Veza koja je šokirala svet: Popularni kineski pevač (24) u vezi s devojčicom (12)

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Bizarna veza između kineske pop zvezde Džanga Mujia (24) i 12-godišnje devojčice Akame Miki, izazvala ogromno interesovanje u kineskim društvenim medijima.

Kinesku javnost šokirao je podatak kada su kineska pop-zvezda, 24-godišnji Zhang Muyi i kanadski dečji model 12-godišnja Akama Miki javnosti objavili da su već godinu dana u vezi. Njih dvoje na Weibu, kineskoj verziji Twittera, objavljuju zajedničke fotografije i međusobno razmenjuju ljubavne poruke.

Ova bizarna veza između izazvala je ogroman interes u kineskim društvenim medijima.

Zhang Muyi ne krije svoje osećanja prema maloj Miki, a razmena verbalnih nežnosti neobičnog para odvija se preko Weiba.

Sve je više i njihovih zajedničkih fotografija, na kojima snimaju u studiju, dodirujući se kažiprstima, što simbolizira poljubac. Kada nisu zajedno, jedno drugome šalju poruke prepune ljubavne čežnje.

''Čekaj dok ne budem dovoljno odrasla da se udam za tebe, a onda ću ti reći da'', napisala je Miki na Muyijevom profilu, na što joj je on odgovorio: ''Jedva čekam da prođu ta tvoja četiri rođendana, brojim svaki dan.''

http://www.smedia.rs/vesti/vest/100...ni-pevac-24-u-vezi-s-devojcicom-12-VIDEO.html

a budala, pored tolke pičetine on našao dete :lol:

Razlika kao takva u godinama nije strašna ( da su neke 30, 40...), ali strašno je što je on pedofil, pa kada i odrobija-još će biti opasnost za okolinu.

Pedofilom ga možeš zvati ako ima nekoliko ovakvih slučajeva kao recimo ona američka učiteljica što je obljubila školsko odeljenje namerno drogiranih dečaka istog uzrasta poput ove Kineskinje a forumaši navijali za učiteljicu(??? pedofili valjda i sami)

Postoji solidan boj mentola po kojima silovati muško - nema veze

Za sada je gospodin Kinez u "sivoj zoni" - nema seksa tako da za "vaginalnu pravdu" nema mesta

Samo što je devojčica svojom voljom zaljubljena u njega i ništa čudno jer takvih primera ima u Srbiji na hiljade pa se ne diže buka oko toga.
Opet, devojčice rano ulaze u sexualne odnose sa svojim vršnjacima i zatrudne već sa 13, 14 ili 15 godina ( i onda se to ne smatra pedofilijom nego dečijom igrom i šta ti ja znam glupostima kojim pravdaju maloletnički sex )
O abortusima na hiljade po Srbiji, da i ne pričam

Zašto me je osoblje Google-ta kontaktiralo svojevremeno:

- za posedovanje materijala sa tudjom nagom decom možete krivično odgovarati?

1) Ako posedujete materijal sa genitalnim sakaćenjem gole dece koja vrište dok ih odrasli drže za ruke i noge e to je verski razlog i nema sankcija
2) Crtani stripovi sa pedofilskim činom ne podležu krivičnim sankcijama ni u jednoj državi jer predstavljaju autorsku maštu (poput mašte o vanzemalcima ili o robotu iz budućnosti koji juri saru o konor da se ne prca pa da ne rodi onog malog)

Idiotski zar ne?

Samo što je devojčica svojom voljom zaljubljena u njega i ništa čudno jer takvih primera ima u Srbiji na hiljade pa se ne diže buka oko toga.
Opet, devojčice rano ulaze u sexualne odnose sa svojim vršnjacima i zatrudne već sa 13, 14 ili 15 godina ( i onda se to ne smatra pedofilijom nego dečijom igrom i šta ti ja znam glupostima kojim pravdaju maloletnički sex )

Devojčice ulaze u odnos a dečaci ne ulaze?

Koja igra reči...

Sa 12 godina devojčice malo više o tome nego dečaci a ove ženturače to dobro znaju, em imamo loptu em imamo igračku
Dakle ni jedan dečak nije to radio da ga drugarica nije nagovorila jer inače vrište kako ih neko uznemirava :ljutko:

Zašto me je osoblje Google-ta kontaktiralo svojevremeno:

- za posedovanje materijala sa tudjom nagom decom možete krivično odgovarati?

