Vh-1

ja tu gledam ako ima neki Madonna vikend ili muzika '80. i '90. ove danasnje top liste mi nisu interesantne

Madonine pesme imaju satanisticke poruke, a u jednom spotu igra dok iza nje gore krstovi.
Madona je najveca gospodja Iluminata odsek muzicka industrija.
Pa sad shvatite koga volite i sta zapravo slusate.

Au, dotle doslo...:eek:
Nacuo sam da su pustili pre par dana Anu Stanic, ali nisam mogao da verujem...
Ode jos jedan dobar muzicki kanal u propast...

Mislim, nemam nista protiv nase muzike, ali VH 1 se zna sta je...

on je extra a ne verujem ovo je samo fora za podrucje kao sto je mtv adria pa sve vise nasih voditelja i emisija..ne bi li nam se priblizili i gledanost porasla..budale..i dalje ne verujem kao da je 70% domaca muzika

VH1 je vec duze vrijeme sranje...kad je MTV dostigao maksimum seljacljuka, sa rijalitijima i sranjima, VH1 je postao ono sto je MTV bio prije par godina i pustao takvu muziku.
Nije kao prije 7-8 godina kada je bila dobra,stara muzika i super plejliste i countdowni.
Tako da nije velika razlika, vidjela sam da su pustali Elektricni Orgazam, meni to moze da bude samo plus.

kako bi to bio + leba ti..ima toliko kanala s nasom muzikom a gotovo svi imaju kablovsku..metropolis..pinkmusic..ne znam ni ne pratim..sto je pustao vh1 nije ni1 drugi..a sad je i to uskraceno..inace sto se nase muzike tice..kako se koja domaca pesma pustila u nekom klubu tako se zivotni vek tog kluba zavrsavao..zato sto su strana domaca i narodna muzika nepovezive..to prosto slusa neko s totalnim neukusom i zavrsava se penjanjem po stolovima uz narodnjake..tako da i ovde uskoro mozemo ocekivati neki repertoar pinka

A ja necu da zaboravim pre tri godine na drugi dan svetog nikole prebacih na pink music obicno se vrti ono gradnovsko s...... kad ono pustili stari yu rock :klap: ceo dan

kako bi to bio + leba ti..ima toliko kanala s nasom muzikom a gotovo svi imaju kablovsku..metropolis..pinkmusic..ne znam ni ne pratim..sto je pustao vh1 nije ni1 drugi..a sad je i to uskraceno..inace sto se nase muzike tice..kako se koja domaca pesma pustila u nekom klubu tako se zivotni vek tog kluba zavrsavao..zato sto su strana domaca i narodna muzika nepovezive..to prosto slusa neko s totalnim neukusom i zavrsava se penjanjem po stolovima uz narodnjake..tako da i ovde uskoro mozemo ocekivati neki repertoar pinka

znam kako ti je :lol:
muzika im je bila crnci i komercijala....bljutavi pop....cast izuzecima i previse reklama, gdje se ujedno pustala i najbolja muzika :lol:
a prije par godina je bila vrhunska muzika stara i u tome je bio char + super plejliste. ono sto se potkralo kao novija bili bi recimo Manic Street Preachersi, nikako Bijonse, RIjana, Viz Kalifa i ostali shit.
nece narodnjake pustati sigurno....nikad,to bi bilo previse.

a prije par godina je bila vrhunska muzika stara i u tome je bio char + super plejliste. ono sto se potkralo kao novija bili bi recimo Manic Street Preachersi, nikako Bijonse, RIjana, Viz Kalifa i ostali shit.

Tu si u pravu...
Jesu se iskvarili u zadnje vreme i poceli da insistiraju na komercijali...
Cak su poceli i neke debilne emisije da prikazuju, bas kao MTV...

Ali opet su bili jedan od retkih gledljivih muzickih kanala...
Ovo im nije trebalo, jer zaista ima pregrst kanala sa nasom muzikom, pocev od MTS-a, pa do Pink Music...

Znas li da sam ja godinama bila zivjela u ubijedjenju da niko ne gleda kanale kao sto su Pink Music i DM sat....:D ?Mog shoka kad se to ispostavilo kao zesce neistinito :lol:
Mozda je i bolja da pustaju tu komercijalnu,ali donekle ponosljivu muziku kao sto je Ana Stanic nego crnce i komercijalu,jer ce se bar tako novi narastaji navici da slusaju Anu Stanic koja je sigurno bolja od Leksingtona,Ace Lukasa i Ane Bekute.Bar meni. A prirodno je(mada meni licno i nije) da se slusa domaca muzika..... ja i dalje zivim u ubijedjenju da je ovaj folk postao ovako popularan i nakon 90ih zato sto je jedina TV koja je pustala muziku bila Pink i radila na promociji i reklami njegovih pjevaca (tad je bio City Records, pa se preslo na Grand).

Kapiram ja kako MTV funkcionise ,ali Karleusa nikad,ali nikad nece biti na VH1.
Mislim da ubacivanje domace muzike moze biti samo dobra stvar, ako pustaju solidnu domacu muziku ili prosijecnu domacu muziku, jer se narod vise lijepi za domace,nego za strano...tako ce sve manje ljudi slusati ove sto sam gore pomenula.
VH1 je odavno otisao u pm, tako da se ja ne nerviram pretjerano ;) Bolje domaca muzika nego pandan domacim seljosima- crnci i komercijala.
Al dobro,shvatam sto se ti nerviras, jer koliko sam shvatila ti slusas tehno,haus... :)

p.s. ne odnosim se na dobre afro americke umjetnike i estete, nego ove sto stvarno i nijesu mnogo drugaciji od najgoreg dna domace muzike.

ni meni ,grozno je....
pa da , karleusa ima zato sto se drzi sa svijetskim trendovima...kad mi neko kaze da je ona barem originalna,kuku majci...
al nece nikad pustat karleusu i grand...mada,n e bi bio prvi put da sam bila optimista...

Back