Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.200
e tupavko moj
ako se ozenis javi se za 10 godina obavezno ovde
da ti kazem
e reko sam ti!
ako se ozenis javi se za 10 godina obavezno ovde
da ti kazem
e reko sam ti!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj u neki drugo zivot jer vaziaha, vidimo se s one strane... doći ću da ti se šlihtam jer si bogati biznismen
Da. Uostalom kao i u svakoj drugoj vezi. Koja se lijepo razvija ali ne postoji i nema nikom garancija da ce to da uspije. Jasno da tu su i djeca i po meni ok da imaju neku spoznaju da ti postojiš. Neznam mozda sam preskočila ili nisi ni napisao kako klinci reaguju na tebe? Dakle tu si negdje motas se i sve lijepo sa njima ali bez nekog punog angažmana.Znači ako sam te dobro razumeo, s' njom treba imati lep odnos al' ne vezivati se toliko planski i odmah a pogotovu ne za njenu decu, pa ako dođe samo od sebe, došlo je? Jel tako?
Znaju me klinci ovako....al' ono, mislim da još ne kapiraju da smo zajedno. Al' ono, ima par nedelja od kako sam upoznao klince....Da. Uostalom kao i u svakoj drugoj vezi. Koja se lijepo razvija ali ne postoji i nema nikom garancija da ce to da uspije. Jasno da tu su i djeca i po meni ok da imaju neku spoznaju da ti postojiš. Neznam mozda sam preskočila ili nisi ni napisao kako klinci reaguju na tebe? Dakle tu si negdje motas se i sve lijepo sa njima ali bez nekog punog angažmana.
Zbog toga nema ni potrebe za žurbom. Družite se, budite u vezi, ok sve ali zasad bez vecih planova dok vam se ne iskristalizuju neke stvari. Pusti vremenu da odradi svoje, da vidiš kako ce se odvijati stvari.
Pre mesec dana sam započeo šemu/kombinaciju s' jednom ženom koja je 8 godina starija od mene i ima dvoje dece iz dva prethodna braka. Ja imam 25 a ona 33 godine. Jedno dete joj ima 7 a drugo 4 godine. Super se slažemo. Vreme koje provodimo zajedno nam je divno a seks je fantastičan. Ja se oko nje jako trudim a od skora vidim da je i ona počela da se sve više trudi oko mene. Stalno smo na granici između šeme i veze. Jedino ne znam kako bi ozbiljna veza fukcionisala jer je 8 godina starija i ima dvoje dece sa dva bivša muža. Plašim se da bi to možda bila prepreka našoj vezi i strah me da uđem u neku ozbiljniju priču s' njom upravo iz tih razloga koje sam naveo. Da li neko od forumaša ima savet kako da se postavim u toj situaciji, kako da se ponašam i šta bi trebalo da radim, imajući u vidu da želim s' njom nešto ozbiljno? Svaki savet bi bio i više nego dobrodošao jer želim da čujem šta mislite.Hvala vam unapred!
![]()
Pa da, najbolje je da te za početak znaju kao maminog prijatelja. Kad malo porastu skontaće.Znaju me klinci ovako....al' ono, mislim da još ne kapiraju da smo zajedno. Al' ono, ima par nedelja od kako sam upoznao klince....
Pa ja se isto vodim tom logikom. Tako sam i ja nekako zamislio da bi bilo OK.Pa da, najbolje je da te za početak znaju kao maminog prijatelja. Kad malo porastu skontaće.
Nekome je net zajebancija, a neko zivi na netu...dakle, pricaj u svoje ime...ljudi koji su u stvarnom problemu ne kerebeče se po krstarici.
nema univerzalnog rešenja za problem bilo koje vrste a naročito nema šablona za rešavanje problema koji napravi ljudsko biće-.
Cak i da se vratim u te godine opet bih se zenio...obicno je naknadna pamet pogresna i unosi novu gresku u zivot...
Ne bih ja ni'š preskakala...,samo se nikad ne bih udavala!
Pamet u životu obično treba, kad je najmanje imamo!Cak i da se vratim u te godine opet bih se zenio...obicno je naknadna pamet pogresna i unosi novu gresku u zivot...
e to usvajamo, makar sto potvrdjuje da naknadna pamet nema svrhe....hahahahaPamet u životu obično treba, kad je najmanje imamo!
Kad omatorimo, treba nam samo zdravlja.
I da se rodimo..., pod srećnom zvezdom, ofc!
Ko je rođen pod srećnom zvezdom, pamet mu ICH i ne treba!e to usvajamo, makar sto potvrdjuje da naknadna pamet nema svrhe....hahahaha
Sreca ima svoja merila....pa se ogleda i u pameti.Ko je rođen pod srećnom zvezdom, pamet mu ICH i ne treba!
Sestro slatka, nit srece, nit u glaviKo je rođen pod srećnom zvezdom, pamet mu ICH i ne treba!
Ostalima je bolje da imaju nešto u glavi!
Nego sta nego du.petom, a vrata zatvaram nogomA ti probaj dupetom kroz život, možda ti se posreći xD
---
@tema metar dana je prekratko za donošenje bilo kakvih zaključaka, i ne treba nepoznati ljudi da ti govore da čuvaš ono gde ti dobro i odlaziš gde nije.
Pa moji pokušaj al' istovremeno i ulazak u celo to iskušenje....
Koja si ti budaletina.Pre mesec dana sam započeo šemu/kombinaciju s' jednom ženom koja je 8 godina starija od mene i ima dvoje dece iz dva prethodna braka. Ja imam 25 a ona 33 godine. Jedno dete joj ima 7 a drugo 4 godine. Super se slažemo. Vreme koje provodimo zajedno nam je divno a seks je fantastičan. Ja se oko nje jako trudim a od skora vidim da je i ona počela da se sve više trudi oko mene. Stalno smo na granici između šeme i veze. Jedino ne znam kako bi ozbiljna veza fukcionisala jer je 8 godina starija i ima dvoje dece sa dva bivša muža. Plašim se da bi to možda bila prepreka našoj vezi i strah me da uđem u neku ozbiljniju priču s' njom upravo iz tih razloga koje sam naveo. Da li neko od forumaša ima savet kako da se postavim u toj situaciji, kako da se ponašam i šta bi trebalo da radim, imajući u vidu da želim s' njom nešto ozbiljno? Svaki savet bi bio i više nego dobrodošao jer želim da čujem šta mislite.Hvala vam unapred!
![]()
Dabogda ti meni ozdravio.Pre mesec dana sam započeo šemu/kombinaciju s' jednom ženom koja je 8 godina starija od mene i ima dvoje dece iz dva prethodna braka. Ja imam 25 a ona 33 godine. Jedno dete joj ima 7 a drugo 4 godine. Super se slažemo. Vreme koje provodimo zajedno nam je divno a seks je fantastičan. Ja se oko nje jako trudim a od skora vidim da je i ona počela da se sve više trudi oko mene. Stalno smo na granici između šeme i veze. Jedino ne znam kako bi ozbiljna veza fukcionisala jer je 8 godina starija i ima dvoje dece sa dva bivša muža. Plašim se da bi to možda bila prepreka našoj vezi i strah me da uđem u neku ozbiljniju priču s' njom upravo iz tih razloga koje sam naveo. Da li neko od forumaša ima savet kako da se postavim u toj situaciji, kako da se ponašam i šta bi trebalo da radim, imajući u vidu da želim s' njom nešto ozbiljno? Svaki savet bi bio i više nego dobrodošao jer želim da čujem šta mislite.Hvala vam unapred!
![]()