Vi ste za....ANKETA!

Vi ste za:

• anarhiju

• republiku

• monarhiju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
a i ko je bio taj lik,znam da je isao u rat sa Amerima i tamo dobio nekakva odlikovanja i zaradio cin,inace istina je taj film nisam gledao,ali pretpostavljam da je tipican americki,pa me i ne privlaci da ga odgledam,ili onaj nas Titovski sa drugovima Tihim i Prlom .....To su sve gluposti nekih tamo zemalja...

Kada bi to bilo moguće i ja bih bio za anarhiju,ali ne za pljačkanje i zločin na ulicama ,nego za onu anarhiju kada ne bismo imali ni predsednika ni kralja ni stranke,kada ne bi bilo glasanja i političara,ali
to bi bio san skoro svake zemlje,a u stvari je samo san a snovi su često nerealni i nemogući,zato ja sam za Kraljevinu,sve je bolje od Republike i prepucavanja čija stranka vlada Srbijom,
anarhija,ona kakvu bi svi voleli je čak bliža monarhiji nego republici,jer ti kao imaš vladara monarha koji u principu i ne vlada zemljom nego samo ode da otvori nove firme,supermarkete,žurke,festivale,a državom upravlja Skupština njih oko 230 ja mislim mada kod nas u Skupštini ako bude 130 narodnih poslanika to je uspeh.Onda bi išao sa našom reprezentacijom na takmičenja kao moralna podrška dok bi za to vreme Skupština i premijer obavljali dužnost u državi.
Ja samo kažem da ako im mi pomognemo da dođu na vlast i ako se Srbija vrati svojim starim korenima bićemo stabilna država koju će svi ceniti.....Znam kako se teško živelo za vreme Miloševića,a živelo se teško zato što ni sa kim nismo sarađivali i što je svuda u svetu bilo demokratsko uređenje a kod nas socijalističko,sada sarađujemo kao naš predsednik ide na piknike
kod mnogih vellikih ljudi i tamo pričaju o Srbiji,kao.....dinar kao valuta je 0 nula,i postaje još veća nula,za vreme Miloševića je bio vredniji no sad,nego ne veličam ja vreme Miloševića no poredim ovo sadašnje vreme sa Miloševićevim i time ga ružim,
sve Kraljevine u svetu imaju najstabilniju,najvredniju novčanu valutu počev od Kuwaita,preko Vel.Britanije itd.

Back