Veze za prelazni period

Urosius

Ističe se
Banovan
Poruka
2.590
U danasnje vreme je veoma moguce da neko bude u vezi sa vama i 2 godine sa ciljem da ima nekog dok trazi nekog ko mu vise odgovara.
Neko moze da bude sa vama samo zbog seksa ili zato sto mu odgovarate u nekim stvarima dok ipak trazi "nesto bolje".
Sta mislite o tome i da li ste bili u takvoj situaciji? Meni se cini da poznajem 2 ili 3 "prelazni period" parova.

Meni to deluje katarstrofalno...

Pravo pitanje je da li biste mogli da budete sa nekim u vezi jednu ili 2 godine ili cak vise, a da znate da cete tu osobu sutnuti pre ili kasnije.

Poslednja izmena:
U danasnje vreme je veoma moguce da neko bude u vezi sa vama i 2 godine sa ciljem da ima nekog dok trazi nekog ko mu vise odgovara.
Neko moze da bude sa vama samo zbog seksa ili zato sto mu odgovarate u nekim stvarima dok ipak trazi "nesto bolje".
Sta mislite o tome i da li ste bili u takvoj situaciji? Meni se cini da poznajem 2 ili 3 "preazni period" parova.

Pravo pitanje je da li biste mogli da budete sa nekim u vezi jednu ili 2 godine ili cak vise, a da znate da cete tu osobu sutnuti pre ili kasnije.

to nije tako strasno ukoliko se to kaze drugoj strani. u fazonu, imamo dobar seks, dobro se slazemo, ali to je sve...tako da druga strana zna na cemu je.
ne, toliko dugo ne bih ni htela ni mogla da budem sa nekim medjuvremenskim.

to nije tako strasno ukoliko se to kaze drugoj strani. u fazonu, imamo dobar seks, dobro se slazemo, ali to je sve...tako da druga strana zna na cemu je.
ne, toliko dugo ne bih ni htela ni mogla da budem sa nekim medjuvremenskim.

Пријави га. Ово је чиста дискриминација жена. Како може да трпа све жене у исту категорију?!

Sta mislite o tome i da li ste bili u takvoj situaciji? Meni se cini da poznajem 2 ili 3 "preazni period" parova.

Istina. Moze neko biti sa tobom tako i 10 godina, ceo zivot. Imas ti zena koja ima decka, a torba se sa tobom i tera sve cure oko tebe. Egoisti, recimo takva sa tobom moze biti dok god ti to trpis, a ako ces trpeti ceo zivot ona ce to koristiti.

Uvijek trazim u vezi pravu ljubav . Ako je nema rasturam je . Te prelazne kres sheme me ne interesuju .
Radije ostajem sam i trazim dalje . Znam da to nije pametno , ali ebiga , takav sam .
I ja sam takav, ali te prelazne veze nisu kres sheme. Ja te kres sheme vise nazivam friend-fuccck.
Medjutim, ovde je fora u tome da neko sa nekim dugo bude, a onda posle jedne ili cak 2 godine kaze "imamo dobar sex, slazemo se tu i tamo i to je to".

Druga osoba moze da sazna da je u prelaznoj vezi tek pri kraju ili kada bude sutnuta.

Danas je toliko toga uobičajeno, da retko iko to ianalizira u sitna crevca...Da si ti nekoga tako tretirao-verovatno bi imao valjano opravdanje za sebe, ovako kapiram da si bio ,,tretiran" pa si zgrožen cccc...I zabluda je to dadrugi prtner kao NIJE svestan da je tu do izvesnog vremena, to se oseti, a često i izgovori u trenucima istine, dakle-ne seznaje to na kraju, nego svesno živi u zabludi, valjda se nadajući da će tog nekog umilostiviti ili šta već...Očarati, nakon toliko vremena..?

Danas je toliko toga uobičajeno, da retko iko to ianalizira u sitna crevca...Da si ti nekoga tako tretirao-verovatno bi imao valjano opravdanje za sebe, ovako kapiram da si bio ,,tretiran" pa si zgrožen cccc...I zabluda je to dadrugi prtner kao NIJE svestan da je tu do izvesnog vremena, to se oseti, a često i izgovori u trenucima istine, dakle-ne seznaje to na kraju, nego svesno živi u zabludi, valjda se nadajući da će tog nekog umilostiviti ili šta već...Očarati, nakon toliko vremena..?

