Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Koto : B R A V O
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jok nas gnjave nas.
Usred noci, al vise prema drugim petlovima cujes kako se pali ono malo svetlo do uglavlja joj. Samo svetlo ne smeta, al prekidac je izgleda prekopiran sa tramvaja:
- Pak!
- Sta bi to, a!- u trenu se namestis sedeci na krevetu, naculjenih usiju.
- Ajde, reci mi. -
- Sa da kazem?
- Dal me voles...
- Aha...
- Aaaaaaaaa!
- Pa dobro, sta je sad?![]()
- Neeeee voles meeeee!
- Pa te volem. Vis kolko je sati.
- Pa sto neces da kazes?
- Evo kazem... te volem ja tebe
- Pa ne taaaaaako.
- Nego kako?
- Nista! Spavaj tamo.![]()
on se okrene na svoju stranu i hrce u roku od dve sekunde.
ona(iz mraka)> a zasto me ne volis?
on> mm?
ona> sta se desilo? da li imas drugu?
on(mrmlja)> zenska glavo, osh me pustiti da spavam?
ona> da, ja da te pustim da spaas,a a? isdi spavaj tamo de te ne smaraju pitanja o ljubavi djubre jedno!!!!
on(razbudjen)> draga, kad ti ono treba da dobijes?
ona(ustaje iz kreveta i vrsti)> sad ces i da me zajebavas, a? kupi prnje stoko jedna muska!!!!
on(vidi da je vrag odnio salu)>ali duso moja, znas da te volim. samo tebe , bubicu moju jedinu, moju dusu, sunce ljubav..(ustaje i on i grli je sa ledja)
ona> ne diraj me sad!(kao besno, ali vec je gotova)
on> dodji da te ljubim..
ona> stvarno me volis?
on naravno da te volim budalice(ljubi je)
ona> cmokcmokcmok
on>cmokcmokcmok
ona> jamo u krevet
on> ajde(napola u erekciji, pocinje da je vata)
ona> ususka se, okrene mu ledja i kaze mazi me..
on>pokusava da je zainteresuje za sex, ali posle 30sek ona spava
ona>hrce
on> totoalno razbudjen, gleda na sat..![]()
kopiranje teme
daklen, el vas gnjave zenska propitivanja, posebno o "onim" stvarima (citaj- o emocijama i sl...)....koliko ste tu otvoreni, koliko uopste volite neke razgovore o tome...
daklen, el vas gnjave zenska propitivanja, posebno o "onim" stvarima (citaj- o emocijama i sl...)....koliko ste tu otvoreni, koliko uopste volite neke razgovore o tome...
a za zene, koliko vam je sve to vazno i koliko "one" stvari stavljate u prvi plan, i koliko vam je vazno da vase musko moze bez blama i otovreno da prica o "tim" stvarima.........
a za zene, koliko vam je sve to vazno i koliko "one" stvari stavljate u prvi plan, i koliko vam je vazno da vase musko moze bez blama i otovreno da prica o "tim" stvarima.........
Nisam od onih osoba koje vole da pricaju o emocijama pa tako da to i ne ocekujem od njega.Vaznije mi je da mi postupcima i ponasanjem pokaze svoja osecanja nego da mi prica o njima.Trudim se da i ja tako radim.
ja se bre bojim tih izliva muških emocija...
a suze muške ...
uh.
izbegavam, inače bih verovatno bila trudna ceo život![]()
joj kako to mrzim
da prichamo o "nama"![]()
shta ima da se pricha ebote
kakva si ti bezdusna zena bez srca i emocija![]()