ВИБЕР ЗА РАЧУНАР А НЕ ЗА МОБИЛНИ

Буни ме ово. Чим сам укуцао број мобилног искочило је моје име. Замислите. А моје име преко мобилног зна само МТС чији сам претплатник.
Рачунар није мој, и како је Вибер знао ко сам.
Ocigledno zna i telefon :P

Опет ја. Како да на андроиду нађем онај оквир којим скенирам CODE за неку апликацију? Данас нешто чачкам и налетим на то, али не запамтих где.. Рецимо, сад ми Мозила понуди да скинем Фајефокс, избаци ми код, али не знам како да га скенирам. Или, кад налетим негде на неки код...

Постављам овде а не на подфоруму мобилни телефони.
Већ сам се пре пар година жалио како сам на мобилном хтео да уградим Вибер, али нисам ишао на Google store него на обични Гугл, и када је требало да укуцам Code-I am not a robot накачио ми се неки 3134 "услуга са додатном вредношћу" која пљачка и скида паре. Чак сам се жалио и РАТЕЛ-у. У АПР ресгитрована фирма Dymoco аустријског порекла, "за ускуге са додатном вредношћу" без даљих детаља. Краду паре, пошаљу ти СМС, отвориш и скину ти рецимо 800 дин. Или као мени, хтели да скидају 200 дин недељно, па сам морао да идем код провајдера, да блокирам све нестандардне поруке.
И одустанем од паметног телефона.
На сајту бесплатни програми има линк да се скине Вибер за ПиСи, али...
Ево како изгледа када се оде тамо. Сада бих хтео да уградим Вибер за комп, али кога су змије уједале, зазире и од гуштера... Да опет не налетим на неке преваранте. Ако ово уградим, па укуцам број мобилног, да не добијем АМА који скида паре? Да ли да то уградим?
Иначе, нервирјау ме ови виберовци, нико неће на Емаил да шаље, него тамо. Побогу, лакше ми да неки прилог читам на компу него на мобилном...
Pogledajte prilog 703494
U danasnje vreme neiskusan korisnik je u takvim zastrasujucim situacijama da ja ne znam stvarno sta da kazem..
Ne mozes gledati film a da ne rizikujes da te zaebu za pare, bar pet puta, za prosecno gledanje filma treba da kliknes jedno 20 puta a da znas gde da kliknes..Hrvati nevidjeni prevaranti tamo , nasi SRB bolji mnogo...ali i dalje stoji ovo 20 kao minimum...
Software, nekad si imao warez i pirate, tacno znas koliko je sta rizik, sad, to je fishing nevidjeni

Za Viber na pc, postoji link na viber sajtu, ali ce ti traziti stalno , na svakih 15 dana proveru preko sms na smart phonu...
Meni to ne odgovara, pa sam sam krakovao viber ranije.....medjutim, onda su resili da promene pristup, pa mi se ne isplati da cim promene verziju da ja opet imam posla...
I onda sam u masi portabilnih vibera za pc naleteo na rusku verziju koja dobro radi posao....
niti ima reklame niti ostale stvari, ali naravno da to ne mogu da preporucim drugima...
Tako da bi preporucio ovo sa orginal viber sajta....nije portabilan , ali uz proveru svakih mesec dana , hoce raditi..

Опет ја. Како да на андроиду нађем онај оквир којим скенирам CODE за неку апликацију? Данас нешто чачкам и налетим на то, али не запамтих где.. Рецимо, сад ми Мозила понуди да скинем Фајефокс, избаци ми код, али не знам како да га скенирам. Или, кад налетим негде на неки код...
Izaberi sam app koji radi 4D code pa ces znati, a bolje ces ga sam koristiti, treba ti to i u prodavnici i svuda danas...

Izaberi sam app koji radi 4D code pa ces znati, a bolje ces ga sam koristiti, treba ti to i u prodavnici i svuda danas...
И даље не знам. Изабери сам...
Како?
кажем да сам пре пар дана нешто прелетао преко неки слика, вибера или чега већ и да ми је сам искочио оквир од испрекиданих линија, значи сам се наместио да услика неки код, али ми то није требало. Значи, може и без неке додатне апликације.
Такође, када сам обавио историјско уграђивање Вибера, и када ми се на екрану појавио онај код, чим сам примакао телефон монитору, он је то препознао...

Ja ne znam koji sam ja 4d code app izabrao ali znam da je dobra, tu je kad treba nema reklame....to je za mobilni android app...
tj na jedno od ona dva mesta. play ili gde se vec nalaze applikacije..
pa sam malo googlao na pc koja je ponuda, pa otisao sa androidom i instalirao dva, prvi nije bio ok, drugi je bio ok i ostao kao default...
Trebalo mi za inostranstvo ....ali ti izaberi neki koji tebi godi..meni odgovaraju siromasni mali sitni ali rade posao...
Ima i onih koji sami prave 4d, to treba chaterima i publisherima..

https://play.google.com/store/search?q=4d code&c=apps&hl=sr__#Latn

Nisam siguran koji sam ja instalirao , moguce ovaj

QR Code Scanner
U svakom slucaju ako bas konkretno moram da kazem, onda moras da cekas da se napuni, posto ja smartphonove drzim bez baterije, bez kartice , svaki je na odmoru dok nije potreban..

Poslednja izmena:

Back