Vi pitate, Tarot odgovara

• Začetnik teme Začetnik teme tarot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Marg s..pozdrav i tebi...dobri su ti aspekti i mislim da su velike sanse za uspeh 70 posto..ipak da si bila malo konkretnija..
@ Truman..uh pa mi se znamo duze ne ide to tako zelja o kojoj razmisljam ..daj konkretno...2.fax ti je dobro aspektovan i mislim da ces sve zavrsiti 80 posto ipak jedan predmet/tj jedna stvar ti moze to malo oteeezati/
@ Tatjana hvala bolje te nasla.....nema pitanja??

@ majo...imas aspekte zivota u inostranstvu ali ne za ceo zivot..par godina..i to ti se otvara preko pomoci neke muske osobe ali tek 2009 2010...
@ lakrima..uf bas tesko pitanje ali nije ni konkretno sta..pa..pokusaj ponovo da pitas...
@ xixi..pozdrav..hoce jaaaako ces se zaljubiti ovog leta ali na kratko..prava veza ogd jan-febr 2009
@ maja b...e pa malo teze..sansa 40 posto..ja bih na tvom mestu nasla drugog za `zanimaciju`
@Ip..rox...bice jace veze od maja juna ali ti nesto moras da menjas kod sebe da bi ostvarila kvalitetan odnos....
@ mesec u biku to znaju stari forumasi na ovoj temi ne mogu da ti kazem da li te voli ili ne/to je promenljivo iz dana u dan...Ipak ima sanse da vas dvoje krenete u zajednicki zivot ove godine 60 posto a drugi grad i posao za sada ne..nisu dobri aspekti tek od marta 2009...

E pa sad, ne bi mogao javno o toj zelji...:) Kad smislim pitanje javicu ti tarot... Hvala u svakom slucaju...

Nego, za fax...kad si mi u onoj staroj temi odgovarala na slicno pitanje, rece mi da ce mi naredne godine ( tj. ove ) biti usporavanja, a ovde kazes da je dobro aspektovano. Nadam se da si sad u pravu :)

Opstace ova tema a ja se nadam da cu i ja `opstati` na forumu ovaj put...
@Marge dobi aspekti da se malo `muva` su samo u aprilu i pocetkom decembra sve ostalo je cist gubitak..zato ostani tu gde jesi tako kako jesi.....
@ lakrima...tesko...sansa da se to desi je 30 posto..ipak postoji mogucnost 2009 ili 2010 uz neciju podrsku/pomoc da krenes napred/i to boi bilo odlicno za tebe/
@ inQ....fax zavrsava a poso u struci dolazi odlozeno otezano cekace na to...vraca se u rodni grad ali ne za citav zivot...na kraci period pa opet odlazi...
@maja bg hoces do kraja aprila.....70 posto
@ Lana hoce ovo leto ce bas biti burno za tebe ima ovde pojavljivanja nekog interesantnog pa nekih svadjica pa svasta po nesto
@ jelena ...daj mi godiste...da ti kazem kada a oba pitanja odgovor je da...
@ tatjana ...posao bolji ti je aspektovan ove god.samo nisam sigurna da li ces pristati na to... a pravi zar ga nismo videle prosli put??? sada je aspekt na kraju 2008 2009...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back