Veza sa...

gost 140825

Veoma poznat
Poruka
12.447
....osobom koja je promenila pol....da li bi vam smetalo?

Sve je vise takvih ljudi oko nas, pa me zanima kako gledate na to.

Poznavala sam devojku koja je sada muskog pola i nisam je videla
posle toga jer je promenila mesto zivljenja.

Meni je bilo zao kada sam cula, jer vise ne postoji ona osoba koju sam ja poznavala...

Mozda je i bila tema...

s njima ne mozes decu to je jedno... ono obicno spajanje celija valjda ne moze mozda nekim putem
a mozda, otkud znam

pa retki su ti ljudi ipak... jedino neko mesto gde se okupljaju

znas kako mora sitan muskarac biti u ramenima i rukama da se ne provali..malo stopalo..oci..usta..glas..dlake..pokreti i hod

za nju valjda nije 100% dokaazno a to sam procitala... ona je bila popularna u tim krugovima, dalijeva drugarica kao on navodno mozda i platio
evo cek http://en.wikipedia.org/wiki/Amanda_Lear

a ona je ziva
Amanda-Lear-I-don-t-like-Disco.jpg
ok ova je uredjena slika i kad je bila mladaj, ima i manje lepih

....osobom koja je promenila pol....da li bi vam smetalo?

Sve je vise takvih ljudi oko nas, pa me zanima kako gledate na to.

Poznavala sam devojku koja je sada muskog pola i nisam je videla
posle toga jer je promenila mesto zivljenja.

Meni je bilo zao kada sam cula, jer vise ne postoji ona osoba koju sam ja poznavala...

Mozda je i bila tema...

ne bih želeo da imam vezu sa osobom koja je promenila pol...
možda ako bu slučajno upao u tu priču s takvom, tj. ako ne bi znao da je bila muškarac koji je promenio pol...ali kad bi saznao ubedačio bi se najstrašnije...
neam pojma...čak ni ne srećem ljude koji su promenili pol, a kamo li da imam nešto prisnije sa takvima...

pretpostavljam da onaj ko se u koži muškarca oseća kao žena (i obrnuto) ima velike probleme sa svojom psihom, velike dileme...šta da radi, da li da promeni, da li da ne promeni, kako će na to da reaguje porodica, prijatelji...sve to ostavlja posledice na mentalno stanje takvog/takve...pa ma kako se on(a) posle medicinskog zahvata osećao dobro u svom novom "ruhu", traume će ostati...i po meni to ne mogu da budu mentalno zdrave osobe...
eto to je još jedan razlog zašto se ne bi bakćao sa takvima...

ma tih transs je neki mali % u populaciji valjda
gejeva je oko 10-15 a ovih toliko
e sad jedino sto se mozda vise odlucuju ovi sto rade pravi seh na eksperimente sa istim polom jer je porodica shit is ve je shit i ide se na senzaciju i rusenje

pretpostavljam da onaj ko se u koži muškarca oseća kao žena (i obrnuto) ima velike probleme sa svojom psihom, velike dileme...šta da radi, da li da promeni, da li da ne promeni, kako će na to da reaguje porodica, prijatelji...sve to ostavlja posledice na mentalno stanje takvog/takve...pa ma kako se on(a) posle medicinskog zahvata osećao dobro u svom novom "ruhu", traume će ostati...i po meni to ne mogu da budu mentalno zdrave osobe...
eto to je još jedan razlog zašto se ne bi bakćao sa takvima...

pa valjda se taj odlucuje ako bas mora, sto bi inace... mozda ima tih nekih pomalo sto vole da se sminkaju, al da se bas trasnformises neces ako ne moras

Back