gazela
Veoma poznat
- Poruka
- 10.256
A vanbracno moze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Delimicno..kako bi odreagovali..za olju znam
![]()
Pa iskreno..to na njemu mi nije poznato..neka hvala..sputavanje zna da pali....znas ono, na njemu, pa ga drzis za ruke i radis sta hoces...ako to spada u tematiku ondak sam ZA
....
ma ok nek veže ako ga to paliMa sve je nesto ne..poneko da..ali kako bi reagovali..?
Izvadi ispod jastuka..i zeli da vas veze?Sta bi uradili..prekinuli..rekli da ne zelite..pobegli..?
Recimo da se vidite par puta sa nekom kres varijantom..pozove vas na gajbu..i zeli da vas veze za krevet(naravno u svrsi dobrog sexa)..Da li pristajete i da li bi se mogli opustiti?
Recimo da se vidite par puta sa nekom kres varijantom..pozove vas na gajbu..i zeli da vas veze za krevet(naravno u svrsi dobrog sexa)..Da li pristajete i da li bi se mogli opustiti?
ovdje su svi fini ljubi ih majka![]()
what else...money?ал’ неће они само крес са мном![]()
Ne bas,... uvek imam fobiju da ce da me ubije ili da mi nanosi bol,.. Bolje ja njega da vezem...
Vezivanje...Da...Ali ja bih da vezujem...I onda da me pusti da se polako igram....Ala bih ga mucila,mhm
Mada to da te vezuje neko u koga se ima poverenja je istina...Ali mene privlaci i da dash osobi koju ne znas toliko....The thrill...Da li ce te povrediti ili....
Mada s obzirom koliko ja inace rizikujem dobro je shto glavu ne izgubim...