hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
Myok, nisu me ni primili, kazu: nema mesta, probajte dogodine.
A sto pitas? Jesmo li se sreli?
Ovoliko ograniceno razmilsjanje retko vidjam ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Myok, nisu me ni primili, kazu: nema mesta, probajte dogodine.
A sto pitas? Jesmo li se sreli?
e, bez dezodoransa, tiktaka i labela ne izlaze iz kuce
eo, ovaj moj se izbezumi kad je bez labela...![]()
neki nose i olovku za oci i rumenilo...primetila sam. imaju cak i korektore za bubuljice.
Prakticnost niko ne spori.
Samo postavljam pitanje sta se promenilo u glavama od nasih oceva i dedova do nas.
Mozete li zamisliti svog oca ili dedu kako kaci tasnicu preklapacu 10x15cm na rame i vodi porodicu na rucak kod kumova?
Ili musko drustvo pre dvadeset, pedeset godina u Skadarliji, a svaki na ramenu nosi tasnicu.
Ne sporim prakticnost.
Samo, sta je nase oceve sprecavalo da nose jedan praktican ali tradicionalno zenski komad garderobe?
Ili sta nas ne sprecava?
Da li smo se odrekli tradicije zarad "prakticnosti"?
Zasto to nisu ucinili nasi stari?
Sta se promenilo?
Da li su ti "prakticni" kaisevi koji nas stezu nasa namera za obecanim dobrim zivotom u cvrsto utegnutoj Evropi?
Prakticnost niko ne spori.
Samo postavljam pitanje sta se promenilo u glavama od nasih oceva i dedova do nas.
Mozete li zamisliti svog oca ili dedu kako kaci tasnicu preklapacu 10x15cm na rame i vodi porodicu na rucak kod kumova?
Ili musko drustvo pre dvadeset, pedeset godina u Skadarliji, a svaki na ramenu nosi tasnicu.
Ne sporim prakticnost.
Samo, sta je nase oceve sprecavalo da nose jedan praktican ali tradicionalno zenski komad garderobe?
Ili sta nas ne sprecava?
Da li smo se odrekli tradicije zarad "prakticnosti"?
Zasto to nisu ucinili nasi stari?
Sta se promenilo?
Da li su ti "prakticni" kaisevi koji nas stezu nasa namera za obecanim dobrim zivotom u cvrsto utegnutoj Evropi?
Pre pedesetak godina videti zenu sa tasnom znacilo je da je necija