vi pitajte, mi zapomazemo

NovaIsta

Legenda
Poruka
51.033
daklen, el vas gnjave zenska propitivanja, posebno o "onim" stvarima (citaj- o emocijama i sl...)....koliko ste tu otvoreni, koliko uopste volite neke razgovore o tome...
a za zene, koliko vam je sve to vazno i koliko "one" stvari stavljate u prvi plan, i koliko vam je vazno da vase musko moze bez blama i otovreno da prica o "tim" stvarima.........

ponekad...sto da ne pa valjda osim ebanja ima jos stvari koje se rade sa partnerom
166.gif

daklen, el vas gnjave zenska propitivanja, posebno o "onim" stvarima (citaj- o emocijama i sl...)....koliko ste tu otvoreni, koliko uopste volite neke razgovore o tome...
a za zene, koliko vam je sve to vazno i koliko "one" stvari stavljate u prvi plan, i koliko vam je vazno da vase musko moze bez blama i otovreno da prica o "tim" stvarima.........

Zavisi sa kim o tome razgovaram i kuj pita i voleo bi da zna ;)

Jok nas gnjave nas. :mrgreen:
Usred noci, al vise prema drugim petlovima cujes kako se pali ono malo svetlo do uglavlja joj. Samo svetlo ne smeta, al prekidac je izgleda prekopiran sa tramvaja:
- Pak!
- Sta bi to, a! :eek: - u trenu se namestis sedeci na krevetu, naculjenih usiju.
- Ajde, reci mi. - :confused:
- Sa da kazem?
- Dal me voles... :sad2:
- Aha... :roll:
- Aaaaaaaaa! :rida:
- Pa dobro, sta je sad? :confused:
- Neeeee voles meeeee! :rida:
- Pa te volem. Vis kolko je sati. :neutral:
- Pa sto neces da kazes? :(
- Evo kazem... te volem ja tebe :)
- Pa ne taaaaaako. :rida:
- Nego kako? :evil:
- Nista! Spavaj tamo. :evil:

Jok nas gnjave nas. :mrgreen:
Usred noci, al vise prema drugim petlovima cujes kako se pali ono malo svetlo do uglavlja joj. Samo svetlo ne smeta, al prekidac je izgleda prekopiran sa tramvaja:
- Pak!
- Sta bi to, a! :eek: - u trenu se namestis sedeci na krevetu, naculjenih usiju.
- Ajde, reci mi. - :confused:
- Sa da kazem?
- Dal me voles... :sad2:
- Aha... :roll:
- Aaaaaaaaa! :rida:
- Pa dobro, sta je sad? :confused:
- Neeeee voles meeeee! :rida:
- Pa te volem. Vis kolko je sati. :neutral:
- Pa sto neces da kazes? :(
- Evo kazem... te volem ja tebe :)
- Pa ne taaaaaako. :rida:
- Nego kako? :evil:
- Nista! Spavaj tamo. :evil:

on se okrene na svoju stranu i hrce u roku od dve sekunde.
ona(iz mraka)> a zasto me ne volis?:sad2:
on> mm?
ona> sta se desilo? da li imas drugu?
on(mrmlja)> zenska glavo, osh me pustiti da spavam?
ona> da, ja da te pustim da spaas,a a? isdi spavaj tamo de te ne smaraju pitanja o ljubavi djubre jedno!!!!
on(razbudjen)> draga, kad ti ono treba da dobijes?
ona(ustaje iz kreveta i vrsti)> sad ces i da me zajebavas, a? kupi prnje stoko jedna muska!!!!
on(vidi da je vrag odnio salu)>ali duso moja, znas da te volim. samo tebe , bubicu moju jedinu, moju dusu, sunce ljubav..(ustaje i on i grli je sa ledja)
ona> ne diraj me sad!(kao besno, ali vec je gotova)
on> dodji da te ljubim..
ona> stvarno me volis?
on naravno da te volim budalice(ljubi je)
ona> cmokcmokcmok
on>cmokcmokcmok
ona> jamo u krevet
on> ajde(napola u erekciji, pocinje da je vata)
ona> ususka se, okrene mu ledja i kaze mazi me..
on>pokusava da je zainteresuje za sex, ali posle 30sek ona spava
ona>hrce
on> totoalno razbudjen, gleda na sat..:dash::mrgreen::zper::rotf::rotf::rotf:

Back