Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@waterfall...izvini.......od juna 2009 osetno i vece poboljsanje...ali i sada od kraja januara olaksani aspekti...pa opet malo otezani...toplo hladna prica sa zdravljem do juna....ti bi morala odmah da ukljucis masuuuu alternativne medicine...i to je put da ti bude brze i mnogo bolje.....pozzzzzz

@Holly G..sanse su 70 posto...
@c.b. da li te voli ne znam..a sansa da budete zajedno je 40 posto....maaalaaa
@red coctel...veza ima aspekte da bude `ozbiljnija` 40 posto....ipak uzivaj u trenutcima.....promena na poslu od marta,aprila...

@anita sms....ee ovo bi moglo da uspe 60 posto sanse za ozbiljniju pricu....ipak ima nekih otezanja sa strane...njegove/ne vidim sta je../ ipak pokusavaj i pokusavaj......imas aspekt uspeha
@ veseli oblacak.../u vezi si???/....ako jesi sansa da ovo traje dugo,dugo,dugo je samo 30 posto..krizan period od decembra do marta 2009..pa ako prezivite.....hm...cekaju te ovde razocarenja.....ali..

Ovde je jos jedna lepa ruza za tebe.

2vj7xcp.jpg

@anita sms....ee ovo bi moglo da uspe 60 posto sanse za ozbiljniju pricu....ipak ima nekih otezanja sa strane...njegove/ne vidim sta je../ ipak pokusavaj i pokusavaj......imas aspekt uspeha
TI SI KRALJICAAAAAAAAAA
tacno si mi pogodila da nesto otezava sa njegove strane,pomirio se sa bivsom pfffff,ali nebitno je to nego je bitno da si pogodilaaaa nemogu da verujem ti si KRALJICA......
z:kiss:HVALA TI PUNOOOOOOOOOOOO..OBOZAVAM TEEEEEEEEEEz:dm5::heart::heart::heart::heart::heart::kiss::kiss::kiss::kiss::cvet:z:dm5:
POSTO MI OVO SA NJIM NIJE USPELO MOLIM TE VIDI
1.da li ima neko novi na vidiku?64.2,41,13,43,28,39
i to je sve...stacu kad me uvek muci ljubav...
POZDRAV ZA TEBE I TVOJU PORODICU I SRECNA TI NOVA GODINA I PRAZNICI SVE NAJBOLJE I DA VAM SE SVE ZELJE OSTVARE....NARAVNO TO SVE ZELIM I SVIMA KOJI PISU NA OVOJ TEMI.....:grudvanje:z:dm5:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back