozdo ga gleda djecak. Monter steze nesto klijestima kad mu ispadose.

On sidje uzme klijesta pa se popne i nastavi.

Decak ga gleda pa kaze: - "Moj tata uvijek ima dvoja klijesta pa kad mu jedna ispadnu ne mora odmah silaziti po njih."

Monter ne kaze nista nego nastavi raditi. Uze da nesto stegne sarafcigerom. Samo sto je poceo ispade mu sarafciger.

On silazi dolje a klinjo: - "Moj tata uvijek ima dva sarafcigera pa kad mu jedan ispadne moze drugim nastaviti posao."

Monter opet suti pa kako je bilo prevruce i on popio par piva sidje sa bandere da se pomokri.

Djecak pridje da vidi izbliza, a monter popizdio:- "Ajd reci da ti otac ima i dva k… a?"

- "Jok, ima jedan, ali ko ta dva!!!"

224160_10150182903982550_163682877549_7078839_6877611_n.jpg

:hahaha:

Dosao Crnogorac u javnu kucu i pita prvu k...u,
Moze li sex za 500 eura ali na Crnogorski nacin?ona kaze, ma ne bih malo je.On ode i pita drugu,........ali za 700 eura, ona mu odgovara, pa ne bih malo je, ne znam kako bi ti to hteo, ne ne bih. On ode kod trece i pita moze li sex na Crnogorski nacin za 1000 eura?Ona kaze, pa moze, 1000 mje dosta....i oni odredee sve to kako ide,....nista posebno i leze oni tako i pita ga devojka , a izvini kako si mislio Crnogorski nacin? Ne razumam sta ti to znaci? A CrnogoraC ce njoj < SACEKACES ME ZA PARE NEKI DAN .:zcepanje:

Back