Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Javljam se prvi put,nadam se da cete i meni odgovoriti.

1.Da li ce i kada doci onaj pravi?2,1,19,8,3,12,10

2.Da li postoje sanse za pomirenje sa jednom Devicom i kada?29,3,20,8,14,6,16

3.Imam li sanse za privatan biznis i u koje vreme?2,6,19,64,35,27,18

Hvala puno

@ kisable...e pa pitanje bi bilo mnogo lepse bez onog a? na kraju...mislim kako zvuci a??? Nece uskoro niko normalan..tek od proleca 2009...
@ Estela..more 80 posto...jak flert tamo 90 posto da ali veza..hm pa 40 posto...
@hijavata...prirodan porodjaj 70 posto...carski 30 posto...dobre su karte porodjaja..malo mozda produzeno ali bice ok...a porodjaj tu oko termina koji su joj rekli......vise pre nego posle ali...
@select...draga odgovorila sam ti na to pitanje na pp....

@maja bgd...septembar.oktobar...dolazi ljubav..e sada ko je danas normalan pitanje je>>>a posao sansa 40 posto u nekom skorijem periodu
@barbigril..sansa za sad je 60 posto...
@sec1983..pravi dolazi jesen 2009..devica i ti imate sanse ali to ne moze da bude dugotrajno ako se pomirite do avg.pomiriliste se /sansa 40 posto/ posle veoooma tesko..priv.biznis uspeh u tome od 2010

@maja bgd...septembar.oktobar...dolazi ljubav..e sada ko je danas normalan pitanje je>>>a posao sansa 40 posto u nekom skorijem periodu
@barbigril..sansa za sad je 60 posto...
@sec1983..pravi dolazi jesen 2009..devica i ti imate sanse ali to ne moze da bude dugotrajno ako se pomirite do avg.pomiriliste se /sansa 40 posto/ posle veoooma tesko..priv.biznis uspeh u tome od 2010

Hvala draga Tarot

tarot,
ima jedan lik koji me straaaavicno nervira i provocira...i to traaaje... e...ja sam ipak shvatla da se malo primam na njega...mada to ni malo nije pametno...obzirom na sve okolnosti...

kakve su sanse da se nas dvoje lepo ":heart: fizicki obracunamo:heart: " :neutral: ...znas na sta mislim :mrgreen:

1, 11, 3, 45, 7, 19, 37

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back