Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DOBRO VECE dragi moji.......i evo idemo opet iz pocetka...`visa sila` me odvede sa foruma ali evo sada se vratih pa idemo pitajte...tri pitanja samo mesecno....i krecemo iz pocetka..nema sanse da odgovaram na ova ispred postavljena nazalost i pored dobre volje nemogu se snaci......

Dobro nam dosla draga,nije te dugo bilo....
Evo moja tri pitanja:
1.Sta mogu ocekivati od veze sa D....?27,4,7,2,6,12,9

2.Sta M....zeli od mene?29,3,14,6,18,9,1

3.Kada cu resiti finansijsku situaciju na bolje?8,3,4,7,2,6,23

Hvala draga Tarot

cao tarot nedostajala si mi, dobro nam dosla..

ja sam rodjena 16.12.1981 a on 9.11.1977?Hoce li bit sta?
Brojevi, 1,3,5,7,9,11,13

Bivsi mi "pomaze" sestri da dobije posao. Dali to radi iz razloga da se pomirimo ili je nesto drugo u pitanj?
Brojevi : 2,8,9,26,29,17,13

Hvala

vec sam izgubila svaku nadu da ces se vratiti :(
DOBRODOSLA !

moje pitanjce:
S ONIM LUDAKOM ZA KOGA SI MI PRE PAR MESECI REKLA DA CE SE 40% NESTO DESITI...E,PA DESILO SE! TJ DESAVA SE...

IMA LI TA SHEMA SANSE, STA DA OCEKUJEM?

2, 12, 23, 17, 5, 44, 38

hvala unapred
cmok

@Estrela...ovo je dobra komb.moglo bi da se pretvori u vezu...nesto kratko a slatko...a bivsi uf sta misli nemam pojma ali nemate aspekt da budete zajedno...i bolje je tako..
@danijella....sve i nista...bice odliiiiicno pa razocaravajuce....uzivaj dok traje...
@maslacak....nemoze tako konkretno pitanje sta,ko,gde...pa ti ja dam odgovor...
@Ajmar...veza ima sanse da traje..ali da to bude brak samo 30 posto..brak 2009-2010..bratu brak odlozeno..

@maslacak..brak ostaje do kraja zivota 80 posto..trudnoca u narednih godinu dana...a radosti eh..draga svako novo svitanje dana je radost..uzivaj u takvim sitnicama....
@il treno...e tako ti je to mila samnom cas me vidis cas me ne vidis...a ova veza se od januara verovatno komplikuje pa malo nervoze,pa razocarenja,pa strasi ponovo..uf,uf, svega a na kraju nicega najverovatnije....ne ocekuj nista..uzivaj kad se desava a drugog ti cekas...
@jozefina..sansa da to postane basbas ozbiljno je 60 posto...ipak budi na oprezu i ne ocekuj previse samo opusteno i uzivaj dok traje...

Pozdrav i drago mi je sto imam priliku da se druzim sa vama na ovome forumu a sad slijede pitanja!Rodjena sam 28.01.1968.
Da li cu se razvesti i kada? 12,34,19,45,40,1,5
Da li ce se moj muz tada vec bivsi ponovo ozeniti? 28,12,54,3,1,7,16
Da li cu se ja ponovo udavati ako se razvedem?39,1,6,49,43,23,55
Hvala!

Poslednja izmena:
Pa dragi moji ja sam vama bas nedostajala izgleda....
@Venus8..drago mi je da si i ti tu..ponovo..znaci kod tebe jos nista novo..steta....ali to je neki posao nov??!ne secam se da si radila kada smo se kuckale ranije...veliki ti pozdrav saljem
@xixi...sansa da budete zajedno 40 posto..posao u narednih 6 meseci 80 posto..
@Atina..od februara 80 posto da...
@S Vera...viza dolazi bas odlozeno...period do godinu dana ces dobiti sigurno...Dete uz otezanje i muku sredjuje papire 60 posto da...A trece pitanje kada bude gotovo prvo pitanje zar ne??
@Ambasadorka..70 posto uz ukljucivanje alternativne med.
@jelena4..brak u narednih godinu daNA 60 posto odnos sa m nista spektakularno na kraju tvoje razocarenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back