vezi me!

• Začetnik teme Začetnik teme gosca
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gosca:
ne mislim bas kao u Almodovarovom filmu, prvo nisam htela, ali bilo je fantasticno, uvek bih ponovila. Generalno, moje je misljenje da partneri treba da budu ravnopravni u svemu ostalom, ali u seksu muskarac treba da dominira. Sta vi kazete?
======================================================
Amin.

Gost011:
jesam trazio ali nisam bio shvacen:( a za vreme, pa prolazi...:)

Mozda si suvise brzo trazio...za ovako nesto treba mnogo poverenja, znaci obavezno bar malo duza veza i jos mnogo toga...(mnogo maste, recimo :P )...a zatim i da oboje budu bez tripova da neko nekog tu ponizava i sl...pitaj je da ona prvo to tebi uradi, pa ti posle, mozda ce je to osloboditi :wink: ...
srecno :P

Pa, generalno se slazem sa tobom....u skoro svemu ravnopravni...a u sexu da je on malo dominantniji....Znaci ON dominira....ali MALO vise... ;-).....Nisam takva,a i ne volim da cujem kada neko kaze - ma lezala je kao balvan ......nije mi ni jasno...kako moze da devojka bude -toliko- pasivna......Mislim da to muskarci ne vole...(verovatno...;-)..)

Screen_Shot1.jpg

jel ovako ? :rumenko:

ne mislim bas kao u Almodovarovom filmu, prvo nisam htela, ali bilo je fantasticno, uvek bih ponovila. Generalno, moje je misljenje da partneri treba da budu ravnopravni u svemu ostalom, ali u seksu muskarac treba da dominira. Sta vi kazete?

Kazem da sam toliko lenj da mi uopste ne bi smetalo da me spopadnu neke domino cice i uzmu stvar u svoje ruke, pasivan pristup bi mi odgovarao, ono 'ebem, a odmaram se. :deda:

Back