Vezivanje

Vezivanje je izuzetno uzbudljivo kao deo seksualne igre, zbog gubitka/preuzimanja kontrole.

Naravno, potpuna je ludost i apsolutno neodgovorno pristati na to sa nekim koga ne poznajete dobro i u koga nemate jako puno poverenja.

Recimo da se vidite par puta sa nekom kres varijantom..pozove vas na gajbu..i zeli da vas veze za krevet(naravno u svrsi dobrog sexa)..Da li pristajete i da li bi se mogli opustiti?

:lol: Gadjala bih ga stiklom..z:mrgreen: Ideja o vezivanju teoretski mi deluje jako privlacno.. Marama, esarpa, sal, nikakve lisice , lanci i katanci .. z;)
Deluje jako zavodljivo, uzbudljivo i eroticno i nekako mi je usko povezana sa poverenjem i bliskoscu :rumenko:

Vezivanje...Da...Ali ja bih da vezujem...I onda da me pusti da se polako igram....Ala bih ga mucila,mhmz:mrgreen:

Mada to da te vezuje neko u koga se ima poverenja je istina...Ali mene privlaci i da dash osobi koju ne znas toliko....The thrill...Da li ce te povrediti ili....
Mada s obzirom koliko ja inace rizikujem dobro je shto glavu ne izgubim...

Vezivanje...Da...Ali ja bih da vezujem...I onda da me pusti da se polako igram....Ala bih ga mucila,mhmz:mrgreen:

Mada to da te vezuje neko u koga se ima poverenja je istina...Ali mene privlaci i da dash osobi koju ne znas toliko....The thrill...Da li ce te povrediti ili....
Mada s obzirom koliko ja inace rizikujem dobro je shto glavu ne izgubim...

:pop:

Ovde stvarno covek moze svasta da procita.

Back