- Poruka
- 5.154
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' to bio tvoj razlog što si trpela nekog takvog?![]()
Ne, i to nije ni bila veza.. trajalo je sve skupa dva miseca (al je bilo iskustvo). Onda sam skuzila da ima problem.
Jbg, neki dobro sakriju svoje svakodnevne lose gafove.
To je već drugo, ako nisi znala pa skontala. Ja znam devojku koja je bila sa nekim tipom, koji joj je krao iz njene kuće nakit, novac, neke stvari i prodavao, njeni su ludeli, šta sve nisu činili, prijavljivali ga muriji, pišao joj u sobi po tepihu, a ona i dalje sa njim: "ali mama, tata, ja ga volim". Bog mu dade pamet da se predozira i da je sam spasi bede...znam da grozno zvuči, ali tako je.
Pa sve to ima svoj psihicki dijalog, on je nju zapravo uvjerio da ne moze naci boljeg dok ju je krao..
Zadovoljio je mrvicama, a i garant oduvik pada na problematicne momke.
Ipak, pozeljeti nekome smrt, a da nije neka pedofilcina oli slican gnjusan qrc nije u redu.
Znam, zvuci licemjerno.![]()
Onda sam ja pedofilčina jer ima dosta onih kojima sam otvoreno poželeo smrt...![]()
.![]()
EDIT...a sorry nisam lepo pročitao. Mislim kako god, nisu samo pedofili ti kojima sam ja poželeo smrt.
pitanje je sta su mrvice, samo se ljudi razlikuju, ona je isto luda ako je bila s njim nije se navukla na neshto, to je neki njen trip valjda
ili te igre medju tim ludacima, spasioci itd
zato sto onda ona mora kad on nije tu da radi na sebi da ne bi radila sto i on i uvek ima opterecenje, neki mozda idu na to
ma psihologija, e..![]()
Ne, ne.. nisi me skonta. Ja sam napisala da bih mogla samo njima pozeljeti smrt. Odmah sad. Svaki dan.
eno sad su izracunali da ima neki gen i nesto u mozgu
Znam, loše sam pročitao. Ispravio sam se gore.
Svaki dan poželim smrt nekom neiživljenom vozaču, jer zbog takvih ginu nedužni. Eto.
ma e, vidila sam kasnije da si editira.
Sto se tice tih veza.. kazu - svaka zena je imala jednu bitangu u svom zivotu.![]()
jednom kad naviknes na cudno obicno je problem
:"obicno" ima tu smrdotina kolko volish
ma lupetam nisam cvecka trenutno nikako