Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja tu gledam ako ima neki Madonna vikend ili muzika '80. i '90. ove danasnje top liste mi nisu interesantne
Pa ne verujem sta je ovo poceli pustati nasu muziku..strasno onakav kanal da upropaste
kako bi to bio + leba ti..ima toliko kanala s nasom muzikom a gotovo svi imaju kablovsku..metropolis..pinkmusic..ne znam ni ne pratim..sto je pustao vh1 nije ni1 drugi..a sad je i to uskraceno..inace sto se nase muzike tice..kako se koja domaca pesma pustila u nekom klubu tako se zivotni vek tog kluba zavrsavao..zato sto su strana domaca i narodna muzika nepovezive..to prosto slusa neko s totalnim neukusom i zavrsava se penjanjem po stolovima uz narodnjake..tako da i ovde uskoro mozemo ocekivati neki repertoar pinka
a prije par godina je bila vrhunska muzika stara i u tome je bio char + super plejliste. ono sto se potkralo kao novija bili bi recimo Manic Street Preachersi, nikako Bijonse, RIjana, Viz Kalifa i ostali shit.