veze bezzzeze

• Začetnik teme Začetnik teme Ameba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NatasaNatasa:
Pa svako ovde govori iz svoje prizme ... Ako ti se takva kombinacija nije dogodila, nije isključeno da ti se i neće dogoditi ... znači, ne možeš apriori govoriti o nečemu, ako nemaš iskustva u istom DirČe
a010.gif

Naglasio sam da govorim iz iskustva, natasa. Svog. Imao sam sijaset takvih shema i nikad nije bilo nista "ozbiljnije". Citaj malko bolje sta pisem ili me ne citiraj.

Pa ja pričam upravo o tome da nisi imao iskustvo tog tipa .. znači da ti se sex šema pretvori u nešto ozbiljnije.

Nije pitanje do mog čitanja i citiranja, nego do tvog shvatanja onog što sam htela da napišem.

NatasaNatasa:
Pa ja pričam upravo o tome da nisi imao iskustvo tog tipa .. znači da ti se sex šema pretvori u nešto ozbiljnije.

Nije pitanje do mog čitanja i citiranja, nego do tvog shvatanja onog što sam htela da napišem.

ja i dalje ne razumem sta ti hoces, dakle, ja jesam imao iskustva koja su pokazala da kres seme ostaju kres seme i iz toga proizilazi moj stav. Zar stavove i misljenja ne kreiramo prema sopstvenom zivotnom iskustvu??

Gazdarica:
Govors u svoje ime, a tvrdis da UVEK neko zeli nesto vise? Primijetis li ti tu ikakvu nelogicnost?
Ja ti, sto iz svog, sto iz iskustava svojih prijatelja i poznanika mogu navesti mnosto primjera kres shema koje opovrgavaju tvoju tezu...
Stoga, to uvek ili skoro uvek izbaci iz izjave, ili ga vezi uz svoja iskustva, odnosno iskustva drugih ljudi koja su tebi licno poznata...

I, ko je uopste rekao da se prema osobi s kojom si u kres shemi ne osjeca nista?
Naravno da se osjeca, ali to nije ljubav, odnosno nisu one emocije koje bi vodile ka ljubavnoj vezi...

Da ali se privlace, a to moze da vodi ka necem visem zar se ne slazes? A video sam isuvise puta kako mi se teza obistinjuje, a kada mi se nebi obistinila, to jest kada bi oboje njih raskinuli, opet bi se posle izvesnog vremena javio po neki znak da onom drugom bas i nije toliko svejedno koliko tvrdi da jeste da to ona druga strana ne primeti...e sasvim je normalno da imamo razlicita iskustva jer nismo sijamski blizanci...tako da prihvatam tvoj stav ali se i dalje drzim svogt i to je sve sto imam da ti kazem na ovu temu. ende

Gazdarica:
Kod mene je to, zapravo, kres shema... ;)
Znaci, imamo jedan ugodan prijateljsko-seksualni odnos koji nijednu stranu ni na sta ne obavezuje i traje dok oboma prija... Mimo toga svako od nas ima svoj zivot...

Da savršena definicija. Mada do pre koji mesec bih na pomen neobaveznosti dobijala blagi osip, al život ima svoje scenarije.

I samoj sam sebi rekla - više ne žvaći mnogo.

I uopšte ne mora da ide dalje i u bilo šta prerasta, više je vrsta slobode za mnogo šta.

Mada svako iam svoju priču.

Stvarno, NIKADA NE RECI NIKADA! Ali, kod mene su slucajevi veze bez obaveze vezani samo i iskljucivo za letnje/zimske avanture. Volela bih da tako i ostane, ali niakda se ne zna jer sve sto je ljudski, nije mi strano. :)

Dirk:
ja i dalje ne razumem sta ti hoces, dakle, ja jesam imao iskustva koja su pokazala da kres seme ostaju kres seme i iz toga proizilazi moj stav. Zar stavove i misljenja ne kreiramo prema sopstvenom zivotnom iskustvu??

S jedne strane si u pravu .... ali ne možeš zatvarati oči pred onim što se dešava oko tebe... ponekad je neki naš stav oformljen i prema onome što se dešava nama bliskim ljudima.

NatasaNatasa:
S jedne strane si u pravu .... ali ne možeš zatvarati oči pred onim što se dešava oko tebe... ponekad je neki naš stav oformljen i prema onome što se dešava nama bliskim ljudima.

da a interesantno je, bar sto se ove teme tice da se i meni bliskim ljudima desavala ista stvar..tako da...

Pa dobro .. nećemo se natezati u svakom slučaju .... ja poznajem nekoliko ljudi koji su iz sex šeme potpuno spontano upadali u veoma uspešne veze, pa čak i brakove .... eto .... valjda nešto kvrcne u glavi ... i izrodi se nešto sasvim novo... ko zna.

