Veza sa razvedenom ženom

@bambina
ko sto ti ne mozes nikog ubediti u iskrenost svog nastupa...potrudi se da ti poverujemo jer si u koliziji sama sa svojim postupcima... eo zoro expert za klonove ce te nauciti kako se obesmisli pitanje klona :lol:

Izvini sad mi je logicno da te pitam koliko imas godina pa ti je potrebno da zivis u bajci. Pa sta ako jeste ili nije tvoj tata varao tvoju mamu?

On je tvoj otac onoliko koliko je dobar prema tebi i koliko te je podizao i vaspitavao.

Kakve to veze ima s tim da li je je varao ili ne?

Evo ja nepozvana da se umešam. Na drugom pdf-u je pominjala tatu za kog je vezuju veoma jaka osećanja, pa nek je i idealizacija koja brani od zaborava. Nije tema koju neko sa strane treba da dira. Ako želiš dokazati poentu može to malo finije, ne pravo tamo gde su jake emocije kao prstom u oko, pa da se čudimo što je neko pao u vatru.

To bi bilo zanimljivo.
A zasto - eee, to ce ti se samo kasti kad to budes pokusao.
zato i ne pokusavam... nikad, kod mene ti je sve na tanjiru pa kusaj ako si pozvana il mrs od stola ako nisi :lol:

- - - - - - - - - -

Evo ja nepozvana da se umešam. Na drugom pdf-u je pominjala tatu za kog je vezuju veoma jaka osećanja, pa nek je i idealizacija koja brani od zaborava. Nije tema koju neko sa strane treba da dira. Ako želiš dokazati poentu može to malo finije, ne pravo tamo gde su jake emocije kao prstom u oko, pa da se čudimo što je neko pao u vatru.

to je tvoja i zorova projekcija :roll:

neko moje misljenje ili stav je upravo ono sto sam izneo da u prevari svi gube a zena i ljubavnica najvise... da bi shvatili sustinu ovakvih rasomona tipa drz daj drz ne daj uvek moramo poci od razloga zasto se neko razveo i zasto neko vara
a to nas vrli ranjeni kolega je svesno sakrio da bi prica bila tuzna na jednu stranu... a zivot je uvek tuzan na obe

To si potpuno u pravu, sve zavisi ali kako je jedan moj rodjak Nice rekao, lose dolazi od straha, strah od slaboti, a ono sto je dobro dolazi od snage.
Dakle slabi ljudi, slabog karaktera, slabog intelekta i tako dalje uvek nalaze neki nacin da zadrze ulogu zrtve bilo da su svaler koji je nesrecan u braku, zena koja trpi muza svalera jer je svetica, neka zena iz uvodnog posta koja pokusava da izmanipulise kako bi nahvatala muzjaka da joj nosi kese s pijace da ne ostane neuparena... sve je to slabost, neiskrenost, laz, prevara, glumatanje zivota.

Pretis hakiranjem. Izvoli, probaj. Obraduj mi muza. To je njegov reon :)

- - - - - - - - - -

Hvala. :heart:

To si potpuno u pravu, sve zavisi ali kako je jedan moj rodjak Nice rekao, lose dolazi od straha, strah od slaboti, a ono sto je dobro dolazi od snage.
Dakle slabi ljudi, slabog karaktera, slabog intelekta i tako dalje uvek nalaze neki nacin da zadrze ulogu zrtve bilo da su svaler koji je nesrecan u braku, zena koja trpi muza svalera jer je svetica, neka zena iz uvodnog posta koja pokusava da izmanipulise kako bi nahvatala muzjaka da joj nosi kese s pijace da ne ostane neuparena... sve je to slabost, neiskrenost, laz, prevara, glumatanje zivota.

veruj da u ovakvim pricams slabosti ima samo kad se nema one stvari a tu je zoro jedino bio iskren jer pretpostavljam kako nekog limitiranog po eq to moze da pogodi... zato i moja reakcija jer sam uvek ba strani slabijih pa makar to bile i zene u haosu kojih mi je pun q

- - - - - - - - - -

i ja tebi :heart:

- - - - - - - - - -

:pop:
ova pocepana na osamnest strana :rotf:

A tema, šta znam... Čovek treba da zna kad da prikoči. Dozvoliti sebi da bez zadrške uđeš u priču u kojoj će vrlo verovatno neko biti povređen i onda čekati, čekati i čekati da to ipak na kraju ne budeš ti, već neko drugi, pri čemu nemaš kapacitete da se nosiš sa tim, nego sve negde na pola puta... Kamikazno, nema šta.

