Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Moja razredna u gimnaziji je bila matora feministkinja, levicarka najgora, sa sve frizurom na "keca", ma uzas. Da je uskocila u krevet onomad, lose bi se provela.
Moja razredna u gimnaziji je bila matora feministkinja, levicarka najgora, sa sve frizurom na "keca", ma uzas. Da je uskocila u krevet onomad, lose bi se provela.
Ne znam ko, niti bih da je zamisljam kako se j*be, fujjj! Od mene samo nogu u dupe, nista vise.
Bas neki dan kontam, gde su sad i sta rade Klara i Natalie (tako se zvase drugarice iz gimnazije)? Skroz neocekivano, spontano se sve desilo (bar za mene, sta su one mutile i planirale, to ne znam)...a nakon toga kao da nista nije bilo. Klara je imala dobru guzum a Natalie sisice prva liga....e mladosti.
Pročitah naslov teme i kontam da nije reč možda o ribi koja je u paralelnoj vezi, al' sad videh da je Lj&S tematika. Ybg, svako vidi šta želi da vidi...