Vežbe za duže trajanje sexa

...hmmmm pravo ti zboriš....
...šta misliš koliko je optimalno vreme za taj proizvodni proces začeća(sexa u prevodu)?...:cool:

vreme trajanja sexa? koji je optimum?
nemam pojma stvarno...aj nek bude oko pola sata, sat vremena.... a ponekad vam prija i duze, da se deljate mereno satima, a ponekad i ko zecovi...stavrno ne znam...ne merim...jedino provalim kad je bas duuugo...

e onda smanji na pola litre...tj....tri case....mozda nisam precizna...ali pali....

ovo je individualno
ebem li ga al nekome radi normalno i kad popije (ne mislim sad kad se urolja nisam ni imala iskustva sa takvom balafurdijom )...al i te tri case ne moraju uopste da mu smetaju....sister kad se zverka nameraci gotova si ne pomazu ti ni vina ni piva ni nista :zper:
252.gif

e a kako kad se napalite kao stoke izdrzzavate da ne svrshite? mislim zbog devojke

pa ako se i ona napali ko stoka onda brate zajedno lete u nebesa dok si reko keks :lol:
a drugo i ako se desi da svrsi on a ti ne pa sta...jaka stvar....ako redovno svrsavas s tim nekim i padas u nesvest onda ti uopste ne predstavlja problem da mu ponekad das oduska da svrsi za svoju dusu :lol:....
problem je jedino ako naletis na nekoga ko stalno radi za svoj gros

...Koje vežbe preporučujete za povećanje trajanja sexualnog čina?....
...da pojasnim, ako je erekcija je na nivou zadatka ali kako ostale mišiće aktivirati kada sexualni odnos potraje par sati....

Kad ti naidje, samo zamisli kako torbas crnkinju koja ima Sidu, i odmah te prodje.

Inace zena koja ne svrsi za najkasnije dve minute ili nije normalna ili nije za tebe.

Back