A tema, šta znam... Čovek treba da zna kad da prikoči. Dozvoliti sebi da bez zadrške uđeš u priču u kojoj će vrlo verovatno neko biti povređen i onda čekati, čekati i čekati da to ipak na kraju ne budeš ti, već neko drugi, pri čemu nemaš kapacitete da se nosiš sa tim, nego sve negde na pola puta... Kamikazno, nema šta.
:jede:

- - - - - - - - - -

donela mi zorova zena rucak :lol:

pricu je inicurao idiot javno i svako ima pravo u nju da udje i pise dok vinovnici price ne skontaju da su se zaebali provocirajuci okolinu svojim onanijama pa temu zatvore... tako je na forumima niko ne ide iza nekoga i ***** o njemu bez da taj sam nije prvo kenjo po sebi i trazio misljenje... znaci ne mozemo ih mi namazati gownima onoliko kolko su to uradili sami glumatajuci to sto pokusavaju

- - - - - - - - - -

ako gresim isprojektuj mi gde :lol:

Sta ti pises?

Pa ako bude tema o stetnosti pusenja da je zatvorimo jer je neciji pok tata pusio, a u uspomene ne sme da se dira.
I nisam ja spomenula njene roditelje nego ona i to ovde gde su svi sa strane pozvani da komentarisu jer je to poenta foruma.

Druga stvar je to sto ja ne pratim sve forumase da bih znala kome su gde jake emocije samo sam videla nelogicnost u tome sto je napisala pa sam prokomentarisala.

I ja padam u vatru kad me neko iznervira ali ako necu da cujem tudje misljenje nego samo svoje onda cu da pisem dnevnik, a ne po forumu...hvala, dovidjenja.

Zoro je i isprovocirao, nisi ispratio, a posle je upala u makazice dva egoma... brilijantna forumaša sa nezgodnim prekidačima. :lol:

zoro se nalupetao jer zoro ume da maskira identitet o kome pishe al zoro nije namerno maskirao tako da se ovde ne vodi prica o tome ko je koga i sto vise ne i dal pise za platu ili ne, vec krucijalno zasto... piso je on na filozofiji ranije pa bio naduvan zbog slicnih proseravanja...

Sta ti pises?

Pa ako bude tema o stetnosti pusenja da je zatvorimo jer je neciji pok tata pusio, a u uspomene ne sme da se dira.
I nisam ja spomenula njene roditelje nego ona i to ovde gde su svi sa strane pozvani da komentarisu jer je to poenta foruma.

Druga stvar je to sto ja ne pratim sve forumase da bih znala kome su gde jake emocije samo sam videla nelogicnost u tome sto je napisala pa sam prokomentarisala.

I ja padam u vatru kad me neko iznervira ali ako necu da cujem tudje misljenje nego samo svoje onda cu da pisem dnevnik, a ne po forumu...hvala, dovidjenja.

Pričam o onome što je bilo, nije se odnosilo na tebe, mada sam kasnije svatila da bi mogla pogrešno da shvatiš. Ja rekoh da vežem celinu jer sam čitala njene postove.

@ M
Ja i dalje ne razumem u cemu je problem?
Juce je Zoro napravio, za mene, neprikladnu paralelu izmedju Göbbelsa i mog tate. A kako se vatra u vulkanu tada digla do vrha, ali ga ne i presla, do eksplozije je doslo na drugom postu i temi, jer sam i tu pisala o braku imajuci u vidu (ponajvise) brak mojih roditelja.
16.jula ce biti godinu dana kako je tata umro od karcinoma pluca.

Cak i da sam po necijim merilima planula bez razloga i bila preosetljiva, nepravedna, bilo sta - to me nikako ne cini ni Zorovom ljubavnicom, niti njegovim alteregom, niti klonom. Ti si se toliko istripovao da je to strava. Toliko da mi pretis hakiranjem.

U cemu je pravi problem? Javio si mi se juce da me pitas da li sam PerfectOne. Rekla sam ti lepo da nisam i iskljucila pp opciju. Ne zbog tebe, vec zato sto mi se ne prica privatno. To uopste nisi trebao da dozivis licno. Da li je to razlog zasto me sada razvlacis po forumu?

Pričam o onome što je bilo, nije se odnosilo na tebe, mada sam kasnije svatila da bi mogla pogrešno da shvatiš. Ja rekoh da vežem celinu jer sam čitala njene postove.

Jaooo, mala digresija, ja sad tek vidim da tebi nik nije kisobran :lol: ovo je verovatno skraceno od Branka...

- - - - - - - - - -

@ M
Juce je Zoro napravio, za mene, neprikladnu paralelu izmedju Göbbelsa i mog tate. A kako se vatra u vulkanu tada digla do vrha, ali ga ne i presla, do eksplozije je doslo na drugom postu i temi, jer sam i tu pisala o braku imajuci u vidu (ponajvise) brak mojih roditelja.

Cak i da sam po necijim merilima planula bez razloga i bila preosetljiva, nepravedna, bilo sta - to me nikako ne cini ni Zorovom ljubavnicom, niti njegovim alteregom, niti klonom. Ti si se toliko istripovao da je to strava. Toliko da mi pretis hakiranjem.

U cemu je pravi problem? Javio si mi se juce da me pitas da li sam PerfectOne. Rekla sam ti lepo da nisam i iskljucila pp opciju. Ne zbog tebe, vec zato sto mi se ne prica privatno. To uopste nisi trebao da dozivis licno. Da li je to razlog zasto me sada razvlacis po forumu?

