Вибер у другом мобилном

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.540
Као што сам писао, имам Вибер на мобилном / андроиду и на рачунару.
Сада бих га пребацио на други мобилни. (на тај ајфон на који се овде жалих).
Поново шаљем захтев за Code . Kад га добијем то је то.
Али, да ли да га истерам из андроида? Да се не гурају? И како да га синхронизујем са оним на компу. Обрнуто је лако, на компу изађе Code који само очиташ мобилним.

Aко га избацим са андроида плашим се како ћу синхронизовати ајфон са рачунаром. Наиме, када сам због слабе меморије на андроиду кликнуо на "обриши све податке" мислећи да обрише слике видео и сл. а он се деинсталирао, на компу све одрадим али не могу да пошаљем-примим поруку. Једва сам га поново сихнронизовао.
ЦИТАТ: jer bi tvoj ortak mogao dok si u wc da aktivira na svom telefonu
Не би могао ако нема код.

Као што сам писао, имам Вибер на мобилном / андроиду и на рачунару.
Сада бих га пребацио на други мобилни. (на тај ајфон на који се овде жалих).
Поново шаљем захтев за Code . Kад га добијем то је то.
Али, да ли да га истерам из андроида? Да се не гурају? И како да га синхронизујем са оним на компу. Обрнуто је лако, на компу изађе Code који само очиташ мобилним.
Imao sam Viber na dva telefona i na kompu,ali sa dva razlicita broja,a na kompu na dva razlicita OS-a

Pa rekao sam mu kako moze.Obicno ovi novi smart telefoni podrzavaju dve SIM keartice.Neka je jedna Postpeid,a druga pri peid i tako moze imati.Inace sa istim brojem nece moci.
Добро, шта је старије, кока или јаје? Да прво истерам из андроида па да шаљем Виберу захтев за код?

Добро, шта је старије, кока или јаје? Да прво истерам из андроида па да шаљем Виберу захтев за код?
Sa istim brojem ne mozes imati dva Vibera na telefonu,ili telefonima.Moras imati drugi broj da bi na drugom telefonu imao Viber.Isto tak i na Kompu ne mozes na jednom OS-u imati dva Vibera,vec ako imas dva operativna sistema,s jednim brojem mozes uskladiti jedan Viber,a sa drugim brojem uskladjujes drugi Viber na kompu,ali sa drugi operativnim sistemom.Pa ti vidi sta je starije.

Да се вратим овој теми. Дакле, из једног мобилног истерам Вибер.
Шаљем захтев за код са другог.
Уградим тамо, у други..
И сад, плашим се хоћу ли наћи начин да синхронизујем са компом. Јер, много је лако кад га дринсталиш са компа па поново уградиш, сам ти избаци онај код. И само примакнеш мобини.
ли обрнуто...

И ево обавих то. Пола сата Вибер био на оба мобилна а онда се сам елегантно удаљио из старог. Остала апликација, али празна, искочило оно "Почни".
Е сад, није ми јасно, на компу за пола контаката остало име а за половину писало "Непознато" па сам морао да укуцавам имена...

И ево обавих то. Пола сата Вибер био на оба мобилна а онда се сам елегантно удаљио из старог. Остала апликација, али празна, искочило оно "Почни".
Е сад, није ми јасно, на компу за пола контаката остало име а за половину писало "Непознато" па сам морао да укуцавам имена...
Ne eksperimentisem mnogo sa Viberom, ali kao sto ti rece Tab503, mobilni ti je primarni uredjaj, znaci sve se povlaci sa njega, sto znaci da mozes komotno da deinstaliras Viber sa racunara i instaliras ga opet, pitace te da skeniras QR kod telefonom na kojem trenutno koristis Viber, nakon toga PC Viber aplikacija ce povuci svu sinhronizaciju sa trenutnog uredjaja na kojem trenutno koristis Viber.

Znaci glavni ti je onaj uredjaj u kojem imas SIM karticu povezanu sa Viberom, posto racunar nema SIM on je samo klonirao Viber podatke sa tvog glavnog mobilnog telefona i samim neces nista da zeznes ako izbrises Viber sa racunara ako se toga bojis,
Делимично тачно,. Јер, моја СИМ картица није на андроиду, него на старој Нокији која нема интернет ни могућност Вибера. На њу ми стигао код, ја укуцао у андроид... И после ми сам понудио мрљави код са синхронизацију.
Него ме бунило раније, када сам га био грешком истерао из андроида, и поново уградио, али ми тек после 3 дана понудио синхронизацију са компом. А сада за пола сата.
Сад мој Вибер нема везе са картицом.

Back