loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.039
Nije Perfi nimfos, aj bataliPogotovo ako ima jači libido, ako je nezasita , onda mora da se pušti u promet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Perfi nimfos, aj bataliPogotovo ako ima jači libido, ako je nezasita , onda mora da se pušti u promet
I krntija moze da se popravi i bude kao nova.nznm ne skupljam krntije u dvorištu
imbećile.Nije Perfi nimfos, aj batali
vidim da ti bala curi niz bradu.Pogotovo ako ima jači libido, ako je nezasita , onda mora da se pušči u promet
haha pa možeI krntija moze da se popravi i bude kao nova.![]()
Jeste, ili gurate zajedno što je smor. U stilu hajde...haha pa može
ali se zaustavi na uzbrdici i onda moraš peške do gore uz brdo![]()
pa zato ti kažemJeste, ili gurate zajedno što je smor. U stilu hajde...![]()
Ima. Iz greške u grešku, nikako da skapiraju. A imaš i one koji odrade nešto u sebi. E ti mogu da budu kvalitetni.Ima ljudi koji tako razmisljaju. Protraci dobar deo zivota kroz lose iskustvo i kao aj jos, jos, ijois, mozda sad bas ubode! Mozda sad bas bude do yaya. Sta brate? Sta ce da ubode?
Gde to nađe!pa zato ti kažem
krntija u dvorištu je veliki rizik da ćeš ti nju gurati uz brdo pre nego što ona tebe odvede do tačke B
Pa setite se samo Štefice Cvek i onog intelektualca kome je žena pobegla sa šloserom.
gledala sam pre neko veče u raljama života, slatko se nasmejahGde to nađe!![]()
Sta odrade?Ima. Iz greške u grešku, nikako da skapiraju. A imaš i one koji odrade nešto u sebi. E ti mogu da budu kvalitetni.
Mogu.Da li muskarci najjače mogu da se vežu posle propalog braka? Kakva su vaša iskustva? Ili baš suprotno? Ako ste mislili na neko drugo vezivanje, e pa greška!![]()
Daizbruse veštinu da ostanu neranjivi u daljem toku života
zato što je neranjivost osobina sa kojom se svi muškarci identifikuju
Pa skapiraju malo više sebe. Šta im treba. Zašto je propalo i slSta odrade?
Mislim da je vecini problem upravo to vezivanje i da nisu ni svesni toga. Vaspitani su da je to nacin po modelu- tako je oduvek bilo i ljudi bili srecni. A zaboravljaju da uz to srecni isto ide i ono cuveno narodno: izmedju 4x zida. Znaci jedno u privatnosti a drugo za jevnost.Pa skapiraju malo više sebe. Šta im treba. Zašto je propalo i sl
Ja sam jednom momku rekla , iz najbolje namere, više puta, da krene na terapiju. Vidim ponavlja greške, a želi nešto lepo i trajno. Naljutio se, jbgPa skapiraju malo više sebe. Šta im treba. Zašto je propalo i sl
Naravno. Ne možes da igraš role. U takvim stvarima ne. Mada ima raznih budala.Mislim da je vecini problem upravo to vezivanje i da nisu ni svesni toga. Vaspitani su da je to nacin po modelu- tako je oduvek bilo i ljudi bili srecni. A zaboravljaju da uz to srecni isto ide i ono cuveno narodno: izmedju 4x zida. Znaci jedno u privatnosti a drugo za jevnost.
ma ogromna vecina ih igra i to na podsvesnom nivou. To su usadjeni mehanizmi. Vezivanje je velika nepoznanica i ne moze tu covek samo po svojoj nekoj viziji da ide, vec kada dodju problemi i najcesce prvo ona navika i stvari budu uobicajene, sto je neminovno, onda se prelazi na model ponasanja.Naravno. Ne možes da igraš role. U takvim stvarima ne. Mada ima raznih budala.
Pričaš uopšteno...vezivanje je divnoma ogromna vecina ih igra i to na podsvesnom nivou. To su usadjeni mehanizmi. Vezivanje je velika nepoznanica i ne moze tu covek samo po svojoj nekoj viziji da ide, vec kada dodju problemi i najcesce prvo ona navika i stvari budu uobicajene, sto je neminovno, onda se prelazi na model ponasanja.
votever dude.Pričaš uopšteno...vezivanje je divno
Видели смо твоје слике, Снејпе. А и манире. Дакле, нешто није у реду с омладиномnetko to može bobe
a netko ne