Ako jesi Perfektna, da znas da mi nedostajes i vrati se na forum u svom prirodnom obliku. Fajt nije fajt bez tebe. Ljubim te puno :)

- - - - - - - - - -

Zoro je i isprovocirao, nisi ispratio, a posle je upala u makazice dva egoma... brilijantna forumaša sa nezgodnim prekidačima. :lol:

Ti to na mene mislis da sam egomanijak ili na M? Nisam pratila celu temu.

Ako jesi Perfektna, da znas da mi nedostajes i vrati se na forum u svom prirodnom obliku. Fajt nije fajt bez tebe. Ljubim te puno :)

A nisam Perfektna. I meni je bila simpaticna. Bas-bas. :) Srele smo se kratko na Psihologiji. Cak se ispostavilo da i rodjendan imamo istog dana. Samo sto je ona nesto starija. Mozda iz svega toga toliki nesporazum.
I ja bih volela da se vrati. :) Javila mi se na reputaciju oko rodjendana i samo odjednom nestala. Ne znam zasto.

Ja ni ne zivim u Srbiji, niti na teritoriji bivse YU.
Stvarno cu morati da zamolim admine da rese ovo pitanje, jer izgleda da necu moci normalno da pisem da mi neko ne uleti sa optuzbom da sam klon.

@ M

normalno da sam te pitao ja sam kulturan covek i uvek pitam svakoga da nije neko koga postujem i necu da ga naduvam samo zbog njegove zaebancije.
pisto si rekla da nisi a pisala si jel znamo o cemu sve posle je plod samo tvoje krivice i nedoslednosti u nastupu i pojavi kako rece slucajnoj iz 2012 :hahaha:

Jaooo, mala digresija, ja sad tek vidim da tebi nik nije kisobran :lol: ovo je verovatno skraceno od Branka...

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ti to na mene mislis da sam egomanijak ili na M? Nisam pratila celu temu.

Brankich mi je bio prethodni nalog, pa zato. :)
Marlon i Zoro. :)
A Perfektna će se valjda vratiti, banovana je samo, verovatno na svoj zahtev.

@bambi
nisam te ja zaebavao kokosko zbog smrti oca nego dileja kome trepces i posle toga a ovde glumatas neku posvadjanost. bila slicna situacija sa mojom majkom ovde al moja reakciha je bila da sam na pola godine bio udaljen bas zbog maltene istih induvidua koje su tu gownariju napravili... ti nis banovana on nije, moja tema o yebarniku trolovana dok sam bio idsutan inaa prvi nagovestaj sta cu o vama da napisem cap... ti si se svrstala a ne ja tako da pali sa svojim licemerjem.

- - - - - - - - - -

Brankich mi je bio prethodni nalog, pa zato. :)
Marlon i Zoro. :)
A Perfektna će se valjda vratiti, banovana je samo, verovatno na svoj zahtev.

ako je pametna nece :lol:

- - - - - - - - - -

A nisam Perfektna. I meni je bila simpaticna. Bas-bas. :) Srele smo se kratko na Psihologiji. Cak se ispostavilo da i rodjendan imamo istog dana. Samo sto je ona nesto starija. Mozda iz svega toga toliki nesporazum.
I ja bih volela da se vrati. :) Javila mi se na reputaciju oko rodjendana i samo odjednom nestala. Ne znam zasto.

Ja ni ne zivim u Srbiji, niti na teritoriji bivse YU.
Stvarno cu morati da zamolim admine da rese ovo pitanje, jer izgleda da necu moci normalno da pisem da mi neko ne uleti sa optuzbom da sam klon.
pisi bre koj ti brani sam ti nes zabranio ja ili bilo ko?al ne kmechi u srbiji sa teritorije bivse sfrj eu ili usa :lol:

@bambi
nisam te ja zaebavao kokosko zbog smrti oca nego dileja kome trepces i posle toga a ovde glumatas neku posvadjanost. bila slicna situacija sa mojom majkom ovde al moja reakciha je bila da sam na pola godine bio udaljen bas zbog maltene istih induvidua koje su tu gownariju napravili... ti nis banovana on nije, moja tema o yebarniku trolovana dok sam bio idsutan inaa prvi nagovestaj sta cu o vama da napisem cap... ti si se svrstala a ne ja tako da pali sa svojim licemerjem.

Ja tebe pod milim bogom nista ne razumem. Ali vidim da nisi sav svoj.

I ode i ti na ignore listu.

Jbt koji crnjaci od ljudi...

Ja tebe pod milim bogom nista ne razumem. Ali vidim da nisi sav svoj.

I ode i ti na ignore listu.

Jbt koji crnjaci od ljudi...

super :))
znachi da sam u pravu...

p.s.nem da viris pliz ako me neko citira :))

- - - - - - - - - -

ja predlazem prvo knjigu, pamukov novi zivot i ferero roshe ono zwolf komada plus jedan bejlis pa kad place da zna bre zasto place a ne vako jeftino ko kod zoroa

Back