Vezbate li?

Lord of Chaos:
Mhm, meni je posao zivot, ali bez stalnog treninga, cini mi se da bih skrenuo... Nazalost, zbog stalnih putovanja nemam bas vremena za neki drugi oblik vezbanja osim teretane ili zatvorske rutine, ali sta je tu je, bitno da volje ne ponestaje... :razz:
Slazem se sa tobom da fizicka aktivnost psihicki odmara coveka... u svemu tome je volja najbitnija i neki cilj. Ja inace kad vezbam vezbam sam, jer kad sam sa nekim ne mogu nista da uradim... neko ce reci da sam "lud" ali tako je ;)
@Ljuba82
Ucis za ispite pa ne mozes ma daaaa, a i kao po ovom vremenu igras basket? Nista ti ja ne verujem :) Neverujem ti cak ni za ono trece haha :D
Vidimo se ;)

Kupujem dzak! :cool:

Samo da smislim gde cu i kako da ga okacim, sunce ti, ima 80 kg. Hoce li to da mi razvali plafon, pa da mi komsije padnu na glavu? :lol:

Nego mi treba preporuka za neku agresivniju muziku uz koju se dobro skace i udara, molim za preporike. :-)

Poslednjih dana pesacim po 4h i vise, jednostavno kad krenem sa setnjom ne umem da stanem. Ovo lepo vreme me jednostavno izvlaci napolje i kad dodjem kuci samo padnem s nogu. Rezultati se bogme vec naziru. Od sledece nedelje vec krecem na spining tnz. Osecam neki priliv energije...pojma nemam sta mi je.

POP Mare:
@Ljuba82
Ucis za ispite pa ne mozes ma daaaa, a i kao po ovom vremenu igras basket? Nista ti ja ne verujem :) Neverujem ti cak ni za ono trece haha :D
Vidimo se ;)

Е ебга...ви добри студенти завршавате све у јуну...па до октобра карате добре рибе...ми се цимамо до октобра...па шта нам остане.:lol: :wink:

Е веруј ми брате...једино задовољство је тај баскет око петице сваки дан...и не да није хладно...него сви играју у атлет-мајама. Позван си, па наврати (рупа у 70. блоку...код ОШ 20. Октобар...распитај се...не можеш да промашиш). А ово треће сам проредио максимално. :lol: Него припази ти тамо...шта она ради. :lol: И после сваког тренинга рапорт...:lol: :wink: .

Ljuba82:
Е ебга...ви добри студенти завршавате све у јуну...па до октобра карате добре рибе...ми се цимамо до октобра...па шта нам остане.:lol: :wink:

Е веруј ми брате...једино задовољство је тај баскет око петице сваки дан...и не да није хладно...него сви играју у атлет-мајама. Позван си, па наврати (рупа у 70. блоку...код ОШ 20. Октобар...распитај се...не можеш да промашиш). А ово треће сам проредио максимално. :lol: Него припази ти тамо...шта она ради. :lol: И после сваког тренинга рапорт...:lol: :wink: .
Znam gde je taj teren ;) Da ne igra tamo jedan lik Boris? Mozda svratim ali nisam u formi bas a i nemam ekipu...
A sto ovo trece proredi... Pa to je najbolja fizicka aktivnost :D

Lord of Chaos:
Znam da smo se vec dotakli odredjene grupe misica, ali ne bi bilo lose da imamo jednu temu gde cemo razmenjivati misljenja, programe i slicno. DakleM, pitanje je da li vezbate i kako? Ili ste fizicki aktivni na neki drugi nacin?

evo ozbiljna sam
veznam i to puno.........volim biciklo, veslam , plivam i trcim (nadam se da je ovo tema)
ali nisam jos zadovoljna jer znam da imam mali stomacic koji nece bas tako lako da spadne..................:))))

Lord of Chaos:
Znam da smo se vec dotakli odredjene grupe misica, ali ne bi bilo lose da imamo jednu temu gde cemo razmenjivati misljenja, programe i slicno. DakleM, pitanje je da li vezbate i kako? Ili ste fizicki aktivni na neki drugi nacin?

a jel ovo samo za muske?:D

kako god..8-)
da, vezbam..dva-tri puta nedeljno..vezbe( pogadjate)/-sindi kraford:lol: :lol: :lol: :lol:

sjajno je, prija mi, resava me stresa, poboljsava mi kondiciju i imuni sistem, izgledam bolje, osecam se bolje..
tesko je, posle celog dana jurcanja nterati se na 45 min teskog napora:roll:
pogotovo, ta kucna varijanta, gde si sam..nema drustvo da te zabavlja..lakse je u teretani..i zabavnije..e sad, posto nemam kome da ostavim moje malo pile, ja vezbam kuci..sto je teza varijanta..ali, je apsolutno korisno....
preporucujem!:D

bobba:
evo ozbiljna sam
veznam i to puno.........volim biciklo, veslam , plivam i trcim (nadam se da je ovo tema)
ali nisam jos zadovoljna jer znam da imam mali stomacic koji nece bas tako lako da spadne..................:))))

Radis sve to i dalje imas problem sa stomacicem? Ja sam u shoku. Prilicnom.

Nina2:
Radis sve to i dalje imas problem sa stomacicem? Ja sam u shoku. Prilicnom.

zasto si......izmedju ostalog ja volim i da klopa (i to punoooo bre) ....znaci nije nikakav shok bre........vec vezbam ali i klopam...........+ i - daju stomacic nezadovoljstva.............:)))

Jao sad se setih jedne pesmice:

Vežbati možemo svuda,
svakoga dana il' sata,
Nasamo ili u društvu
mame, tate il' brata...

vežbatimožemosvudasvakogadanaili'sata
nasamoiliudruštvumametateil'brata

bobba:
zasto si......izmedju ostalog ja volim i da klopa (i to punoooo bre) ....znaci nije nikakav shok bre........vec vezbam ali i klopam...........+ i - daju stomacic nezadovoljstva.............:)))

Pa sad..ako samo jednom mesecno vozis bajk, jednom mesecno trcis i jednom mesecno plivas onda me i ne cudi. Ali da sve to radis tokom citavog meseca svakodnevno a da se naravno vezbe smenjuju, ma jedi ti koliko hoces, kilogrami se tope. Mislim, sorry sto sumnjam u tvoju 'teoriju' kao neko ko recimo dosta biciklari (i eto, samo biciklari a gde je sve ono sto si ti navela) i isto tako voli da klopa pa nema stomacica.
Mozda je to neki problem sa metabolizmom ondaK :P

Nina2:
Pa sad..ako samo jednom mesecno vozis bajk, jednom mesecno trcis i jednom mesecno plivas onda me i ne cudi. Ali da sve to radis tokom citavog meseca svakodnevno a da se naravno vezbe smenjuju, ma jedi ti koliko hoces, kilogrami se tope. Mislim, sorry sto sumnjam u tvoju 'teoriju' kao neko ko recimo dosta biciklari (i eto, samo biciklari a gde je sve ono sto si ti navela) i isto tako voli da klopa pa nema stomacica.
Mozda je to neki problem sa metabolizmom ondaK :P

ti nekapiras ocito moj post........ako se spomene rec "Stomacic" to tebe asocira na stomacinu........za mene je to nesto sto nisam zadovoljna...nesto sto se nemoze da vidi golim okom ali JA NISAM ZADOVOLJNA........a ti rasporedi moje aktivnosti onako kako ti hoces ........a ja cu i dalje da radim sta ja hocu i kad ja hocu.....toliko.............:))))

da dodam i ovo : DA JA LAZEM a ti znas bolje od mene........pobedila si

Back