Veza sa razvedenom ženom

pneznam sad..možda ako je bila greška u koracima
ja znam tačno šta pričam

Mozak nećemo da dovodimo u pitanje, kažeš..i to treba da znaš šta? Da mozak ima šta da uči sa jednom istom ženom?

Ja sam interesantan znati šta bi izvolela reći na tu temu

ali zamisli sad ovo:
umesto sa svojim mužičem, ti večeras legneš sa mnom u krevet.
Čisto eksperimenta radi

Možeš li da pretpostaviš nivo uzbudženja (prijatnog, neprijatnog svejedno) koji bi se desio nama
i možeš li da ga uporediš sa nivoom uzbudženja kojeg ćeš imati kada svakako legneš onako kako spavate svako veče

da li bi stavila naše mozgove na skener čisto da uporedimo ? :D

hahaha....pa tvoja teorija bi mozda i imala smisla kad bi i meni "stanovao" mozak tamo gde i tebi. :lol:
I ako se ne varam ti si ono pominjao ovcice...pa sto ih je vise na broju, to raznolikije uzbudzenje, sto bi rizikovao da ti skener pokaze da si se zaljubio. :mrgreen:

p.s. zamisljanje nije zabranjeno forumskim pravilnikom, samo uci. :lol:

hahaha....pa tvoja teorija bi mozda i imala smisla kad bi i meni "stanovao" mozak tamo gde i tebi. :lol:
I ako se ne varam ti si ono pominjao ovcice...pa sto ih je vise na broju, to raznolikije uzbudzenje, sto bi rizikovao da ti skener pokaze da si se zaljubio. :mrgreen:

p.s. zamisljanje nije zabranjeno forumskim pravilnikom, samo uci. :lol:

naravno da su muški i ženski mozak različiti
ali ni tvoj nije imun na "novo"

ko da ja ne bih voleo da budem ograničen i srećan?
ovako šta ću, moram da učim..i učim..

ja sam ukapirala da se radi o istoj zeni na onoj temi o poklonu i na ovoj ovde. dakle zoro ima frendicu koja mu se popela na q quqajuci kako q nema, a onda malo kasnije iskoci da ona zapravo ima q, al zauzet...sto je zoroa navelo da joj kupi poklon kako bi i on dobio parce rodjendanske torte koje mesi razvedena domacica. :lol:

i sad mi treba da izaberemo poklon.

ja sam ukapirala da se radi o istoj zeni na onoj temi o poklonu i na ovoj ovde. dakle zoro ima frendicu koja mu se popela na q quqajuci kako q nema, a onda malo kasnije iskoci da ona zapravo ima q, al zauzet...sto je zoroa navelo da joj kupi poklon kako bi i on dobio parce rodjendanske torte koje mesi razvedena domacica. :lol:

nije ista žena
prva je veza moga prijatelja
druga je moja prijateljica koja nema veze sa prvom.

koji ste vi šerloci jbt..

- - - - - - - - - -

Ono istina, kad si neograniceno nesrecan i ne znas odakle da pocnes da ucis, a godine gazeeee. :(

tako je, da

nije ista žena
prva je veza moga prijatelja
druga je moja prijateljica koja nema veze sa prvom.

koji ste vi šerloci jbt..

- - - - - - - - - -

tako je, da

koji serlok..draguljce. :lol:

The_Mumbly_Cartoon_Show_TV_Series-349001264-larg.jpg

- - - - - - - - - -

aj da odgovorim na temu, ako je tako kako kazes...dakle, ja takvu situaciju ne mogu da zamislim da potraje, ja sam toliko, ebeno sebicna da bih na kraju gledala samo svoje doope i prekinula tu vezu.

- - - - - - - - - -

on se tu u stvari nista i ne pita, bice kako ona odluci.

Ja sam ukapirao da on laže i izmišlja.Neće ribu, neće tortu, nevin je sa 50 godina...šta još?

Back