1) Ako posedujete materijal sa genitalnim sakaćenjem gole dece koja vrište dok ih odrasli drže za ruke i noge e to je verski razlog i nema sankcija
2) Crtani stripovi sa pedofilskim činom ne podležu krivičnim sankcijama ni u jednoj državi jer predstavljaju autorsku maštu (poput mašte o vanzemalcima ili o robotu iz budućnosti koji juri saru o konor da se ne prca pa da ne rodi onog malog)

Idiotski zar ne?

ideš ti u tvorza na duži period :per:

Pedofilom ga možeš zvati ako ima nekoliko ovakvih slučajeva kao recimo ona američka učiteljica što je obljubila školsko odeljenje namerno drogiranih dečaka istog uzrasta poput ove Kineskinje a forumaši navijali za učiteljicu(??? pedofili valjda i sami)

Postoji solidan boj mentola po kojima silovati muško - nema veze

Za sada je gospodin Kinez u "sivoj zoni" - nema seksa tako da za "vaginalnu pravdu" nema mesta

Ne znam ko je držao stranu tičerki, ako đacima, iznosim svoj stav, koji uglavnom ne spada u većinski. Naravno da je pomenuta poremećena.
Nije u sivoj zoni, jer je zavodi. O tome su trebali Kinezi da misle, tj sav svet, ako se žmuri na te takozvane ,,igre"

ideš ti u tvorza na duži period :per:

samo sam ih pitao za njihove sadržaje na Google Youtube servisu povodom jevrejskih manijaka

Koliko hodža iz Novog Pazara ode na robiju za Prvo evropsko JAVNO SAKAĆENJE? (na suze i vrištanje dečaka)
A Pahomije opet dobio čin...

Lepu nam poruku šalju ženske sudije koje sude samo za silovane PUNOLETNE žene

Ja bih sve pomenute govnjivom motkom jer su izopačeni a posle motke na lečenje

Poslednja izmena:
Ne znam ko je držao stranu tičerki, ako đacima, iznosim svoj stav, koji uglavnom ne spada u većinski. Naravno da je pomenuta poremećena.
Nije u sivoj zoni, jer je zavodi. O tome su trebali Kinezi da misle, tj sav svet, ako se žmuri na te takozvane ,,igre"

Ako ne znaš idi do teme pa pogledaj, sve vidjeniji forumaši

E sad ko koga zavodi i dal se iza nicka AlterEgona krije klinka od 12 godina, tetka od 55 ili bradati muškarac ja nemam pojma

Ona je dete, adecom se lako manipuliše. On možda nije manijak, ali je infantilan i poremećem, ako je recimo čuva i piše poruke...To ga ne oslobađa odgovornosti. Ako država tj zakon ne reaguje, bilo bi logično da otac ili brat ove devojčice-preduzme određene korake. Da ne pominjem da kontakte treba prekinuti. To što pišem je uopšteno i msm za svaku zemlju.
A, abortusi su tema za sebe, naravno da su se granice pomerile, edukacija pre svega, dece i roditelja.

Ako ne znaš idi do teme pa pogledaj, sve vidjeniji forumaši

E sad ko koga zavodi i dal se iza nicka AlterEgona krije klinka od 12 godina, tetka od 55 ili bradati muškarac ja nemam pojma

To i ne treba da te zanima, ako polemišemo, zar ne? Msm šta sada treba generalije i fotku da ti dostavim, pa nakon legitimisanja-ti proceniš jesam li validan sagovornik :rtfm::zcepanje:

To i ne treba da te zanima, ako polemišemo, zar ne? Msm šta sada treba generalije i fotku da ti dostavim, pa nakon legitimisanja-ti proceniš jesam li validan sagovornik :rtfm::zcepanje:

znala sam - pedofil!
kuku meni maloletnoj dobroj devojčici koja sanja plišane mede koji plešu na poljani sa ljubičicama

103941104-260x260-0-0_Mattel+Barbie+Flower+Garden+Playset+Folding+Pretty.jpg

Back