Veza iz prošlosti

Ne, nikakav kontakt.
Desilo mi se da mi se jednom javi jedna bivsa posle 2 godine mozda, ali to je bilo 2 poruke u vrh glave, "e kako si, sta ima" i to je to. Skroz hladno, a i posle te dve poruke postalo je neprijatno, neprijatna tisina jednostavno.

sta kaze sadasnji?boli ga uvo ili...?

nemam sadasnjeg
ali je i onaj prethodni znao
kao sto prihvatam da su sve njihove bivse za kojima su patili i ostali osteceni i u problemu, deo njihovog zivota. tako sam ja srecna sto neke i dan danas imam pored sebe, makar kao prijatelje
a sa jednim sam bas u bliskom odnosu, ono vidjamo i cujemo s vremena na vreme, i mnogo mi je drago zbog toga

nemam sadasnjeg
kao sto prihvatam da su sve njihove bivse za kojima su patili i ostali osteceni i u problemu, deo njihovog zivota. tako sam ja srecna sto neke i dan danas imam pored sebe, makar kao prijatelje
a sa jednim sam bas u bliskom odnosu, ono vidjamo i cujemo s vremena na vreme, i mnogo mi je drago zbog toga

sta,vec te onaj šutnuo?

nemam sadasnjeg

cim je tebi mnogo drago zbog toga, ti bi sa njim volela da budes..nisi ga prebolela
samo sto, verovatno, nije obostrano

sta ja da radim sa bivsim ili da mi bude mnogo drago sto ga vidim
briga me za njih
kad sam bila sa njima ja sam volela i drugi me nisu zanimali
zasto bih bila ostecena ako sam u proslosti patila zbog nekog, ako me je to sad proslo, kao da nije ni bilo

problem je sto vi ne prebolite bivseg ali idete dalje iz veze u vezu
ja to nikad nisam radila, niti bih mogla

cim je tebi mnogo drago zbog toga, ti bi sa njim volela da budes..nisi ga prebolela
samo sto, verovatno, nije obostrano

sta ja da radim sa bivsim ili da mi bude mnogo drago sto ga vidim
briga me za njih
kad sam bila sa njima ja sam volela i drugi me nisu zanimali
zasto bih bila ostecena ako sam u proslosti patila zbog nekog, ako me je to sad proslo, kao da nije ni bilo

problem je sto vi ne prebolite bivseg ali idete dalje iz veze u vezu
ja to nikad nisam radila, niti bih mogla

ja njega volim, ali kao osobu
ne kao muskarca
nemam te emocije
a on mi je rekao da mu je stalo do mene i da sam jedina normalna devojka sa kojom je bio
a nismo 3 godine vec zajedno
tako da...
sto se mene tice, ja u svakom pa i u momku pre svega trazim prijatelja pa momka i ljubavnika pa sve ostalo

- - - - - - - - - -

sta,vec te onaj šutnuo?

po drugi put :rida:

:rotf:

ali ti je mnogo drago sto ga vidis a nemas emocije
mozda si svesna da nije za tebe ili tako nesto ali emocije tesko da nemas ako ti je mnogo drago
a to volis kao osobu.....

pa i ja trazim to, da mi je samo do sexa, briga me kakav je
ali posto mi nije samo do toga i te kako mi je bitno da se poklopimo na drugim poljima

ali ti je mnogo drago sto ga vidis a nemas emocije
mozda si svesna da nije za tebe ili tako nesto ali emocije tesko da nemas ako ti je mnogo drago
a to volis kao osobu.....

pa i ja trazim to, da mi je samo do sexa, briga me kakav je
ali posto mi nije samo do toga i te kako mi je bitno da se poklopimo na drugim poljima

zar ti nisi nevina :think:

- - - - - - - - - -

neverovatno je koliko ih ne srecem... samo kad nahrupe :eek: :eek:

- - - - - - - - - -

likovi

iz crtaća

Jednog vidjam na takmicenjima jer se i on bavi konjima, dobar dan, dobar dan i to je to... Probao je da vodi neku konverzaciju i odkacila sam ga.... Sa ovim drugim sam na neki nacin poslovno povezana i cujemo se svremena na vreme najnormalnije, pomogao mi je nekoliko puta jer on se u to sto radimo bolje razume nego ja... Semama nemam potrebu da se javljam, jedan je probao da "zadrzi kontakt" ali je posle mog konstantnog ne javljanja ukapirao...

Sa ponekom koja mi je draga ..
Vecina njih koje sam zeleo zadrzati i dalje zele da se ;)

znaci daju?dobre cice?

- - - - - - - - - -

Jednog vidjam na takmicenjima jer se i on bavi konjima, dobar dan, dobar dan i to je to... Probao je da vodi neku konverzaciju i odkacila sam ga.... Sa ovim drugim sam na neki nacin poslovno povezana i cujemo se svremena na vreme najnormalnije, pomogao mi je nekoliko puta jer on se u to sto radimo bolje razume nego ja... Semama nemam potrebu da se javljam, jedan je probao da "zadrzi kontakt" ali je posle mog konstantnog ne javljanja ukapirao...

svaka ti cast!

Da li se dopisujete sa bivšim/om,kafica,razgovor...?
Zasto Da a zasto Ne?
ponekad. zasto da ne, ostali smo u ok odnosima, sa nekima u prijateljskim sa drugima u korektnim i to je to. meni to nije nista cudno, mnogo nenormalnije mi je kad raskines sa nekim pa se pravis da ne postoji i da nikad nije postojao, to nikako da ukapiram :confused:

Back