veza sa

Ne, i to nije ni bila veza.. trajalo je sve skupa dva miseca (al je bilo iskustvo). Onda sam skuzila da ima problem.
Jbg, neki dobro sakriju svoje svakodnevne lose gafove.

To je već drugo, ako nisi znala pa skontala. Ja znam devojku koja je bila sa nekim tipom, koji joj je krao iz njene kuće nakit, novac, neke stvari i prodavao, njeni su ludeli, šta sve nisu činili, prijavljivali ga muriji, pišao joj u sobi po tepihu, a ona i dalje sa njim: "ali mama, tata, ja ga volim". Bog mu dade pamet da se predozira i da je sam spasi bede...znam da grozno zvuči, ali tako je.

ako je to ovo shto "imam" onda je super s neke strane ali mislim da nije
a inace nemam, mozda je krenulo ka tome al nikad nije stiglo bas dotle, nego su oni sto su na granici, pre
e samo nemash psih. slucajeve
ajd ako je ovo onda je super sto je pomereno i nocu, tako da kad ne bi toga bilo mislim da bih sad odlepila. al nisam nasamo a ozbiljno jedino da se organizujem
mislim da bi me nervirali obicni, ok mogu kao dodatni? ali nisu oni polusvet to je drugo

Poslednja izmena:
To je već drugo, ako nisi znala pa skontala. Ja znam devojku koja je bila sa nekim tipom, koji joj je krao iz njene kuće nakit, novac, neke stvari i prodavao, njeni su ludeli, šta sve nisu činili, prijavljivali ga muriji, pišao joj u sobi po tepihu, a ona i dalje sa njim: "ali mama, tata, ja ga volim". Bog mu dade pamet da se predozira i da je sam spasi bede...znam da grozno zvuči, ali tako je.

Pa sve to ima svoj psihicki dijalog, on je nju zapravo uvjerio da ne moze naci boljeg dok ju je krao..
Zadovoljio je mrvicama, a i garant oduvik pada na problematicne momke.
Ipak, pozeljeti nekome smrt, a da nije neka pedofilcina oli slican gnjusan qrc nije u redu.
Znam, zvuci licemjerno.:)

pitanje je sta su mrvice, samo se ljudi razlikuju, ona je isto luda ako je bila s njim nije se navukla na neshto, to je neki njen trip valjda
ili te igre medju tim ludacima, spasioci itd

zato sto onda ona mora kad on nije tu da radi na sebi da ne bi radila sto i on i uvek ima opterecenje, neki mozda idu na to

Pa sve to ima svoj psihicki dijalog, on je nju zapravo uvjerio da ne moze naci boljeg dok ju je krao..
Zadovoljio je mrvicama, a i garant oduvik pada na problematicne momke.
Ipak, pozeljeti nekome smrt, a da nije neka pedofilcina oli slican gnjusan qrc nije u redu.
Znam, zvuci licemjerno.:)

.:lol:

EDIT...a sorry nisam lepo pročitao. Mislim kako god, nisu samo pedofili ti kojima sam ja poželeo smrt.

pitanje je sta su mrvice, samo se ljudi razlikuju, ona je isto luda ako je bila s njim nije se navukla na neshto, to je neki njen trip valjda
ili te igre medju tim ludacima, spasioci itd

zato sto onda ona mora kad on nije tu da radi na sebi da ne bi radila sto i on i uvek ima opterecenje, neki mozda idu na to

ma psihologija, e..:)

jednom kad naviknes na cudno obicno je problem
:"obicno" ima tu smrdotina kolko volish
ma lupetam nisam cvecka trenutno nikako

Ustvari da. To je najcesci slucaj zlostavljenih zena.
One svakodnevnu torturu uvedu u svoj plan dana. Znaju da ce dobit batina i uvik ce naci neki opravdani razlog u tome.

Nekima deracina po kuci, bacanje vaza ..pickaranje je normlano. Nekome bi se svit srusija na to. Sve je do navike na koju si navika gledati.

Back