NatasaNatasa:
Pa dobro .. nećemo se natezati u svakom slučaju .... ja poznajem nekoliko ljudi koji su iz sex šeme potpuno spontano upadali u veoma uspešne veze, pa čak i brakove .... eto .... valjda nešto kvrcne u glavi ... i izrodi se nešto sasvim novo... ko zna.

interesantno...bash sam mislio da oces da se natezesh :P

elem, izashla ja iz duge veze i osecala se ko izduvan balon, pomisao na neshto ozbiljno ponovo, uskoro, mi je izazivalo muchninu.. i tako ja kazem sebi ajde ja da probam te neobavezne veze kad vec svi to pominju. I skontam vrlo brzo da nije to za mene, tj, ili cu pozeleti sve ili bash nishta. TAko, pa sad ko kako voli i moze.

Ameba:
Imam jedno pitanje, a u njemu jos jedno. Sta vi mislite o neobaveznim vezama koje traju 4 mjeseca. I da usput vernost im je jaca strana. :confused:
Daklem kres seme su ti najbolje varijante... pogotovo za pocetak druzenja... Jer od nekog vezivanja svi imamo strahove... ovako ih zaobidjes...
Da li kres sema moze duze da funkcionise je vrlo diskutabilno i u 90% slucajeva ne moze... iz vise razloga... Prvo uvek neko zeli nesto vise i onda pocne da smara i davi ono drugo... pa moras bezati onda... a drugi najcesci razlog je sto su ljudi ipak emotivna bica pa je vrlo zahebato kad ti neko priraste srcu a kapirate da se mozda ono drugo vidja sa jos nekim... Daklem sto manje emotivni to vise mogu da upraznjavaju ovakve varijante...

Mada me nervira onaj zenski trip da prvo moraju smrtno da se zaljube pa onda da udju u ozbiljnu vezu pa tek onda sex.... :lol: A takvih ima horde... I uvek se setim one crnogorske... "gde nije za crva nije ni za coveka"... Ipak mi je nekako iskrenije kad neka zeli samo neobavezan sex sa tobom... tad je sa tobom iz pravih razloga... jer joj se svidjas i jer te zeli... a ne zbog neke udaje i sta ti ja znam cega...

Ma kres seme... opusteno i boli te uvo za sve(samo rejv :lol: )... dok te ne zaboli... :lol:

Petar_Pan:
Daklem kres seme su ti najbolje varijante... pogotovo za pocetak druzenja... Jer od nekog vezivanja svi imamo strahove... ovako ih zaobidjes...
Da li kres sema moze duze da funkcionise je vrlo diskutabilno i u 90% slucajeva ne moze... iz vise razloga... Prvo uvek neko zeli nesto vise i onda pocne da smara i davi ono drugo... pa moras bezati onda... a drugi najcesci razlog je sto su ljudi ipak emotivna bica pa je vrlo zahebato kad ti neko priraste srcu a kapirate da se mozda ono drugo vidja sa jos nekim... Daklem sto manje emotivni to vise mogu da upraznjavaju ovakve varijante...

Mada me nervira onaj zenski trip da prvo moraju smrtno da se zaljube pa onda da udju u ozbiljnu vezu pa tek onda sex.... :lol: A takvih ima horde... I uvek se setim one crnogorske... "gde nije za crva nije ni za coveka"... Ipak mi je nekako iskrenije kad neka zeli samo neobavezan sex sa tobom... tad je sa tobom iz pravih razloga... jer joj se svidjas i jer te zeli... a ne zbog neke udaje i sta ti ja znam cega...

Ma kres seme... opusteno i boli te uvo za sve(samo rejv :lol: )... dok te ne zaboli... :lol:
A sta kada zaboli i kada te taj neko ko je stavio do znanja da hoce vezu bez obaveza pocne da postavlja pitanja tipa kada si sinoc dosla s kim si bila aaaaaaaaaaaaa Sta tad :confused:

Ameba:
A sta kada zaboli i kada te taj neko ko je stavio do znanja da hoce vezu bez obaveza pocne da postavlja pitanja tipa kada si sinoc dosla s kim si bila aaaaaaaaaaaaa Sta tad :confused:
Tad lepo kad se sledeci put vidite... prvo se dobro izhebete... :lol: za svaki slucaj da se ne vidite vise... :lol:
A onda lepo popricate... u 3 oka.... :lol:
I odaberete neku opciju od mogucih:
1. raspickate se... fajronat...
2. razjasnite se sta je kres sema i utvrdite da vam to tako odgovara...
3. prelazite na next level.... ili neku medjufazu...
4. odlucicete kasnije....
Pa onda opet ono pod 0... :lol:

Back