Veza sa razvedenom ženom

pa nije kao, čovek se pojede živ nije mu lako

nisu svi muškarci samo turi vadi ima i nas obzirnih i finih, eto npr..taj moj drug..

ma njima odogvara takvo stanje oboma...ona ne prekida, jer ne zna dal ce da nadje novog ebaca, on ne prekida, jer ne zna ni on dal ce neku novu da nadje, tako finu i diskretnu koja mu ne pravi pyzdarije i sedi u svom cosku. :lol:

da ti je ona prijateljica rekla bih ti da prekine sa njim, a ne da lije suze...a ima ljudi koji vole eto tako tu neku filmsku ljubav, pa kao na filmu upadaju u neku patetiku, pa zanos, uspon, pa pad sta li vec. znas neko ne oseca da je zaljubljen, ako tu ne puca kao u ratu.

pa naravno da treba da menja postavku, jer ocigledno on nece da se razvodi, a nece ni da prekine sa njom i tu i tamo kao ima neke ispade grize savesti. zato ja i rekoh zivot te veze zavisi od nje.
ma ko ih iebe dva metiljavka pa stvarno. ona bi ladno mogla razhebati tu parodiju od njegovog braka, a kad nestane magija zabranjenog voca brzo bi ga pedalirala i krenula dalje, bez repova roslosti gorke :zcepanje:

ma ko ih iebe dva metiljavka pa stvarno. ona bi ladno mogla razhebati tu parodiju od njegovog braka, a kad nestane magija zabranjenog voca brzo bi ga pedalirala i krenula dalje, bez repova roslosti gorke :zcepanje:

ma neko ne vidi da je zaljubljen dok ne napravi dramu. i sto je najcrnje nasli se dvoje koji vole dramu. :lol:

- - - - - - - - - -

film bre ljudi.....titanik, gordost i predrasude, sibirski berberin. e ybg..ja vise ljubavnih ne mogu da se setim, vise od ta tri nisam ni gledala. :lol:

ma njima odogvara takvo stanje oboma...ona ne prekida, jer ne zna dal ce da nadje novog ebaca, on ne prekida, jer ne zna ni on dal ce neku novu da nadje, tako finu i diskretnu koja mu ne pravi pyzdarije i sedi u svom cosku. :lol:

da ti je ona prijateljica rekla bih ti da prekine sa njim, a ne da lije suze...a ima ljudi koji vole eto tako tu neku filmsku ljubav, pa kao na filmu upadaju u neku patetiku, pa zanos, uspon, pa pad sta li vec. znas neko ne oseca da je zaljubljen, ako tu ne puca kao u ratu.

e da je sve tako racionalno..
racionalno unašem biću igra tek mali deo
svi imamo jedan oooogroman drugi deo koji..aj bolje da ne khenjam ima da mi se nakače Tuki i Gotika..pupu

- - - - - - - - - -

ma neko ne vidi da je zaljubljen dok ne napravi dramu. i sto je najcrnje nasli se dvoje koji vole dramu. :lol:

da jbt

al zato marvel comics..e tu vec mogu da udjem u dublju analizu kad tor mahne cekicem, a loki napravi magiju i otvori se druga dimenzija i dodju mracni vilenjaci, a onda uleti magneto pa pocne da drma zemljino jezgro, a profesor pokusava da ga ubedi da je magneto dobar u sustini. :lol:

e da je sve tako racionalno..
racionalno unašem biću igra tek mali deo
svi imamo jedan oooogroman drugi deo koji..aj bolje da ne khenjam ima da mi se nakače Tuki i Gotika..pupu

- - - - - - - - - -

da jbt

znam ja da nije sve racionalno..ali ja licno nisma upletena u dogadjaje izmedju tvog prijatelja i njegove ljubavnice i normalno je da ce racio biti iznad emocija. a sta sma ja iracionalnih stavri uradila, to je vec druga prica i nebitna za 4um.

Bambi, mnogo si osetljiva zeno pa ovo je forum. Ako banujes svakog ko ti se ne svidja ima da ti bude strasno dosadno. Pokusaj da budes malo rezistentnija na tudje misljenje.