Tako je, takve su sve veze u kojima je vidljivo da je jedan od partnera vise zagrizao.

Nisam bio tako tretiran jer bi to kod mene brzo bilo reseno po kratkom postupku. Takav sam. Kod mene su svi trenuci trenuci istine i naterao bih je da bude iskrena sa mnom, a ako bih pomislio da me ne voli ili da me ne voli dovoljno kako vi devojke to kazete, bar neke od vas, onda bih postajao sve zahtevniji, sve vise bih je pritiskao dok ne bi doslo do tog trenutka istine...

Meni nisu potrebne takve veze, jer mi nije vazno da li imam devojku ili ne dok je nekim devojkama/momcima bitno da imaju vezu.

Ne postoji opravdavanje postupaka kod mene. Imam pravila i principe i po njima teram, nema opravdavanja niti ce biti. To sam primetio kod par devojaka "tako sam se osecala pa sam tako uradila", a takvih stvari kod mene nema i mnogih muskaraca koje poznajem... Muskarci imaju "pravila" s tim sto su kod opicenih muskaraca pravila izopacena, a devojke imaju osecanja. Bar meni tako izgleda, sta znam.

Nisam bio tako tretiran jer bi to kod mene brzo bilo reseno po kratkom postupku. Takav sam. Kod mene su svi trenuci trenuci istine i naterao bih je da bude iskrena sa mnom, a ako bih pomislio da me ne voli ili da me ne voli dovoljno kako vi devojke to kazete, bar neke od vas, onda bih postajao sve zahtevniji, sve vise bih je pritiskao dok ne bi doslo do tog trenutka istine...

Meni nisu potrebne takve veze, jer mi nije vazno da li imam devojku ili ne dok je nekim devojkama/momcima bitno da imaju vezu.

Ne postoji opravdavanje postupaka kod mene. Imam pravila i principe i po njima teram, nema opravdavanja niti ce biti. To sam primetio kod par devojaka "tako sam se osecala pa sam tako uradila", a takvih stvari kod mene nema i mnogih muskaraca koje poznajem... Muskarci imaju "pravila" s tim sto su kod opicenih muskaraca pravila izopacena, a devojke imaju osecanja. Bar meni tako izgleda, sta znam.
Pa, lepo, eto. Šta reći...

Dobro, a da li bi bila zgrozena da naletis na nekog muskarca koga bi volela i bila u zabludi dok bi te on varao pa onda sutnuo kada bi "nasao bolju"?
Ono cime sam ja zgrozen je proracunatost u ljubavi i neiskrenost i time koliko su ljudi u stanju da manipulisu drugima.

Ti meni zapravo govoris da je i onaj partner koji je obmanut podjednako kriv.

Pa reci mi, jel kriv onaj koji iskoriscava ili onaj koji je iskoriscen i prevaren?

A šta si ti mislio, da su ljudi u vezama i brakovima svi srećni i zadovoljni i da se obožavaju i šta sve ne?
E, deco, deco... :ljutko:

Slusaj, iskrenost i medjusobno postovanje mora da postoji. Ja na brak gledam kao na prijateljstvo u sustini.
I ne znam koliko godina imas kad ti je neko od 26 godina dete.

Vecina su ti veza takve, pa zar ne vidis koliko muskarci trpe u braku. Promene jednu drugu trecu sa cetvrtom zavrse, a ta cetvrta kao i ove tri. I sta mosh. Izbor je ili ici dalje ili ostati, ja sam osobno ici dalje dok ne nadjes da valja, bolje potrositi zivot u traznju nego u patnji.

Vecina su ti veza takve, pa zar ne vidis koliko muskarci trpe u braku. Promene jednu drugu trecu sa cetvrtom zavrse, a ta cetvrta kao i ove tri. I sta mosh. Izbor je ili ici dalje ili ostati, ja sam osobno ici dalje dok ne nadjes da valja, bolje potrositi zivot u traznju nego u patnji.
Ja sve vise mislim da je brak prevazidjen i da je najbolja varijanta fucck-friend na kraju...
Nema smisla trositi energiju i vreme na svadju sa nekim u braku, a bas dosta ljudi se razvede ili zive zajedno, a ne vole se...

Back