- Poruka
- 437
Da li biste mogle da stupite u brak ili da se zabavljate sa tom osobom koja vam je eksplicitno rekla da je psihijatrjiski bolesnik?Depresija,anksioznost?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li biste mogle da stupite u brak ili da se zabavljate sa tom osobom koja vam je eksplicitno rekla da je psihijatrjiski bolesnik?Depresija,anksioznost?
Ne hvala
Odgovori sa Da ili Ne
Ukoliko neko ima anksioznost i depresiju (a cesto idu zajedno) - da. To za mene nije psihijatrisjki slucaj.
Ukoliko je neka teza dijagnoza - ne znam.
A sta ako se n.pr dugo zabavljas sa nekim i on dobije psihozu, da li to znaci da bi ste se momentalno pozdravili ili..?
Kao i obično, ne znaš o čemu pišeš.Sve je to lepo ali ako je u pitanju tezi slucaj - dovidjenja. (ne pricam za depresiju ,kod nas je to normalno stanje)
Ne spava mi se sa pistoljem ispod jastuka.
Prošao sam zbog iskustava u ratu kroz višegodišnju depresiju . Nikada nisam išao kod psihijatra
jer sam bio ubjeđen da je to problem koji mogu i trebam da riješim sam . Da sam išao kod
psihijatra po pomoć vjerovatno bih bio kljukan lijekovima i upisan u tefter a okolina bi me gledala
kao neku vrstu ludaka kojem se baš i ne može vjerovati .
Ne bih imao problem da se družim sa nekim koji ima psihičke probleme . Tu one prave ludake
isključujem jer mogu biti vrlo opasni .Kod ove dve grupe barem znam s čim mogu da računam
a najveći rizik su oni koji i nemaju dijagnozu .Pogledajmo crnu hroniku pa ćemo vidjeti da najviše
srranja naprave oni koji su bili prividno normalni .
Nema to veze sa temom.Ti ne bi prepoznala sajko osobu ni da si duplo starija.Ajde lepi sic,idi juri svoje kokice