Evo, ti i ja ne delimo isto misljenje, pa ne mislim da te stavim na ignore listu.
Sinoc gledam svoj profil i vidim nekakvu statistiku...jos uvek imam najveci broj postova na politici. Odatle sam i dosla na druge pdf-e. E sad mozes samo da zamislis koliko sam se na politici slagala sa bilo kime. Cast izuzetcima. Videh pre neki dan Rayelu i setih se nje sa politike. Sa njom se tamo nisam cerupala. :)

Ma za Zoroa ce da me prodje ljutnja, znam sebe. Bitna je razlika izmedju njega i M. M je opasan sajko. Tu se vec nista nece promeniti.

Super je njoj...zena ga opere, opegla, oceslja...i on tako fin namirisan i napudran dodje kod ljubavnice. Da treba ona da ga glanca, davno bi ga sutnula. :lol:

A i nije im dosadno. ;)
Svo to skrivanje, tajnovitost, nereseno pitanje veze, izmesane emocije sa svim pratecim oscilacijama, njegova dominacija nad njom, ali i njena nad njim, samo drugacija - sve to odrzava vatru da gori. Nekad jace, nekad slabije, ali gori.
Da ga je otvoreno pritisla zeljama i ocekivanjima, vec bi ga oterala.
Ovako su kao dva nesretnika izbacena na nepoznatu obalu.

Evo, ti i ja ne delimo isto misljenje, pa ne mislim da te stavim na ignore listu.
Sinoc gledam svoj profil i vidim nekakvu statistiku...jos uvek imam najveci broj postova na politici. Odatle sam i dosla na druge pdf-e. E sad mozes samo da zamislis koliko sam se na politici slagala sa bilo kime. Cast izuzetcima. Videh pre neki dan Rayelu i setih se nje sa politike. Sa njom se tamo nisam cerupala. :)

Ma za Zoroa ce da me prodje ljutnja, znam sebe. Bitna je razlika izmedju njega i M. M je opasan sajko. Tu se vec nista nece promeniti.

pa ono jeste i vi koji se klonirate, a ne predstavljate se ste normalni, al normalni po merilima foruma. :lol:

A i nije im dosadno. ;)
Svo to skrivanje, tajnovitost, nereseno pitanje veze, izmesane emocije sa svim pratecim oscilacijama, njegova dominacija nad njom, ali i njena nad njim, samo drugacija - sve to odrzava vatru da gori. Nekad jace, nekad slabije, ali gori.
Da ga je otvoreno pritisla zeljama i ocekivanjima, vec bi ga oterala.
Ovako su kao dva nesretnika izbacena na nepoznatu obalu.

Ma koja zena ne zna kad joj muz svrlja?! Radi se samo o tome kako ona gleda na to, pa se tako i ponasa. I ako ce neko da razresi takvu pricu, bice to ona, kad najmanje ocekuje ovo dvoje sto gugucu u tajnosti.

Ma koja zena ne zna kad joj muz svrlja?! Radi se samo o tome kako ona gleda na to, pa se tako i ponasa. I ako ce neko da razresi takvu pricu, bice to ona, kad najmanje ocekuje ovo dvoje sto gugucu u tajnosti.

Ja se tesim mislju da bih verovatno primetila, ali ko zna. Mozda i ne bih.
Mozda zena i zna, ali tolerise sve to. Cuti, jer i njoj tako odgovara.

Znas da sam razmisljala o tome da li bih mogla oprostiti prevaru. I prva reakcija je da ne bih. Ali posle kad razmislim...hmm...ljubav je tako zajebana stvar.
Ne znam. I nadam se da nikada necu biti u situaciji da o tome moram odlucivati...razumom, emocijama, bilo kako.

- - - - - - - - - -

pa ono jeste i vi koji se klonirate, a ne predstavljate se ste normalni, al normalni po merilima foruma. :lol:

Kloniracu te ja po glavuci, bezobraznice jedna... :)

Ja se tesim mislju da bih verovatno primetila, ali ko zna. Mozda i ne bih.
Mozda zena i zna, ali tolerise sve to. Cuti, jer i njoj tako odgovara.

Znas da sam razmisljala o tome da li bih mogla oprostiti prevaru. I prva reakcija je da ne bih. Ali posle kad razmislim...hmm...ljubav je tako zajebana stvar.
Ne znam. I nadam se da nikada necu biti u situaciji da o tome moram odlucivati...razumom, emocijama, bilo kako.

Ja ne bih...jer ne umem da oprostim i ne umem da zivim sa tim.

mjok bre, žena mu je totalno anti balkan wife.
Msm nije domaćica tip, više umetnica.
On si sam pegla i pere i seče nokte i sve..
...eto, srecnik, mora da trazi domacicu na drugom mestu. :lol:

Back