Veza sa ženom koja ima dvoje dece

• Začetnik teme Začetnik teme Urper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Urper

Obećava
Poruka
77
Pre mesec dana sam započeo šemu/kombinaciju s' jednom ženom koja je 8 godina starija od mene i ima dvoje dece iz dva prethodna braka. Ja imam 25 a ona 33 godine. Jedno dete joj ima 7 a drugo 4 godine. Super se slažemo. Vreme koje provodimo zajedno nam je divno a seks je fantastičan. Ja se oko nje jako trudim a od skora vidim da je i ona počela da se sve više trudi oko mene. Stalno smo na granici između šeme i veze. Jedino ne znam kako bi ozbiljna veza fukcionisala jer je 8 godina starija i ima dvoje dece sa dva bivša muža. Plašim se da bi to možda bila prepreka našoj vezi i strah me da uđem u neku ozbiljniju priču s' njom upravo iz tih razloga koje sam naveo. Da li neko od forumaša ima savet kako da se postavim u toj situaciji, kako da se ponašam i šta bi trebalo da radim, imajući u vidu da želim s' njom nešto ozbiljno? Svaki savet bi bio i više nego dobrodošao jer želim da čujem šta mislite.:heart: Hvala vam unapred! :)

cartoon-illustration-mother-two-kids-cute-56340124.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
sta ti zelis od vase veze ?

nije ti cudno da ima 33god i decu iz dva razlicita braka (ovo je meni signal da nesto tu nije bas kako treba)

ali moj mozak je pollulud i preopterecen mojim iskustvima :D

radi sta se tebi radi i uzivaj nema saveta za ovako neobicnu situaciju.
Niko na svetu ne moze da ti zabrani da uzivas ili da ti kaze bezai
jer ako je tebi lepo i meni je.
Jos ako dobijete i zajednicku decicu dvoje, troje i volite se sta koga zabole Vas zivot...

Uzivaj i ne teoretisi mnogo, slusaj svoje srce :D

Jasta, vrlo je bitno sta ona hoce....moj savet ti je da se bavis tetom dok ne nadjes nesto bolje i ti tu nemas sta da se trudis....jer ta teta nije za vezu vec samo da uredno koristis zastitu...i to ti da je koristis, a ona kako hoce.

Zasto? Teta ne pravi izbore cak ni zbog dece, ona se zabavlja i dok si interesantan bice tu, cim nadje bolje sutnuce te kao da nisi ni bio tu.

Pre mesec dana sam započeo šemu/kombinaciju s' jednom ženom koja je 8 godina starija od mene i ima dvoje dece iz dva prethodna braka. Ja imam 25 a ona 33 godine. Jedno dete joj ima 7 a drugo 4 godine. Super se slažemo. Vreme koje provodimo zajedno nam je divno a seks je fantastičan. Ja se oko nje jako trudim a od skora vidim da je i ona počela da se sve više trudi oko mene. Stalno smo na granici između šeme i veze. Jedino ne znam kako bi ozbiljna veza fukcionisala jer je 8 godina starija i ima dvoje dece sa dva bivša muža. Plašim se da bi to možda bila prepreka našoj vezi i strah me da uđem u neku ozbiljniju priču s' njom upravo iz tih razloga koje sam naveo. Da li neko od forumaša ima savet kako da se postavim u toj situaciji, kako da se ponašam i šta bi trebalo da radim, imajući u vidu da želim s' njom nešto ozbiljno? Svaki savet bi bio i više nego dobrodošao jer želim da čujem šta mislite.:heart: Hvala vam unapred! :)

Bez uvrede, ali ti si s 25 godina još "dečak" i ne treba ti žena s dvoje dece i dva bivša muža.

Neću da ti savetujem šemu jer bi to lako moglo da preraste u vezu.

Moj savet, prekomplikovano je to i beži da si ne uradiš od života scenario za film ili još bolje sapunicu. :)

Ako bivši muževi ne žele da te umodre od batina nema prepreka vašoj vezi.

Drugo, ako su iole bistri tipovi biće ti zahvalni što čuvaš njihovu decu.
Deca su slatka ona ne bi trebalo da budu prepreka.
znam iz iskustva da deca nisu prepreka.

sta ti zelis od vase veze ?

nije ti cudno da ima 33god i decu iz dva razlicita braka (ovo je meni signal da nesto tu nije bas kako treba)

ali moj mozak je pollulud i preopterecen mojim iskustvima :D

radi sta se tebi radi i uzivaj nema saveta za ovako neobicnu situaciju.
Niko na svetu ne moze da ti zabrani da uzivas ili da ti kaze bezai
jer ako je tebi lepo i meni je.
Jos ako dobijete i zajednicku decicu dvoje, troje i volite se sta koga zabole Vas zivot...

Uzivaj i ne teoretisi mnogo, slusaj svoje srce :D
Pa želim da se ta šema pretvori u nešto ozbiljno al' se sve plašim da načinim taj korak, al' zaista želim....

Ako hoćeš kombinaciju, nema potrebe da se trudiš i vaš odnos treba da se svede na sex.
Ako hoćeš ozbiljnu vezu, raščisti sa svojim predrasudama. Deca ne smeju da budu prepreka. Važnije je kako oboje vidite budućnost. Da li oboje želite zajednički život/brak i zajedničku decu?
O braku mi je još rano da razmišljam al' bih svakako vezu. Jer pazi, kapiram da ni ona ne traži brak. Dosta joj je brakova a i ostvarena je žena kad je u pitanju potomstvo kao i siguran posao. To je bar dobro, što ne treba da razmišljam o braku, al' neka ozbiljna veza uvek može.

Jasta, vrlo je bitno sta ona hoce....moj savet ti je da se bavis tetom dok ne nadjes nesto bolje i ti tu nemas sta da se trudis....jer ta teta nije za vezu vec samo da uredno koristis zastitu...i to ti da je koristis, a ona kako hoce.

Zasto? Teta ne pravi izbore cak ni zbog dece, ona se zabavlja i dok si interesantan bice tu, cim nadje bolje sutnuce te kao da nisi ni bio tu.
A si siguran da je to tako? Možda čak i ona posle loših izbora koje je do sad pravila konačno želi da nađe pravog muškarca i da sa njim krene ozbiljnije nego s' bilo kim ranije....

Back