Veze mlađi muškarac - starija dama

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S obzirom kakve beshtije vidjam od ovih mladih (izvinjavam se onima koje to nisu), definitivno biram starije. One su bar sacuvale nesto od porodicnog vaspitanja i ima vece sanse da NE budu opsednute seksom (pardon!).

Inace, reci cu zenskom delu publike da NEMA mladica koji je imao seksualne fantazije a da nije ponekad bacio oko i na "tetu" (oops!). Ovo valjda ima veze sa Edipovim kompleksom (sada se to zove drugacije)

ja sam se jednom bio zaljubio u ovo luche..i ona mi je dala šansu, iako sam mlogo mladji od nje:)..vid`˙te kako me pozdravlja, a misli "gimme some hot lovin` baby":cool:

monica_belluci-0303030.jpg

Godina ili dve je nebitna,to je ista generacija.Sta sa razlikom od 20 i vise godina?! Naravno da postoje i takve veze,cak i brakovi,ali su u velikoj manjini.

Bolje stariji (ne baš 20 :eek:) nego mlađi. Iako (već sam negdje rekla) je bitnija starost u vidu iskustva, barem za mene. A godine bi me ograničavale utoliko što mislim da ipak nose različita interesovanja i potrebe (socijalne, životne...).

Bolje stariji (ne baš 20 :eek:) nego mlađi. Iako (već sam negdje rekla) je bitnija starost u vidu iskustva, barem za mene. A godine bi me ograničavale utoliko što mislim da ipak nose različita interesovanja i potrebe (socijalne, životne...).

Tinejdzerima je razlika od par godina mnogo.U srednjim godinama,kad je soba zrela,razlike su ako je nesto 20 godina.Sta tu znaci par ili pet,sest godina,nema razlike.

Strasno, ko moze biti toliko lud i toliko hrabar da samo pomisli na takvu vezu!!!:eek::eek::eek:
Veza treba da bude izmedju muskarca i zene i to od tri do pet godina starijeg muskarca. Oboje treba da su materijalno situirani, obrazovani, da nemaju brak iza sebe, decu pogotovo, ( zena bi bila pozeljna i nevina ali eto hajde to se moze progledati kroz prste), treba da se prvo druze, pa pocnu izlaziti pa da se vere zatim brak, deca , dvoje , decak i devojcica. Moraju biti verni do groba imati brak koji nikada ne upada u krizu, postovati se i voleti i eto tako...

Starija zena, zaboga cuda! Sigurno je Edipov kompleks!:roll::roll::roll:
Zasto covek ne moze voleti stariju zenu? I zasto bi to uopste bilo nesto sto se primecuje da ne kazem komentarise?

Strasno, ko moze biti toliko lud i toliko hrabar da samo pomisli na takvu vezu!!!:eek::eek::eek:
Veza treba da bude izmedju muskarca i zene i to od tri do pet godina starijeg muskarca. Oboje treba da su materijalno situirani, obrazovani, da nemaju brak iza sebe, decu pogotovo, ( zena bi bila pozeljna i nevina ali eto hajde to se moze progledati kroz prste), treba da se prvo druze, pa pocnu izlaziti pa da se vere zatim brak, deca , dvoje , decak i devojcica. Moraju biti verni do groba imati brak koji nikada ne upada u krizu, postovati se i voleti i eto tako...

Starija zena, zaboga cuda! Sigurno je Edipov kompleks!:roll::roll::roll:
Zasto covek ne moze voleti stariju zenu? I zasto bi to uopste bilo nesto sto se primecuje da ne kazem komentarise?

Danas je to sve prisutnije.Zene su se prilicno oslobodile predrasuda pa slobodno stupaju u vezu sa mladjima.

Ima nesto u tome...:think:Cak mi se cini da je to bolja varijanta nego stariji muskarac-mladja zena.Starija zena ceni ono sto joj mladost pruza(devojke cesto nesvesno vredjaju mladica-a to zenama tesko da moze da se desi),a mladic vraca zivotne sokove i pruza osecaj svezine...:cool:

Nikad ali bas nikad ne ulazi u vezu sa matorkama, ok mozes da je opalis ili da je opeljesis za neku lovu ali veza sa bakutanerkom je totalni promasaj.Piletina je konza i ribe trazi u rangu do 25 maksimalno sve preko toga je vec amortizovano.Verovatno si primetio kako su ribice kod ovih mladjanih onako sastavljene i utegnute a kod matorki su zinule ko sajkace.:sad2:

Back